maanantai 6. lokakuuta 2008

Kusessa ollaan

6.10.2008 17.30 | hakki47 | Raha & valta, Business, Johtaminen, Poliittiset puolueet, Corruption, Crises, International finance

“Risto Ryti ja Dallapee orkesteri soittavat hymninsä: Kusessa ollaan.” Jotenkin näin kai se meni?

En kyllä vielä jaksa uskoa, että tässä on kaikki. Haluamatta olla ilonpilaaja; se on housuissa nyt. Tätä vauhtia ei edes OMX kauan kestä. Ajatelkaapa miten HEX olisi aikoinaan kestänyt.

Risto Rytin (jota arvostan Suomen 1. tai 2. sankarina) tilalle laittaisi Matti Vanhasen (jota en arvosta lainkaan). Dallapee orkesteri voi olla Korhosen, Kataisen tai Pekkarisen kööri. Mutta nyt sitten ollaan pahemmassa kuin kusessa.

Tämä alkaa vähitellen olla sitä ihteään. Jaa, että mitä? Sitä ei tiedä kukaan.

Tämä saattaa tuntua joistakin irvokkaalta, mutta nyt jos koskaan on syytä äänestää Kirkkovene valtuustoon. Joka kunnassa.

PS.

Olen tässä odotellut joko OMXn 5 vuoden sijoitus osakkeisiin painuu pakkaselle. Ei vielä. Oli juuri 8,8%. Plussalla. Kohta saa taas Golfkenttiä euron tusina.

 

PPS.

Jaatko kanssani sen käsityksen, että nyt niitämme mitä kylvettiin kahdeksan vuotta sitten Floridan “suomalaisalueella”? Eli kun George W. sai Korkeimman oikeuden päätöksellä tarkastuslaskennan jälkeen äänet.

Pysyvä linkki | Kommentoi »

Ei kommentteja: