keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Kauppalehden blogit uudistuvat

7.5.2008 14.05 | hakki47 | Harrastukset, Työelämä, Blogit, Varallisuuden hallinta, Vapaa-aika, Oppiminen

Tammikuussa alkaneen uudistumisprojektin tuloksista olisi mukava kuulla sekä muiden kirjoittajien, lukijoiden, toimituksen ja ylläpidon mielipiteitä. Varmasti niitä löytyy.

Syy otsikkoon on se, että muutokset mielestäni ovat menneet huonompaan suuntaan. Viime vuonna en ainakaan muista koskaan tapahtuneen, että “uusimmat” sivua ei pitkään aikaan, nyt parhaillaan yli vuorokauteen, päivitetä. Eikä tämä tainut olla ensimmäinen kerta. Samat eilisen aamupäivän kirjoitukset roikkuvat sekä ensimmäisellä blogit-valikon sivulla että Kauppalehti.fi:n sivuilla.

Ongelmia on ollut muitakin; itselläni on saattanut useinkin käydä niin, että alavalikoista (uusimmat, luetuimmat, eniten kommentoidut, viimeksi kommentoidut) joku tai kaikki osoittavat tyhjää. Muistan jonkun aiemmin maininneen oman kirjoituksen tai kommenttien jopa hävinneen.

Samalla vaikuttaa siltä, että sekä kirjoittajien että kommentoijien määrä on ollut laskussa. Ja että kommentteja kaikkiaankin tulee vähemmän kuin ennen. Eihän se toisaalta ole ihme, jos vakituisellekin kirjoittajalle jää vaikutelma, että kukaan ei kirjoita eikä kommentoi.

Kaikesta huolimatta olen edelleen sitä mieltä, että Kauppalehden blogit ovat ainoa merkittävässä päivälehdessä julkaistava todellinen kaikkien halukkaiden kirjoittajien blogisto. Ja siinä mielessä edelleenkehittämisen arvoinen.

Miten Kauppalehden blogeja pitäisi kehittää?

Pysyvä linkki | Muokkaa | 15 kommenttia »

Ei kommentteja: