keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Kumpi ompi tärkeämpi

Wallinin vuokra vai ympäristökeskuksen kadonnut lausunto?

Ajatelkaa. Nyt täytyy jo priorisoida puolueiden ja puolue-eliitin rötöksiä! Se on toki jo ilmiselvää, että puolue-eliitti, tai itse asiassa mikä tahansa eliitti, pitää kyllä aina itsestään ja eduistaan huolta. Ja sitten hokkuspokkus-tempuilla yrittää pestä itsensä puhtoiseksi. Viimeksi mm. Matti Vanhasen koreografia tuppeen sahatusta lautakasasta malliesimerkkinä.

Mutta nyt siitten paljastui RKP. Jippii, huutavat pakkoruotsin ja ruotsalaisen kansanosan julkivastustajat varmaan? Ja vaikka Stefan Wallin millä tavalla tahansa vakuuttaisikin maksaneensa mitä pyydettiin, kun poliitikko ja vieläpä puolueensa puheenjohtaja maksaa alihintaa, liikutaan vähintäänkin liukkaalla jäällä. Toisaalta suomenruotsalaisen kansanosan jatkuvasti pienentyessä lienee aika "luonnollista", että säätiöityjen rahojen edunsaajien ja rahoittamiskohteitten määräkin vähenee? Mistä tiedämme, etteikö samaa etua jaeta kummilahjana jokaiselle, joka ilmoittautuu suomenruotsalaiseksi?

Eiköhän Wallinin vuokraan nähden, huomattavasti suurempi rikos kätkeydy siihen, kun "ympäristökeskuksen lausunto katosi matkalla"? Sitä sietäisi kaivaa ja tonkia mikroskoopin kanssa. Kas kun eivät hoidelleet itselleen rakennuslupaa Pitäjänmäen liikenneympyrään.
Ai, että miksi luulen näin?

Kepulaisessa Nuorisosäätiössä korostuu puolueiden (Kepu, Demarit, Kokoomus, RKP) toiminnan painopisteen muutos. Niitten intressit Nuoriso-, vanhus-, rautakoura-, mielitauti-, yms. julkisrahoitetuissa yhteisöissä ja kaikissa niissä laitoksissa, jotka julkisia varoja pääsevät jakamaan (RAY, ARA, Veikkaus...) ylittävät moninkertaisesti sen mihin heitä edustavat kansanedustajat ja kunnanvaltuutetut on alunperin valittu. Ja he voivat myös säätää lait siten, että heidän intressinsä tulee hoidettua, kuten Lauri Tarastin tilaustyöryhmän lainmuutosehdotukset osoittavat.

Esimerkiksi juuri tämänlaisten seikkojen vuoksi, ainoa aito protestiääni seuraavissa vaaleissa on kirjoittaa lippuun JOKU MUU. Politbyrokratia on nollattava ennenkuin demokratialle löytyy tilaa.

4 kommenttia:

veikko kirjoitti...

Mikä maa tämä oikein on? Tavallinen kansa ähisee kaiken maailman veroikeitten alla ja nämä uusaateliset poliitikot saavat kaiken puoli- ilmaiseksi. Kyllä näillä poliittisilla ryöväreillä on omatunto perseessä, ei muuta voi sanoa.
Kun minä möin pojalleni yksiön piti oikein verottajalta käydä kysymässä kuinka halvalla kaupan sai tehdä ilman lahjaveroa. Ostajana oli oma poika. Samaa perhettä ja huonetta oma lihaa ja verta ja isän piti nostaa asunnon hintaa, ettei kaupasta olisi mennyt lahjaveroa. Vaikea paikka tämä Suomi alkaa olla elää. Olen ruvennut suhtautumaan ihaillen ryöväreihin ja muihin kelmeihin. Heillä on kyrsää vastata hulvattomien politiikkojen huutoon samalla mitalla. Tämä kansa vedetään kölin alta. Saamme varmaan nähdä mihin tämä moraalittomuus johtaa. Lopuksi nöyrä kiitos medialle ja yleensäkin sanan vapaudelle näistä arvokkaista ilmi annoista!

hakki47 kirjoitti...

veikko

Saamme varmasti nähdä mihin moraalittomuus johtaa. Ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät, mikään ei seuraavissakaan vaaleissa muutu. Ja sitä ennen ei missään tapauksessa.

Bättre folk igen kirjoitti...

No täytyyhän sitä 'paremmalla kansalla' ollakin paremmat edut. Muutenhan he olisivat ihan tavallisia taviksia vaan... ;)

hakki47 kirjoitti...

Bättre folk igen

No totta maar. Mutta, että moninkertaisia?