maanantai 7. syyskuuta 2009

Koljatti

Goljatti on iso katti,


torilta sen osti Matti.


Tällä meidän Goljatilla,


karva on kuin silkkivilla.


Silmät keltaiset kuin kulta,


toisinaan ne iskee tulta.


Silloin arvaan, että kissa


onkin oikein suutuksissa.


Runo Pikku-Marjan Eläinkirjasta (?) osoittaa, että Lahnanen ei ole Vanhanen. Olipa Vanhanen Jari Tervon hänestä piirtämästä kuvasta mitä ihan mieltä tahansa.

10 kommenttia:

helanes kirjoitti...

Vanhanen on jotain oppinut: ei heti vetänyt hernettä nenäänsä. Päinvastoin hän on ylpeä, ainakin ennen kirjan lukemista, pääsystään kirjaan. Tervon ei muuten tarvinnut paljon mitään keksiä, poimiskeli vain sieltä täältä todellisuudesta. Mikä se sellainen satiiri on? :)
http://helanes.blogit.kauppalehti.fi/2009/09/05/ruudinkeksija

hakki47 kirjoitti...

helanes

Satiiri on taidemuoto, joka estää Vanhasta ymmärtämästä minkälaiseksi elostelevaksi, seksiaddiktoituneeksi pedofiiliksi Koljatti hänet kuvaa.

On mielenkiintoista myös pohtia miten käy Pääministerin morsiamen. Jos Koljatti on sallittavaa taidetta (statiiria) ja Pääministerin morsian rangaistavaa faktaa, niin on kyllä menee viimeinenkin usko Korkeimman oikeuden arvovaltaan.

Varmasti muutamakin juristi on esilukenut Koljatin ennen painopäätöstä. Olisiko Jari Tervo kirjoittanut tietoisesti Ruususen ja pienkustantamon parhaan mahdollisen puolustuksen?

helanes kirjoitti...

Odotan myös uteliaana Ruusus-tuomiota. Tiettävästi (en ole lukenut) Tervokin kirjoittaa, että Vanhasella (Lahnasella) on kaksi lasta. ;)

hakki47 kirjoitti...

helanes

niin minunkin käsitykseni mukaan Vanhasella on kaksi lasta. Eihän tästä montaakaan päivää ole, kun ex-vaimonsa Merja orui ex-miestään siitä, että ei ehdi poikansa kanssa aikaa käyttämään.

Mitä miltä olet? Panivatkohan juttupalkkion puoliksi?

helanes kirjoitti...

Osille tuli myös Sirkka:
http://helanes.blogit.kauppalehti.fi/2009/09/01/huipputason-hupsuutta

hakki47 kirjoitti...

helanes

Enpä ollut huomannutkaan kuinka tärkeitä poliittisia virtauksia viime viikkoihin on liittynyt.

Komppaan hikkaj:tä.

Vox Populi kirjoitti...

Kollektiivisella ajatuspoliisilla on nyt kovasti työteliäs aika.
Tuskin on Ruususista ja Tukiaisista selvitty, kun pitää ottaa kantaa Kieseihin ja jopa Porsche-mainoksiin. Ja se Loka-Laitinen lähes viikottain, ja mitä näitä muitakin on ...
Ja sitten vielä tämä Tervo !
Sama laki kaikille. Vain tuomiot vaihtelevat !

hakki47 kirjoitti...

Vox

Terho sinne toinen tänne. Mutta olisiko kirja sittenkin faktaa ja Vanhanen vain painajainen?

Tobe kirjoitti...

A)miestä saa lyödä B) miestä tulee lyödä C)miehen tulee oppia nauttimaan itsensä lyömisestä D)lyömisestä ei saa ja voi valittaa.E)erityisesti oloa pitää kehua.
Kun lyöty ja laajasti naurettu miespolo on riittävän syvällä ja kasvoilla loistaa puhumaton hämmästynyt irvistely ollaan lähellä huippua.Hymynnäköinen hampaiden vilauttelu lisättynä omituisella hymähtelyllä ja kepeällä kurkkuääntelyllä takaa kansalaisten lopullisen synninpäästön ja myötätunnon.Kaikkea mainittua tapakonsultti voisi nimittää oppineisuudeksi , joka onkin miespolon ainoa keino säilyttää valtansa.Onneksi on kuitenkin salaiset äijäklubit, joiden ohjelma ja ruoka on niin karmeaa, etteivät naiset halua mukaan.Siellä Matit ja Pekka(riset) saavat taas keskenään olla hymyilemättä ja puhumatta.He keräävät siellä voimia seuraavaan koitokseen.Seuraavissa vaaleissa on monta pelleohjelmaa taas edessä...ehkä Matti ehtii, jopa omien lapsiensa luokse hetkeksi..ainakin kuvauksen ajaksi.On se kovaa....Miespolojen elämä on sitkolaji.Onneksi sentään pääsee illaksi kotiin kunnon kiesillä.Milloin kansa aloittaa naisten lyömisen? Otetaanpa vaikka viherliittojen Sinnemäki ja aletaan kölinalittelu...ai niin se ei naurata ketään..antaa olla.Nainen on harvoin hauska...miksi?

hakki47 kirjoitti...

OrNot

"Milloin kansa aloittaa naisten lyömisen?" Hmm. . . . Anttila, Hyssälä, Lindén, Lehtomäki, Vehviläinen, näistäkö pitäisi valita? Vai vielä kätensä pitäisi liata. Sovitaanko, että kansa aloittaa naisten lyömisen kun jäljellä ei enää ole miehiä lyötäväksi asti.