maanantai 30. maaliskuuta 2009

Blogaamalla maailma muuttuu

Olen kirjoitellut blogia / blogeja 26 kuukautta. Koska se on kivaa. Niitä lienee vajaa 600. Aina silloin tällöin herää epäilys onko siitä mitään muuta iloa. Voisiko siitä olla hyötyä maailmankaikkeuden mittakaavassa? Vaikuttaako kirjoittaminen mihinkään muuhun kuin omaan ajatteluun ja mielentilaan?

Kaksi viikkoa sitten lähetin terveisiä Nicolas Sarkozylle artikkelissani Viimeinen Peugeot. Eikä hän jäänyt asian osalta tupeksimaan. Tunnetusti toimeen tarttuva ADHD. Ja tässä tulos.

"Sunnuntaina Ranskan suurin autovalmistaja Peugeot ilmoitti antaneensa toimitusjohtajalleen potkut. PSA Peugeot Citroenin toimitusjohtaja Christian Streiff sai lähteä ja hänen tilalleen nousi Corus-teräskonsernin entinen vetäjä Philippe Varin." Näin uutisoi Kauppalehti. Ja Kauppalehteen voi luottaa.

Tästä sen nyt näkee mitä suorasta asiakaspalautteesta parhaimmillaan voi seurata. Mihin kaikkeen yhden palaneen vasemman etulampun vaihto voikaan johtaa. Ehkä Nicolaksen hienoinen ylireagointi voidaan sallia, autokaupan nykytilanteeseen vedoten?

Meillä suomalaisilla olisi varmasti paljon opittavaa Nicolakselta. Ja jenkeiltäkin, siis Pohjois-Amerikan Yhdysvaltojen kansalaisilta ;-) . Tässä linkki siihen juttuuni.

Meillä ADHDtä pidetään ennemmin yhteiskunnallisena pohteena, joka häiritsee kunnon kansalaisen universaalista lököilyn oikeutta ja sielunrauhan tasapainoa.

PS.

Vielä mahtuu mukaan.

2 kommenttia:

Pitkän linjan mies kirjoitti...

Monellako kielellä ja oliko juttusi useissakin blogeissa, kun Nikkekin sen luki. Tuttustu pian Fiat'iin. Se ei mielestäni auto-nimeä edes ansaitse. Se on vanhan mainoksen mukaan peto jo syntyessään. Se peto on susi. Tarkoitan tällä sitä että toinen Euroopan älykkö, herra B, tekisi jotain edes Suomalaisen autoilijan hyväksi.

hakki47 kirjoitti...

Pitkälinjalainen

Lupasit olla kommentoimatta muutamaan aikaan. ;-) Mutta hyväksyn nyt kuitenkin.

Olet varmaan tietoinen siitä, että Helsingissä on Ranskalla oikein suurlähetystö? Ja varmaan täällä on jonkinlainen instituutti, jonka näkyvimpänä tehtävänä on tuoda Gallialaista valoa Pohjan Perille. Vähemmän tunnettuna se, että ne muuten vaan seuraavat täkäläisiä mielialoja Nicolaksen kannalta.

Herra Berlusconille meni viestisi juuri tässä samalla. Mutta tuskin se Fiatia auttaa. Peto mikä peto, susi mikä susi.