torstai 11. elokuuta 2011

Nyt tytöt, Pressaehdokkaaksi.

Tavja käskee.


Piti oikein kirjoittaa näkyviin, mitkä vaihtoehdot ensimmäisenä tulevat mieleen. Joko siksi, että heistä ehkä moiseen vallattomuuteen olisi tai siksi, että se osoittaisi mauttomuuden Tavjan tämänkertaisessa "tasa-arvo"vaatimuksessa. Ehkäpä on meille kaikille sittenkin vain onneksi, etteivät puolueet ole presidentille valtaoikeuksia jättäneet?


Persut         Kike Elomaa


Kristikansa Päivi Räsänen


Kokikset     ??


Kepulit        Sirkka-Liisa Anttila


Viherpiipertäjät Sieltä köytyy montakin mahdotonta


Demarit      Jutta Urpiainen


Vasurit        ??


Ruåtsalaiset Elisabeth Rehn


 

32 kommenttia:

Cristina Andersson kirjoitti...

Entä musta hevonen: Sari Baldauf?

hakki kirjoitti...

Cristina Andersson

Mihin piltuuseen ajattelit Sarin taluttaa? Ainakin kaksi olisi tarjolla.

Cristina Andersson kirjoitti...

No miten olisi tuo Kepu? Sieltä löytyisi Jorma "öljyä" Ollila kampanjapäälliköksi.

hakki kirjoitti...

Cristina Andersson

Sari peittoaa kaikkien muiden mielestä Sika-Anttilan mennen tullen, paitsi kepulaisten? Jorma, joka mahdollisesti saa pitkälti kiittää Saria omasta sateentekijän imagostaan tuskin, puolueensa miehisenä varteenotettavana vaihtoehtona, tuskin suostuisi kampanjapäälliköksi?

Cristina Andersson kirjoitti...

Mikä siis parempi pilttuu`?

hakki kirjoitti...

Cristina Andersson

Tuché. Vai miten se nyt sitten kirjoitetaankaan.

Cristina Andersson kirjoitti...

:)
Sari siis ulkona, ei löydy sopivaa pilttuuta, eikä ehkä edes vastusta "junttien presidentille".

Seuraava sopiva naisehdokas onkin: Päivi Lipponen syy: tulee ensimmäisenä kun guuglaa "naispoliitikko" ja laittaa asetukseksi viimeaikaiset päivitykset.

hakki kirjoitti...

Cristina Andersson

Päivi Lipponen herättää minussa samanlaista vastemmielisyyttä kuin demarinaisista Elina Lehto ja miesdemareista se opetusministeri. Joku Gustafson. Mielestäni kumpikin "tyhjää täynnä ja pimmeetä puolillaans". Ja ruåtsalaisen sanonnan mukaan "toma tunnor bulra bäst", vai miten se nyt meni?

Urpiainekin sietäköön selkäsaunan, onhan ao. puolueen pj.

Sorry.

Cristina Andersson kirjoitti...

No voi jummijammi! Eihän tästä päästä puusta pitkään - ellei sitten Sinnemäen Anni!

hakki kirjoitti...

Cristina Andersson

Muistaakseni Sinnemäen Anni kuuluu viherpiipertäjiin. Ja siellä tyttöjö tarvittaessa on tarjolla tasa-arvon nimissä pilvin pimein. Mutta ei minulla mitään sitä vastaan ole, että hän demafeita edustaen ehdokkaaksi asetettaisi.

fundeeraaja kirjoitti...

Mää ehrotan "tomma tunnor bulrar mest". Sananlasku sopii paikkaan kuin paikkaan.
Tove Jansson on mun ehdokkaani. Jos on jo kuallu niin sitä parempi presidentiksi. Mikä ettei miehet kelpaa valtakunnan arvojohtajaksi? Kaksi Paavoakin olisi tyrkyllä. Olisivat kyllä joutaneet tulle haudatuksi poliittisten norsujen hautuumaalle Rysseliin, - molemmat.
Presidentin institutio olisi syytä lakkauttaa Tarjan jälkeen. Jäisi, etten sanoisi kaunis muisto kansallisesta joihtajuudesta.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Tavjan presidenttiys osoittaa, ettei tyhjä tynnyri pysty muuta kuin tyrimään. Täkän presidenttiyteen ei kannata instituutiota lopettaa. Jää turhan negatiiviset muistot.

