maanantai 26. syyskuuta 2011

Tämä riitti

 


 


Tämä on viimeinen postaukseni tässä välineessä, jonka tosin saatan ajoittain toistaa.


Uusi osoitteeni on:


http://eaglesflysingly.blogspot.com/


0 0 0 . . .


 


 


 


 

Hei nimimerkki Eagles fly singly,

 

 


olet rikkonut palstan sääntöjä liittämällä toistuvasti blogilinkkiäsi palstalle kirjoittamiisi viesteihin vaikka sinua on asiasta huomautettu. Tästä syystä kirjoitusoikeutesi palstalle on poistettu ajaksi 26.9.-10.10.2011.

 

Palstalla ei saa mainostaa tai julkaista ostetaan/myydään-ilmoituksia. Myös oman blogin mainostaminen joko blogiin linkittämällä tai kopioimalla blogiteksti keskustelupalstalle on kielletty. Halutessasi voit kertoa blogistasi muille keskustelijoille lisäämällä blogiosoitteen keskusteluprofiilisi kotisivukenttään. Ylläpito ja moderaattorit poistavat kaikki mainosviestit.

Säännöissä siis ohjeistetaan linkittämään blogi keskusteluprofiilin kotisivukenttään jos kirjoittajana näin haluat tehdä. Linkin postaaminen viestien yhteyteen on kategorisesti kielletty.

 

Jatkossa noudata sääntöjä sekä hyviä keskustelutapoja, muutoin jätä kirjoittamatta.

 
terveisin,


Kauppalehti Moderaattorit


kl.moderaattorit@kauppalehti.fi
Vastaa

 
Lähetä edelleen

     

VastaaVastaa

 

Lisää 

   


Viiittaan aiempaan vastaukseeni. Noudatan hyviä keskustelutapoja mutta en teidän typeriä sääntöjänne.

Saatte samalla poistaa kirjoitusoikeuteni keskustelupalstoilta kokokonaan.


 


 

11 kommenttia:

juhamatti kirjoitti...

No hätä, käydään sitten lukemassa blogspot.com,in puolella mainiot kirjoituksesi. Jatka vaan samaa lahjomatonta tyyliäsi.

GranpaIgor kirjoitti...

Johan ovat pölvästejä. En ole nähnyt kertaakaan että sinun blogissasi olisi ollut jotain mainoslinkkejä tai ostetaan ja myydään ilmoituksia. Kaikki linkit ovat olleet viittauksia juttua selventäviin blogikirjoituksiin, joko omiisi tai jonkun toisen.

Olen minäkin linkittänyt joskus kommenttiini jonkun selventävän linkin.

Ymmärrän tuon mainoskiellon ja osto- ja myynti-ilmoituskiellot mutta en tuota yleistä linkityskieltoa. Tuossa nyt joku pikkubyrokraatti tulkitsee jonkun toisen luomaa sääntöä kirjaimellisesti sen enempää ajattelematta.

Tervetuloa tänne Blogger-maailmaan. Toivottavasti vakiolukijasi seuraavat minkä uskonkin tapahtuvan.

Kapteeni kirjoitti...

Kotkanpoika,

Taitaa tämä moderaattori olla /sujen (luetaan "per sujen") /suimmasta päästä. Miten voidaan viitata siihen, mitä itse ollaan tai mitä joku toinen on sanonut, ellei linkitystä voi tehdä. Kaipa kaikki muukin lähteen maininta, vaikka hyvää tieteellistä ja lehtimiestapaa onkin, on noiden /sumoderaattorien mielestä kiellettyä.

Eiköhän näytetä niille paljaat /sut ja jatketa kuten kunnon luupäät suomalaiset ainakin. Luja tahto ja kova kallo vievät läpi harmaan kiven ja /sumassojen.

Mieti nyt vielä, ja valita toimitukselle.

Tsemppiä!

fundeeraaja kirjoitti...

Olen jo pitkään havainnut Sinun olevan liian fiksu tähän aviisiin.
Valtiovetoinen lennonjohto ei voi määrätä vapaana liitelevälle kotkalle lentokorkeutta. Sen määrää pelkästään okulaarinen perspektiivi ja se on Sinulla aivan kohdallaan,-prismalleen!
Tavataan paremmassa maailmassa ja avarammassa korkeudessa!!

Oijoi kirjoitti...

Oijoi, oijoi.

Oejoe kirjoitti...

Oe voe

oijoi kirjoitti...

oijoi

Kaj Granlund kirjoitti...

Tuntuvat nuo syyt hieman pilkunnu....lle. Eiköhän syyt pohjimmiltaan ole siinä, että yhden totuuden Suomi ei kestä tervettä kritiikkiä.

ToBe kirjoitti...

Vahinko tälle muuten tärkeälle medialle.
Tasoa olisi tarvittu jatkossakin.
Sanon siis lyhyesti että PAHUS!

Pohdiskelija kirjoitti...

Hakki

Meni miten meni ja tuli mitä tuli, niin alä missään tapauksessa lopeta kannanottojasi uskollisilta lukijoilta, yritä löytää uusi kanava viestintään. Ei meidän kaikkien silti tarvitse olla asioista saamaa mieltä, mutta antamasi tiivistelmä nykytodellisuuteen johtaneista asiayhteyksistä on ainakin minut laittanut penkomaan asiataustoja.

Maastamme löytyy väestöön nähden kourallinen blogaajia joilla on laaja - alainen näkemys perusasioihin joiden varassa maamme joko kaatuu tai pysyy pystyssä. Tälläisten ihmisten varassa on kansalaisten mielenkiinto yhteisiä asioita kohtaan.

Mikäli edustuksellinen demokraattinen järjestelmämme joutuu ainoastaan edustuksellisten käsiin meillä kaikilla edustuksellisia lukuuottamatta tulee olemaan edessä erittäin vaikeat ajat.

Viimeaikoina on suurien asioiden kohdalla, politiikkojen taholta, näkyviä merkkejä merkkejä harhauttamisesta, pimittämisestä ja muunnetusta, jo olemassa olevan faktatiedon pimittämisestä. Myös maamme hallitus on ollut kyseisellä saralla turhan aktiivinen.

Ei Kauppalehdelläkään ole aina ollut yksinoikeus salattuun tietoon. Muista kuinka kyseinen lehti ihmetteli miksi KOP ei osta omia osakkeita kun siihen nyt olisi tilaisuus. Lassilalta kysyttäessä hän totesi, hänestä on yhdentekevää kuka ostaa heidän osakkeitaan. Tosi oli, osake tuli yli 40 markan päältä muutamaan markkaan.

Pidetään yhtä, myös Kaij Granlundille kannustavat terveiset, menin aivan sanattomaksi huomiosta eturivin blogaajalta.

Vox Populi kirjoitti...

Till tidernapa har man levat !

( Huomasit kai österbottenvaikutteisen käännökseni, jotteivat nuo morsellaattorit hoksaisi ! )