keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Itku pitkästä ilosta?


0 0 0 . . .


 


Tämä (maanantai 26.9.2011) on viimeinen postaukseni tässä välineessä, jonka tosin saatan ajoittain toistaa.


Uusi osoitteeni on:


http://eaglesflysingly.blogspot.com/


Ja viimeisin artikkelini:


http://eaglesflysingly.blogspot.com/2011/11/itku-pitkasta-ilosta.html


  


Huomaa samalla, että oikean reunan linkkiluettelosta pääset suoraan uuteen KOTKANPESÄÄN.


1 kommentti:

fundeeraaja kirjoitti...

"Itku pitkästä ilosta,-parku paljosta nauramisesta", niinhän se meni. Fraasilla on laaja merkitys tässä globaalissa tilanteessa. Sillä tarkoitetaan sitä, että länsimaisen demokratian lihavat, iloiset ja makeat naurut on naurettu. Prix-maat tulevat ja jyräävät meitin se on jo nyt selvä. Tämän kauppasodan voittaa se, joka pystyy pitämään tuotantokustannuksensa alhaalla ja puskea laadukasta tavaraa vapaaseen markkinatalouteen.
Länsimaiset teollisuusmaat voivat bloggiutua ja sulkea kehittyvät markkinat ulos omista kauppahuoneistaan. Näin tulee ilmeisesti tapahtumaan ja samalla rakennetaan taas kerran esirippu kahden maailman väliin. Tämä esirippu ei ole ideologinen vaan puhtaasti talouteen ja kauppapolitiikkaan perustuva. Tämän tulevaisuuden Kiina on ennakoinut vaatiessaan pääsyä mukaan esimerkiksi EU:n tuotantoon ehtona lainoituksellaan.
Kauppasota on julmaa ja sen raharykmentit raakoja. Tähän on jo tultu, mutta EU senkun nuuskii jäsentensä pakoputkia. Pitäisi mobilisoida rahaa rajoille, eikä lapioida sitä omien käpykaartilaisten selkäreppuihin!