Sen sijaan pitäisi Tasavallan Presidentille palauttaa osa varsinaisia valtaoikeuksia siten, että arvojohtaja - esimerkiksi yhdessä Eduskunnan puhemiehen kanssa - voisi tiukassa paikassa vaikkapa hajottaa Eduskunnan ja määrätä pidettävä uudet vaalit. Ainakin sen tarpellisuus tuli ilmi, kun "paljastui", ettei käytännössä kukaan pysty erottamaan edes luottamuksensa täysin menettänyttä pääministeriä.

Mutta ellei valtaoikeuksia lisätä, on instituutio syytä lopettaa.

Saavutuksia on kirjoitti...

Ei pidä arvostella siitä etteikö Tavjalla olisi ollut menestystä:

On varmasti totta, että entinen Seta:n arvojohtaja on lisännyt seksuaalista tasa-arvoa yhteiskunnassa. Linnan juhlien kankeat veteraanit on korvattu moderneilla notkeilla homppeleilla yms.

Miinakieltoon oli myös merkittävä vaikutus, tämä lisäsi valtavasti turvallisuutta kolmansissa maissa missä miinat kylvävät tuhoa. Sillä, ettei kolme suurinta valmistajaa ja myyjää eli Venäjä, Usa ja Kiina osallistuneet ole varmaankaan merkitystä, kuten ei silläkään, ettei suomalaisiin miinoihin ole kukaan mennyt jatkosodan jälkeen.

Aselakien kiristäminen on ollut myös sydäntä lähellä, siinä sivussa on noin 600 000 harrastajaa ja metsästäjää asetettu toisenluokan kansalaisen ja epäilyksenalaisen asemaan, mutta silläkään ei ole mitään merkitystä.

Hyvät ja luottamukselliset suhteet Suureen Naapuriin on myös sydäntä lähellä, niin paljon, ettei suomalaisten etuja haluta ajaa. Esimerkkinä maanomistuskielto ulkomaalaisille Venäjän puolella. Ei halunnut ottaa puheeksi, kun olisi voinut.

Mutta hyvää on tullut esim egyptiläisten isoäitien muodossa, on oikeus ja kohtuus, ettei lakia tarvitse arvojohtajan mielestä noudattaa karkoituksessa.
On hienoa, että kehitysmaiden vanhukset voivat tulla tänne takuueläkkeelle elintasoon ja terveydenhuoltoon jollaista eivät olisi voineet koskaan kuvitella tai saavuttaa.

Kiitän kaikkia niitä ja erityisesti runsaslukuisia naisia, joiden äänillä saatiin nainen presidentiksi.. ja millainen nainen.

hakki kirjoitti...

'Saavutuksia on', kiitti kommentista.

Niin. Kaikki on katsojan silmissä.

fundeeraaja kirjoitti...

Hyvä kun toit faktat esille "saavutuksia on". Herää kysymyt onko tällä velkaantuvalla maalla varaa presidentti-institutioon? Liittovaltiopresidentin roolikin on vähän niin ja näin. Ehdotan, että presidentti arvotaan jostakin leipäjonosta. Pääsis edes yksi nostamaan elintasoaan ja voitaisiin osoittaa maailmalle olevamme humaani sivistyskansa.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Alkaa käydä ilmeiseksi, että tällä maalla - joka on rikkampi kuin koskaan - ei ole varaa enää mihinkään, paitsi puolue-, alue-, maatalous-, innovaatio- yms. tukiin, sekä nuoriso-, riihi- yms. säätiöihin sekä puolueiden muihin hankkeisiin ja suojatyöpaikkoihin. Ei riitä valtion, ei kuntien, ei RAYn, Veikkauksen, Hippoksen rahat. Eikä 10 miljardia euroa vuotuista julkisen sektorin lisälainaa.

