torstai 15. syyskuuta 2011

Laatukeskustelua maahanmuutostaUusi Suomi uutisoi näyttävästi Halla-ahon ryöpytys jatkuu: "Rasisti" . Kun kerrankin satuin olemaan paikalla ennen ensimmäistäkään kommettia ja arvasin odottaa määrätyntasoista kommentointi, ajattelin osallistua alusta alkaen. J aosallistuin 4 eri kommenttiin 4 kertaa samalla kommentilla:


"Mistä näitä asiallisia ja perusteltuja kommentteja oikein kumpuaa?" (Sillä myös aloitin sen kommentini, josta nyt vain otsikko on näyvissä.)

Puolen tunnin satoa:
 • Mistä näitä kukkahattutätejä oikein piisaa?
 • Taitaa olla vain proffan upouuden kirjan puffi? Tiedoksi vaan proffalle että tuo rasismi-plätinä ei ole enää muodissa. Se katkesi RKP-sakin pöyristyneeseen vaatimukseen että suomenkieltä EI SAA puhua ruattinkiälisissä kouluissa.
 • musta-valkoinen tyyppi toi rohvessori Lehtonen.
 • Se, että se kieltää olevansa noita, todistaa että se on noita!
 • sisältää erivärisiä ja kokoisia paakkuja muodottomassa rykelmässä. Maistuu epämääriäiseltä ja kriittisellä hetkellä todennäköisesti "musta tuntuu" pahalta. Oliko niitä subjektiivisia kokemuksia muitakin?
 • Ei Suomi ole koko mailman sosiaalitoimisto.
 • Olisi kannattanut toimittajankin perehtyä hieman professorin taustoihin. Ex-taistolaisten puheille ei kannata liikaa paino-arvoa antaa.
 • Kas, tänne Jaskakin pääsi, Hyyskä .. eiku Huusko bänni Puheenvuorosta, kun mainitsin h-alkuisen sanan ylistämättä aatetta. No, en liene täällä pitkään, joten hyvästit samantien ;=).
 • no sitten ymmärtää tuon purkauksen. Sitä Kontulan jengiä.
 • Lehtonen on syistä ja seurauksista pihalla kuin entinen kuoriämpäri. Lehtosen viran voisi aivan hyvin lakkauttaa ja kukaan ei huomaisi mitään.
 • Ääneni saa nyt Halla-Aho ja Jabba-Jabba saa pistää mekon päälleen! Kerrankin meillä on eduskunnassa mies, joka uskaltaa sanoa asiat niinkuin ne on, TSEMPPIÄ Jussi :=)!
 • Tampereen yliopisto on maineensa veroinen. Mielenkiintoista, että mies tietää paremmin, että onko joku ihminen rasisti kuin tämä itse.

Omat kommenttini, neljään ensimmäiseen ja edellisiin liittyvään hengentuotteeseen, ja tämänkin kommentin alussa esiintyvää kysymystä oli moderaattori ilmeisesti katsonut aiheelliseksi poistaa. Johtuen joko kysymyksen toistamisesta tai muusta syystä?

Tämäkö todella on sitä median perään kuuluttamaa laatukeskustelua yhteiskunnallisesti tärkeästä aiheesta, maahanmuutosta? Ei kai tällaisen porukan kanssa viitsi edes keskustella asiasta?

http://hakki47.blogit.kauppalehti.fi/blog/24840/viha-vie-ihmisyyden

Olisi mielenkiintoista tietää mitä muuta Uuden Suomen moderaattorit hallitsevat kuin yhteenlaskun?"

Kovasti valtamedia antaa ymmärtää, että blogeja ja keskustelupalstoja yritetään siivota. Tässä tapauksessa sinne mediaan voi mennä katsomaan, miten on onnistuttu, linkki on tuolla alussa. Jos siivoamisessa alkaa auttamaan yksityinen nimimerkki, se ei sitten liene toivottavaa? Teho saattaisi kaikesta huolimatta ehkä olla toinen?

On kuitenkin varmaa, että tuolla örveltämisen tasolla asiallisesta keskustelusta ei vaan koskaan tule yhtikäs mitään.

Ei kommentteja: