keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Aikooko Kepu varastaa metsämmekin?

Metsähallitus hallinnoi yhtä kolmasosaa Suomen pinta-alasta. Nyt sen hallintomallia yritetään yksityistää?

Aikooko tämä hallitus ulkoistaa myös valtiomme alueesta 1/3 osan, 4.000.000 hehtaaria? Olin ymmärtänyt, että nykyinen ja edelliset hallituksen ovat myyneet jo kaiken kansalaisomaisuutemme. Mutta ilmeisesti maa- ja metsätalousministeriö, Kepu ja Sirkka-Liisa Anttila yllättää jälleen?

Tähän mennessä lähes jokainen ulkoistuspäätös on ajanut kiville. Pahimmoillaan saadut rahatkin on jo alv-lisineen ja puunmyynnin myyntitulon alennuksien lisäksi siirrtetty Kepulandiaan.
Ja Vanhanen lienee edelleen sitä mieltä, että keskenalaisista asioista ei keskustella. Eikä hän näe syytä edes hallituksen eroamiseen.

Onko Kepulta mennyt se vähäinenkään tolkku mikä sillä joskus on ollut?

Tämä on skandaalina, jopa suurempi kuin Kepun junailema vaali- ja puoluerahoitusrevohka. Nyt meiltä kansalaisilta myydään jopa maamme jalkojemme alta. Eikä kukaan tiedä mitään. Eikä vastaa mistään.

Erotkaa Matti Vanhanen, Sirkka-Liisa Anttila, Mauri Pekkarinen et. kumppanit.

PS.

Olen esittänyt moneen kertaan huoleni siitä mitä seuraa siitä, että Kepu on miehittänyt valtaosan substanssiministeriöistä. Olen tähän asti olettanut, että he vallassaoloaikanaan harjoittamallaan rekrytointipolitiikalla jättävät ministeriöihin viidennen kolonnansa. Olen myös ollut huolissani verorahojemme ylenmääräisestä siirtämisestä Kepulandiaan. Mutta ilmeisesti suurinta huolta pitäkin kantaa siitä, että 4.000.000 hehtaaria, 1/3 maamme pinta-alasta siirretään Kepulandian pesämunaksi. Myytäväksi ulkopuolisille.

PPS.

Jos haluat olla mukana kaatamassa hallitusta, käy allekirjoittamassa

http://www.adressit.com/uusieduskunta

4 kommenttia:

Erä kirjoitti...

2 puhuu, 1 varastaa=KEPU

Erkko48 kirjoitti...

Kiinnnostava näkemys. Onko todella niin, että kepu luo viidennen kolonnan? Olemmeko menneet niin pitkälle toiseen suuntaan?

hakki47 kirjoitti...

Erä

3 puhuu ja kaikki varastaa. Kaiken.

hakki47 kirjoitti...

Erkko48

Väittäisin, että virkamiehistömme on pääosiltaan jo kolmen puolueen päällekkäistä viidettä kolonnaa. Kepulla omansa, Demareilla omansa ja Kokiksilla omansa.

Lähdössä lienee ollut niin, että Kokikset olivat primus inter pares. Se oli joskus 60 - 70 vuotta sitten. Sen jälkeen Kepulit ryhtyivät UKKn vallan suojassa rakentamaan omaa imperiumiaan. Silloin riitti kolme; UM, MMM ja SM. Jos mutkat oiotaan suoriksi demarit vaativat ja saivat KTMn, TMn, OPMn ja jossain vaiheessa OMn.

Mutta todella se mikä eniten minua huolettaa on minkä viidennen kolonnan Kepu TEMiin, YMiin Sos. ja terveysministeriöön. Niitten hintaa maksamme kauan.