ToBe kirjoitti...

Kansakunnalla ei ollut oikeutta valita Kekkosen tilalle ketään.Lopulta ainoa oikea totuus oli Maalaisliitto Kepun totuus.
Nyt on nautittu 30 vuotta sosialidemokraattista presidenttiä ja alkaa tuntua yhtä tunkkaiselta.Puhutaan jostain porvariuhasta.Pelotellaan taas kerran Niinistöllä joka vie meidät Natoon.Millä eväillä muuten?Demarien ahdistus on syvä.
Piti kaivaa Mooseksen aikainen ehdokas eli Mooses itse, koska sen parempaa SDP-porvaria ei nyt tähän hätään löytynyt. Muuten olemme saaneet nauttia 12 vuotta naispresidenttiä ja saadaksemme jotain ihan uutta on pakko valita Vihreiden Haavisto...
Linnan juhlien selostusta vuonna 2012:
"Herra Presidentti ja herra Haavisto ovat siirtyneet ripeästi kättelyjen jälkeen valtiosaliin, jossa valssin ensiasekeleet on juuri otettu."

hakki kirjoitti...

OrNot

Paavo Lipponen vie meidät suuremmalla varmuudella sekä EUn ja euron että NATOn kaikkiin mahdollisiin ytimiin kuin Sauli Niinistö konsanaan. Niistä meidät mahdollisimman pois, ihan ihka omaan yksinäisyyteen vie vain Timo Soini. Paavo Väyrynen tekee mitä sattuu, eli vain sen mikä on eduksi Kepulandialle ja tueksi kepulle.

Mutta tästä huolimatta en suin surminkaan toivoisi Suomen profiloituvan Helsingin tavoin. Yksi Pride Parade saa kyllä riittää.

ToBe kirjoitti...

"Suomi on maailman homoystävällisin maa"
Muistakaamme, että homoikoni Tom of Finland oli tosiaankin suomalainen.
Niin pitkälle kuin muistan en näe kuin menestyviä homoja.Media on heitä täynnään.Meillä ei ole koskaan ollut ahdasmielistä uskonnollisuutta joka estäisi homoseksuaalisuuden vapaan ja julkisen toteuttamisen.Yksinäistä huonosti koulutettua heteroaäijää kehoitetaan turvaamaan omaan apuun jos tekee mieli.Julkisuudessa ei heteroista puhuta.Tämä on homouden vuosisata.Tämä nykyelämöinti on vain askel seuraavaan vaiheeseen.Vaiheeseen, jossa homoilla on todellinen valta nykyisen mediavallan lisäksi.Jo aikoinaan huomasin miten kulttuuripiireissä tietynasteinen homous oli pelkkää plussaa.ja ja ja...

Onneksi sitten heräsin....onhan meillä vielä jurmuniskat ja aidot äijät keskuudessamme.Onhan meillä niitä joille Lenita on vitsi ja koripallosukat parhaat asusteet sandaalien kera.Kenen joukoissa talsin ja kenen lippuja kanniskelen jos edes viitsin kanniskella?

Mooses tuo Sosdemin toivorikas vanhus vie meidät ytimiin ja kohta poistuvien miinojen tilalle odotan häneltä ydinasetta.
Se olisi linjassa ydinpuheiden kanssa.Ytimiin-ydinvoimaa sloganillaan hän saa juuri ne äänet joilla mitalisija heltiää.

hakki kirjoitti...

OrNot

Voisiko mielestäsi vielä käydä niin, että Tasavallan Presidentti repisi Pekkarisen risupaketin ja 2. ydinvoimapäätöksen ja siirtäisi rakentamisoikeuden Fortumille? Tai vielä paremmin repisi paketin mutta antaisi 3. ydinvoimalaoikeuden Fortumille?

ToBe kirjoitti...

