lauantai 11. lokakuuta 2008

Superlotto tulee Suomeen, Yahoo!

11.10.2008 10.16 | hakki47 | Raha & valta, Sijoittaminen, Kasvatus, Asiakaspalvelu ja viestintä, Kansankulttuuri, Poliittiset puolueet, International finance

No johan sitä on odotettukin. Vihdoin. Lisää sirkushuvia kaikelle kansalle tarvitaan. Niin kuin ei riittävästi rahareikiä pelaajilla jo nykyäänkin olisi. Toteuttajana toivottavasti edes sentään Veikkaus, poliittisten puolueitten lahja Suomen urheilulle ja kulttuurille. Voisi sen rahan huonomminkin käyttää. Ja rahat muulla tavalla kerätä.

Oletettavasti päätös on sen seurausta, että pelimahdollisuudet kansainvälisissäkin pörsseissä ovat sattuneesta syystä vähentyneet? Ja jos kupongin hinta on oikea, siitä taas moni pelimies itsensä vauhtiin vääntää. Mukaan kaikki, vauvasta vaariin!

Olen usein ihmetellyt millä ihmeen tavalla niin monet saadaan tekemään näin älyttömiä? Siis maksamaan vapaaehtoisia veroja. Siitähän tässä on kysymys. Toisaalta Kuluttajasuojalla saattaisi olla jotain sanottavaa myös tästä “tuotteesta”. Kyseessähän lienee sovellus laissa kielletystä pyramiidihuijauksesta? Kannattaisiko tehdä ilmianto?

Verohallinto ei sitten liene uskottava pelittäjä?

PS.

Muuten olen kyllä sitä mieltä, että

Jos todella muutosta haluat, ainoa tapa on äänestää Kirkkovene valtuustoon.
http://kirkkovene.blogit.kauppalehti.fi

Pysyvä linkki | 2 kommenttia »

Ei kommentteja: