keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Matti Vanhasen tie tähtiin

21.5.2008 8.49 | hakki47 | Työelämä, Politiikka, Poliittiset puolueet

Olen jo muutaman vuoden miettinyt mitä hyödyllistä käyttöä maallamme voisi olla toivottomista poliitikoista. Sattuneesta syystä mielenkiintoni on kohdistunut Matti Vanhaseen. Ja hän se onkin ollut kova pähkinä.

Mutta nyt se vihdoin selvisi:

“Astronauttien hakutilaisuus tänään Helsingissä

Euroopan avaruusjärjestön ESA:n uusia astronautteja etsivä ryhmä saapuu Helsinkiin tänään. ESA houkuttelee myös suomalaisia osallistumaan maanantaina avautuneeseen astronauttihakuun.” (HeSa tänään)

Voisin kuvitella, että hänen poikkeukselliset kykynsä olisivat hänelle tässä työssä korvaamaton resurssi josta ammentaa. Minun ääneni ja kirjallisen suositukseni ao. tehtävään hän saa joko leikkaa/liimaa menettelyllä tältä blogilta, tai erikseen sitä allekirjoittaneelta hakemalla. Lupaan, että ao. todiste on korea. Ja eiköhän siihenkin saada allekirjoittajaksi muutama miljonääri ja eturivin poliitikko.

Täytyy myöntää, että mielessäni soivat sanat nuoruuteni rallatuksesta: Vi vil har mere ryssar upp i rymden, och vi hoppas at dom aldrig kommer ner.” Tai jotenkin näin.

Tämä kaikki siis sen jälkeen kun hän ensin jäävää itsensä hallitustyöskentelystä ja sitten lopuksi poistuu politiikan historian tunkiolle.

Pysyvä linkki | Muokkaa | 5 kommenttia »

Ei kommentteja: