tiistai 13. toukokuuta 2008

Minulla taitaa mättää

13.5.2008 10.20 | hakki47 | Kasvatus, Virkamiehet, Ihminen

Luin juuri Hesarin verkkosivulta eilisen artikkelin, jonka otsikkona oli Nikita Fouganthine saattoi vaarantaa pääsynsä vapauteen. Painoarvoa panen sanalle saattoi.

Alunpitäen Valjakkala kai tuomittiin kolmesta raa´asta murhasta Ruotsissa. 20 vuotta kaveri on nyt istunut, siitä kai valtaosan täällä Suomessa? Muistini mukaan hän on tähän mennessä paennut vankilasta kerran tai kaksi, ja nyt viimeksi “jättänyt noudattamatta” sopimustaan valvotusta koevapaudesta. Siis valvonta toimi, mutta koevapaus ei. Siis ei myöskään vapaus, koska koe epäonnistui.

Varmasti Valjakkala tulee minulle veronmaksajana kalliiksi. Edustan kuitenkin sitä kantaa, että toimillaan nyt ja aiemminkin, on kiistatta käynyt ilmi, että hän ei ole kypsä vapautettavaksi. Muunlaisen johtopäätöksen tekeminen vaatii sellaista henkistä joustavuutta jota minulta, ja uskaltaisin väittää, valtaosalta muiltakaan suomalaisilta ei löydy. Saattaa jopa olla, että näillä toimillaan hän haluaa myös jatkossa pysyä kiven sisällä. Varmasti sieltä löytyy joku muu.

Olen valmis maksamaan osuuteni A. Valjakkalan jatkuvasta ylläpidosta.

Lukitkaa takaisin kiven sisään ja heittäkää avaimet jorpakkoon.

Pysyvä linkki | Muokkaa | 2 kommenttia »

Ei kommentteja: