sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

First things first
Kevät on tulossa ja hormonit heräävät jokavuotiseen sesonkiinsa. Viimeistään tämän johtopäätöksen voi tehdä siitä, että ainoa  valtakunnallinen – se vakaa ja asiallinen - paljastaa salasuhteen, suoraan kansakunnan kaapin päältä.

Romeon ja Julian rooleissa nyt Hilkka Ahde ja Timo Räty. Söikö Hilkka uuniperunoita? Vai oliko niin, että Hilkan olisi pitänyt tarjota ja Timon syödä?

Saavatkohan edes nämä kyyhkyläiset vielä toisensa? Vaan mitä sanoo Matti, siis Ahde? Entäpä AKT? Vaihtaako Hilkka vielä Matin Mattiin, siis Vanhasen? Vai palaako Hilkkakin vielä töihin, kun ei muuta työtä ole tarjolla?

Edes Shakespearesta ei olisi ollut kaikkia tämän ”melodraaman” käänteitä näin makoisesti muistiin merkitsemään. Olisiko niin, että vielä 400 – 500 vuoden kuluttua teatteritalot kuitenkin täyttyisivät? Sitä paitsi, formaatti tuli käyttöön vasta 2000-luvulla. Onko Hesari & K:nit muistanut maksaa royaltit Williamin perikunnalle? Vai alkaako tästä uusi genre? Vai vetoavatko ACTAn puuttumiseen?

Paljastuuko seuraavassa jaksossa Timo Soinin ja Osmo Soininvaaran salasuhde? Vai meneekö Ilmarinen nurin Finnairin siivellä? Kaatuuko kuntauudistus Keva maksuihin? Aletaan elvyttämään kehuu Jyrki-boy.  Mitä helvettiä tähänastisella velkaantumisella sitten on tehty?

Voi ristus minkälaista aikaa elämme!

Ei kommentteja: