sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Rakenna Pyramiidi kanssani

5.10.2008 13.50 | hakki47 | Raha & valta, Työelämä, Markkinointi, Politiikka, Talous, Blogit, Osaaminen, Kansankulttuuri, Poliittiset puolueet

Internetti on yksilön työkalu massojen tavoittamiseksi. Eikä maksa mitään.

Nyt tämä työkalu olisi saatava tekemään oikeita töitä. Pitäisi todistaa, että väline on viesti. Pitäisi saada organisoitua kunnallisvaaliehdokkaan vaalikampanja. Apuna ei ole Kehittyvien Maakuntien Suomi, ei AY-liike, eivät puolueet eikä niiden peitejärjestöt. En ole edes hankkinut lupaa rahan keräämiseksi nettivetoomuksella, kuten Osmo Soininvaara.

Rahaa ei ole. Tietokonen ja nettiyhteys löytyy. Tähän mennessä kampanjaa on ilmeisesti lupautunut tukemaan kolme muuta. Tukiryhmää ei ole. Ei ainakaan vielä. Ja siitä huolimatta ehdokkaani tulee olemaan Kuntavaalien 2008 kansallinen ääniharava.

KIRKKOVENE VALTUUSTOON


Mitkä ovat mielestäsi parhaat myyntiargumentit? Omani, ainakin osan niistä näet painamalla edellä olevaa linkkiä.

Ehdokkaalla pitää olla annettavaa ja sanottavaa. Mikä on suurin lupaus? Ensinnäkin tämä on ainoa tapa, jolla voidaan saada aikaan muutos. Toiseksi tämä toiminta on vastuunsa tuntevan kansalaisen toimintaa. Kolmanneksi tämä lisää äänestysaktiivisuutta. Neljänneksi saada puolueet ymmärtämään, että he ovat kansalaisten palvelijoita. Ja kaiken muun hyvän lisäksi, tästä voi tulla todella hauskaa.

Mikä olisi paras viestintästrategia? Ajattelin, että jokainen kannattaja lähettää edellämainitun linkin vähintään viidelle sellaiselle ystävälleen, joiden uskoo olevan kiinnostuneita, Ketjukirjeenä.  Hän pyytää, toivottavasti omalla nimellään, että jokainen heistä lähettää sen edelleen viidelle. Ja lasten kännykirjeiden tapaa luvataan onnea ja autuutta viestin jatkajille, tuhoa ja turmiota viesti keskeyttäneille. ;-) Seitsemällä  portaalla tavoitetaan koko Suomen väestön, vauvasta vaariin ja kahteen kertaan.

Tehokkain kampanjaseuranta menetelmä? Pyydämme, että jokainen käy kommentoimassa jotain yllämainitun blogin jotain artikkelia. Vaalivalvojaisissa näemme tuloksen. Ja vahvistuksen seuraavan päivän sanomalehdissä.

Unohtuiko jotain olennaista? Painotan: Tarkoitus ei ole aiheuttaa terroria eikä haittapostia. Tarkoitus on äänestää. Tarkoitus on ilmaista mielipide. Tarkoitus on voittaa vaalit.

PS.

Tämä viesti on osoitettu kaikille täysi-ikäisille kunnallisvaaleissa äänioikeutetuille. Jokainen äänioikeutettu vastaa itse itsestään. Tämä ei ole yllytys. Tämä on ehdotus.

PPS.

Kehittämisehdotuksia otetaan mielihyvin vastaan.

Pysyvä linkki | 8 kommenttia »

Ei kommentteja: