torstai 1. maaliskuuta 2012

Parlamentarismin kuihtunut rikkaruohoUskoisin ymmärtäväni entisen Paavo Lipposen aivoitukset varsin hyvin. Yksinkertaisesti, häntä vituttaa ja rajusti. Mutta ehkä todella vain tämä kaikkien aikalaistensa päähän potkima demaripomo, voi olla käytökseltään tällainen öykkäri?

Hänen koko sivistyksensä ohuus ja käytöksensä taso tulivat kristallin kirkkaasti esille jo tappionsa koko syvyyden paljastuttua ensimmäisen kierroksen vaalivalvojaisissa. Hän kuitenkin vahvisti viestin vielä seuraavana päivänä ilmoittaessaan jättävänsä äänestämättä seuraavalla. Ilmeisesti joku oli saanut puhuttua hänelle järkeä, kun hän seuraavana päivänä ilmoittikin sittenkin äänestävänsä. Aika saavutus tältä tuntemattomalta kuitenkin.


Pöö!

Mutta nyt Mooses saavutti varmaan huonon häviäjän, puoluepukarin, puheenjohtajan, monivuotisen parlamentaarikon, eduskunnan puhemiehen ja pääministerin kaikkien aikojen pohjanoteerauksen. Näin Hesari; "Eduskunnan entinen puhemies, presidentinvaalien toiselta kierrokselta pudonnut Paavo Lipponen (sd) ei osallistunut Sauli Niinistön virkaanastujaisiin eduskunnassa. Lipponen kommentoi STT:lle sähköpostitse, että hänellä oli työeste. "Sitä paitsi en ole kenellekään selitysvelvollinen", Lipponen totesi.

 
Mooseksen testamentti

Puoluepukari ei todellakaan ole meille kenellekään selitysvelvollinen. Ei ole mitään selitettävää. Paitsi ehkä joskus, lapsilleen. Toivotaan, että edes he isänsä selityksen silloin ymmärtävät. Edes yrittävät.


PS.

Se siitä aatteellisesta ja vastuullisesta puoluerälssin demokratiasta.

Ei kommentteja: