tiistai 28. lokakuuta 2008

Nyt mennään eikä meinata

Vanhus lähti kälppimään. Moni muukin on näiden 21 kuukauden aikana lopettanut blogaamisen. Ainakaan monia aktivistejä ei ole pitkään aikaan enää näkynyt. Jannen artikkelissaan mainitsemista "vähentäjistä" aika moni on ehdokkaana. Ja kun vaalit lähestyvät aivan taatusti kirjoittavat. Jossain. Ja ainahan niitä uusiakin tulee.
Kirkkovene Valtuustoon sivusto lopetti tultuaan kunnallisvaalien äänikuninkaaksi yli 18.000 äänellä. Osittain sen vuoksi, että vaalit ovat ohi. Osin sen vuoksi, että Kauppalehden sivuilla ei ollut enää kivaa. En oikein pitänyt lehden "asenteesta". Kirkkovene kyllä jatkaa uudessa valkamassaan ja löytää ehkä nykyistäkin paremman valkaman valmistautuessaa EU-MEPpi vaaleihin. Sivu on tyhjennetty.

Eagles fly singly sivusto ei lopeta siksi, että vaalit on voitettu. Mutta muut edellä mainituista syistä kyllä pätevät. Myös kotka on löytänyt uuden pesän, ulkomailta. Alkoi tuo edellinen jo muodostua turhan tunkkaiseksi. Mutta tämäkin pesä on tyhjennetty

http://eagles-fly-singly.blogspot.com/


Kummankin blogin puitteissa jatkan kirjoittamista. Mutta olen myös tottunut äänestämään jaloillani.

Kiitos lukijoille. Erityisesti kommentoijille. 400 sataan artikkeliin mahtui yli 1500 kommenttia. See you.

 So the Eagle left, to the wild blue yonder.PS. Minun osalta tämä ainakaan ei ole joukkopako. Kiiruhdin aiempaa päätöstäni vain kolmella päivällä. Kun se jotenkin istui ajankohtaan. Sillä "lukumäärä tuo laatua".

2 kommenttia:

Mörkö kirjoitti...

Ihan kuin Marko tuossa viereissä blogissa. ; _DMörkö kommentoi:


Kirjo muuttui Marko

Kokoomus, perussuomalainen, vihreä, ruotsalainen, vasemmistoliittoa sisäänsä imevä hampaaton Urpilalaisuus eli SOS. demokratia, joka kiittelee oikealle lähteneitään ja äärivasemmiston ennen kuolemaa jättäviä.

Mihinkä näistä pilkun eroittamista porukoista renkitalouden isännät ja Marko laskevat itsensä ?

Älä hukkaa kommenttia.

helanes kirjoitti...

Yritän jatkaa täällä Ja vähän monisanaisemmin täällä:
http://helanes.blogit.uusisuomi.fi