maanantai 16. marraskuuta 2009

Pekkarisen laki pakkotyöksi

Mauri Pekkarisen ja laajemminkin Kepun ratkaisu kaikkeen mahdolliseen on laatia laki. Sehän on tunnetusti se toinen, johon luottaa Maalaisliitto. Jos heiltä kysyt he varmasti laatisivat lain, joka kieltää rikkomasta lakia. Uskotaan, että kunhan asiasta säädetään laki, kaikki on kunnossa. Ei juuri yksinkertaisemmaksi ajattelu voi vajota.

Ensin Matti Vanhanen hiihteli Rukan hangilla kuningasideaan, kasvatetaan eläköitymisikää kolmella vuodella. Turpiin tuli. Ja aiheesta.

Nyt Mauri Pekkarinen on taas laatimassa lakia. Samasta aiheesta. On varmaan liian vaikea etsiä vastausta siihen, miksi työiät ovat lyhentyneet kestämättömän lyhyiksi? Ja alkaa korjaamaan syitä. Maurin pakkotyölaki on osoitus siitä, mihin tämä yhteiskunta hajoaa. Suomalaisiin pikkuhitlereihin, joiden ratkaisu kaikkeen on uusi pakkolaki.

Kaikkea ei voi eikä pidä lailla säätää. Ja on pitkälti juuri poliittisten puolueitten, erityisesti kepun, demarien, kokoomuksen ja rkp:n syytä, että tässä nyt ollaan. Niin yhteiskuntana kuin yksittäisinä työyhteisöinäkin. Te ette hoida hommaanne; hoida maamme ja kansalaistemme yleisiä ja yhteisiä asioita. Te taistelette keskenänne vallasta ja eduista itsellenne ja taustaryhmillenne.

Työikä ei ole pakolla ja kepun mahtikäskyllä muutettavissa. Ihmiset, siis osaavat ihmiset, siis ne joiden selkänahasta tämän maailman Mauri Pekkaristen palkkansa repivät, äänestävät jaloillaan ja muuttavat maasta. Kuka sitten palkkanne ja tukenne maksaa?

PS.

Berliinin muurin murtumisesta tuli juuri kuluneeksi 20 vuotta. Joko Mauri Pekkarinen on esittänyt uuden rakentamista Suomen ympärille? Miltä kuulostaisi Maurin Muuri?

4 kommenttia:

Pitkän linjan mies kirjoitti...

Lakejahan se sääti Natsi-Saksa, eikä tavarits Stalin ollut pappiskoulutuksen saaneena yhtään sen huonompi. Hienointa Stalinin laeista oli kriminalisoida työttömyys, jota ei kommareiden taivaassa ollut. Pikkarainenkin perustaa lakiuskonsa kokemukseen ja historiaan. Vanhat - järkeä käyttäneet tuomarit - ovat jo kadonneet. Tilalla ovat nuoret ja kokemattomat juristit, joiden päässä pyörii vaikka ihmisryöstö. Heillä ei ole näkemystä, eikä kokemusta, vain kirjaviisaus. Näin puoluesidonnaiset lakimiehet pyörittävät lait poliittisten tarkoitusperien mukaan. Näin tehtiin jo 30-luvulla.

hakki47 kirjoitti...

Mitä totalitaarisempi maa, sitä yksityiskohtaisempia lakeja rajoittamaan kansalaisten toimintavapauksia säädetään. Siinä mielessä demokraattiseksi ja kansanvaltaiseksi itseään mainostavan kepun halu säätää lailla yksityisten kansalaisten elämän yksityiskohdista onkin hämmästyttävää. Varsinkin se on sitä tilanteessa, jossa lainsäädännön keinoin ja yhteistyössä etujärjestöjen kanssa siirretään tavalliset kansalaiset eläkeputkeen niin aikaisin kuin mahdollista.

Meidän tämänhetkinen politiikkamme on itse asiassa puolueiksi itseään nimittävien etujärjestöjen muodostaman kartellin Cosa Nostra.

Hugo Holvi kirjoitti...

Äänestäkäämme ne ensi vaaleissa ulos mahdollisimman tarkkaan....YES!
tervessii vaa...nii ja hyvä joulu aikka...

hakki47 kirjoitti...

Hugo Holvi
Minulle on kerrottu, että Big Brother talossa voi äänestää ulos. Eduskunbtavaaleissa voi vain äänestää sisään. Itse muistan käydä äänestämässä ja kirjoitan vaalilippuun JOKU MUU.

sitä samaa. Siis Joulunaikaa.