maanantai 16. maaliskuuta 2009

Vuotaako uutiset

Katselen parhaillaan kulttuuriohjelmaa nimeltä Uutisvuoto. Tämä on kulttuuriohjelma siksi, että sen sellaiseksi määrittelin.

Mutta on se jollain tavalla kieroa, kun 50 - 60 vuotiaat "grillaa" korkeintaan parikymppistä Miss Suomea. Kyynikot vailla vertaa, vetämässä juuri valittua Suomen kauneinta suuntaan jos toisen. Samanaikaisesti.

Eikö meillä todellakaan ole lakeja, joilla lasten kiusaaminen kiellettäisi? Vai meneekö tämä, päivän toisen pääuutisen vuoksi, ei todellakaan innoittamana, jo pedofilian piiriin?

4 kommenttia:

merikhe kirjoitti...

No eihän se nyt niin kauheeta ollut !

Ymmärän kyllä sinua hyvin - tyttöhän oli vaikka kuinka kaunis - mutta oli silti ilman Mäkysen painostusta mennyt mukaan kisailuun ja hymy piti kaiketi loppuun asti.

Minusta tuntuu jotenkin siltä, että tämäkin formaatti on loppunkaluttu luu, niinkuin inhokkini Alivaltiosihteeri radion puolella.

Tervo ja Frangen saanevat hyvän tilin kun viitsivät tuhlata kykyjään noissa ohjelmissa.

Jatka vaan kulttuurin seurantaa.

hakki47 kirjoitti...

merikhe

mitä vanhemmaksi tulen, sitä "suojelevampi" minusta ilmeisesti tulee. Ja varmasti virheellisin perustein. Mutta jotenkin tulee mieleen raiskaus.

helanes kirjoitti...

Katsoin vuorostani osan Se on siinä -ohjelmaa, ja siinäkin tämä sama silmänilo. Hyvin selvisi, mutta monessakohan ohjelmassa vielä saamme nähdä?

hakki47 kirjoitti...

helanes

Ihmistä tuntematta. Pelkän tittelin seurauksena. Liian monessa. Sekä meidän kannalta, mutta erityisesti tämä lapsen kannalta.