tiistai 2. helmikuuta 2010

Onko kansa todellakin niin pölhöä?Aamulehden artikkeliini Herrat helvettiin tuli kommentti.


"Kovin varmalla pohjalla on Väyrysenkin mielestä seikka että keskusta haluaa ulkopolitiikan ja pääministeriyden puolueelleen myös seuraavassa hallituksessa. Näinköhän on ? Onko Suomen kansa todellakin niin pöhlöä väkeä ?"


Ja koska asiasta epätietoisia on ehkä enemmänkin, ajattelin julkaista vastineeni vielä täällä Kauppalehdessäkin.


"Kyllä kansa voi todella olla niin pölhöä. Ja siihen on selkeä syy. Kepulaiset keräävät uurnille vaikka puoliväkisin kaikki vammaiset, vaivaiset ja puolikuolleetkin. Ja siihenkin on selkeä syy.

Kepu on ainoa puolueista, jonka vallassa pysyminen tuntuu suoraan "elättiemme" taskuissa. Eikä silloin ole todellakaan kyse vain maatalouden harjoittajien taskuista. Jopa siitä huolimatta, että jokainen maataloustukea saava tulee keskimäärin 50 % kalliimmaksi kuin työtön. Ja työtön saa tulea 500 päivää, maataloustukea saa vuodesta toiseen.


Kuntien, kuntayhtymien, maakuntaliittojen, ELYjen ja AVIen jopa valtion hallintovirkamiehistö koostuu pitkälti juuri kepulaisista. Päälle sitten vielä MTKt, metsänhoitoyhdistykset, ProAgriat ja kaiken karvaiset kylpylät, oppilaitokset ja opistot, jotka eritasoista valistusta verovaroillamme jakavat ja säätiöt, jotka asuntoja ja muita etuja oikeauskovaisille verovaroillamme ohjaavat.

Ja kun äänestysalueitten koko maaseudulla on niin pieni, että vaalivirkailija voi päätellä kuka on käynyt äänestämässä ja miten hän on äänestänyt, sosiaalisen, henkisen ja  taloudellisen koston pelko pitää lahkolaiset ruodussa.

Varsinkin tuolla peräpohjolassa oikea usko ja herranpelko on iso juttu.!"


 

6 kommenttia:

Tobe kirjoitti...

Väyrysellä pettää hermo kun menee moisia vetoja heittelemään.Ukolla on selvä visio.Sen vision päässä on punamullan paluu jossa hän on pääministeri tai vähintään soloversio ulkoministerinpalli.Kaikki merkit ja käyrät eivät nyt näytä Kepun osalta kaakkoon, mutta kun Paavo rakentaa kunnollisen vastakkainasettelun niin ehkä ihme kakkossijasta syntyy.Säälittää jo nyt Kokoomusta.Noiden reliikkien kanssako maata pitäisi johtaa.Demaritkin alkaa tuntua tuoreilta ja se on paljon ja kauniisti sanottu minulta.
Toisaalta tämähän on sitä Väyrysen haukkumaa etelän median peliä minkä hän todella osaa.Vaikea sanoa onko missin tai Väyrysen julkisuuspelissä muuta eroa kuin ikä ja ulkonäkö. Niin tai näin. Verot nousee. Osinkopuolla kannustimet ajetaan alas.
Yrittäjät eivät jätä omaa pääomaa yhtiöön kun se ei kannata. Riski lisääntyy. Pelivarat katoaa kateduen alttarille. Kunnat eivät pysty säästöihin. Porukat lakkoilee ja maassa menee todella hienosti kun on luntakin niin ettei töihinsä pääse. Jostain piräääs saaha nelivetomaasturi ja sassiin. Kepun kannattajien äänestysprosentti lienee 90% koska muutoin se ei ole mahdollista.Onko asiasta parempaa tietoa?

hakki kirjoitti...

Jo. Kyllä JOKU MUU aina yhden Väyrysen hakkaa. ;-)

Tobe kirjoitti...

No saitpas sen riimiin kerrankin.

Oijoi kirjoitti...

Saitpas sanottua.

\"Kuntien, kuntayhtymien, maakuntaliittojen, ELYjen ja AVIen jopa valtion hallintovirkamiehistö koostuu pitkälti juuri kepulaisista. Päälle sitten vielä MTKt, metsänhoitoyhdistykset, ProAgriat ja kaiken karvaiset kylpylät, oppilaitokset ja opistot, jotka eritasoista valistusta verovaroillamme jakavat ja säätiöt, jotka asuntoja ja muita etuja oikeauskovaisille verovaroillamme ohjaavat\".

Eihän sinne ilman oikeaa uskoa pääse. Noilla mainituilla ei ole hädän päivää. Istuvat palleillaan ja päivittelevät pakkasia. Tulosvastuuta vailla.

Navigaattori kännyn kartalle on ohjelmoitavissa karttapohja johon voit liittää metsätalouden suunnitteluohjelman.

Siinä Nokialle bisnes.

Mitäs sitä sitten tehdään tuolla MHY:llä ja metsäviranomaisilla ?

Pitkän linjan mies kirjoitti...

Vastaukseksi otsikon kysymykseen. Pölhöjä! Eläköön ja kiitos!

Poliitikot muistuttavat pikkusieluisilta rosvoilta, joille Niinistönkin pihistely edustajien kuluista tuonee säästöä yrittäneelle miehelle lopun tehtävästä.

Eläköön urpinaiset, heinähatut ja muut poliittiseen taistoon nousseet sossut. Te toverit, huomenna voisitte jopa jakaa kiväärit ja jättää politrukeillenne pistoolit. Pistäkää nyt viimein porvari ja pankit maksamaan, koska yhteiskunnassa kuntien ja valtioiden viroissa ei enää tule tarpeeksi riksaa, eikä liksaa.

Kiitos AY-liikkeelle. Satamat tukkoon, koska globaali lama, eikä kotimaan polittiikka kykene kaatamaan maata, niin ATK sen tekee. Myönnettäköön I-lk Suomen Ammattihdistys-Kunnan vapaudenristi seuraavaksi T. Rädylle. Hän sentään yrittää saada maan konkurssiin poliittisen lauman samansuuntaisten, urheitten, yritysten tuntuessa riittämättömältä. Uraa! Lämpöä Sortavalaan ja laukauksia Mainilaan.

P.S. Koska porukka on pöljää, niin edellä olevat ajatukset on suunnattu rakentavasti kaikille poliittisesti valveutuneille.

Helge V. Keitel kirjoitti...

Tulipa mieleen \"puoluenavigaattori\" ja \"rosvokopalindikaattori\". Siinä oiva tappajatuote (killer-applikaatio) Nokialle. Markkinaosuus Suomessa 99 % äkisti.