Kun kampanja alkaa vetää Lipponen hihastaan neukkukortin.Putin suosittelee Moosesta ja saamme samalla etuoikeuden kaikkeen ohitsemme virtaavaan kaasuun ja öljyyn...meistä tulee mooseksen avulla kansa joka matkaa luvattuun maahan.
Öljy ja mirhami virtaa.Saulilla ei ole tarjota tilalle muuta kuin totuus ja rehellisyys.Toisaalta tämä venäjän öljyagentti epäilyttää.Onko hänellä taaskin oma etu ajettavanaan?Mitä pelejä Paavo pelaa?

Poltin juuri mökillä risuja yhden Pekkarisen risupaketin verran ja samalla papereita joita verottaja on minulle vuosien saatossa kehdannut lähettää.Tuli hyvä olo kun savu kiemursi taivaalle.

hakki kirjoitti...

OrNot

Joko on sodanjohtosi niin epätoivoinen, että paperitkin pitää polttaa?

Jos Paavon perässä Luvattuun Maahan lähdemme, saamme vielä tuta, että Punaisen Meren keskellä vedet taas alkavat kaatua päällemme. Siitä ei moni selviä.

ToBe kirjoitti...

Olemme gallupeissa havainneet että vaikka kuka uusi nimi tulisi ehdolle se vain vahvistaa kamreerin kampanjaa ja suosiota.
Kepulandia ei saa mistään sopivaa nimeä.Jäätteenmäkikö olisi se kassamagneetti joka vetäisi puolueelle kunnallisvaaleissa supernosteen.? No way! Samalla kun iloitsen ettemme joudu sietämään jälleen kerran demaria tai kepukkaa siinä virassa olen hämmentynyt ettei minulle jää vaihtoehtoja.Äänestän kaikissa tapauksissa Jenni Haukiota...päätökseni pitää.
Saamme kivan näköisiä naistenlehtien kansia kassajonossa katsottaviksi.Mitä muuta voi presidentiltä nykyään odottaa.Maailmanparannusten aika on ohi.Maailmanparantaminen on jatkossa hyvä kasvohoito joka näyttää kuvassa kivalta.

hakki kirjoitti...

OrNot

Olisisihan se ainakin historiallista. Ensimmäinen kokiksena valituksi tullut Tasavallan Presidentti. Paasikivi ei tullut kokiksena valittua, vaikka taisi jossain vaiheessa ao. puolueen pjkin olla?

Mutta älä nuolaise ennen kuin tipahtaa. Kepuleilta voi odottaa ihan mitä ja milloin tahansa, eikä demareidenkaan Paavo ilman kunnon tappelua taivu.

ToBe kirjoitti...

Suora kansanvaali estää kepukoiden pulivoinnit...onhan se aika hauskaa kun 25% demareista äänestää heti alkuun Niinistöä.
Mistä löytyy se Kepukka joka menee toiselle kierrokselle? Lipponen menee , mutta koska naiset ratkaisevat nämäkin vaalit olen satavarma, että he valitsevat Jenni Haukion.

hakki kirjoitti...

OrNot

Mutta onhan se Lipponen niin... ihana mörökölli. :-)

ToBe kirjoitti...

Onko mahdollista, että gallupeilla tehdään Niinistöä väkisin pressaksi?
ON.Siis Väyrynen on oikeassa ja menossa on taas kerran mediapeli.
Mörökölli ei saa aikaan innostavia otsikoita, koska hän kannattaa EU:n ytimeen menoa ja Nato jäsenyyttä ja muutenkin on aivan erimieltä kuin SDP:n enemmistö.Mörökölli on eurouskovainen ja innokas suojeluskuntamies.Niinistö taas on Työväen presidentti joka on samaa mieltä kuin mörökölli, mutta julkisuudessa vastustaa niitä koska on Työväen presidentti.Vuorineuvoston ja EK:n ykkösehdokas ajaakin oikeastaan omaa lobbariasiaansa.Samaa tekee Väyrynen jolle koko homma onkin eduskuntavaalikampanjaa ja puolueen puheeenjohtaja taistelua.Keskusta on aivan sekaisin ja se on maalle suuri siunaus.

hakki kirjoitti...

OrNot

Ihanan, lutusia mörököllejä kaikki kolme?

ToBe kirjoitti...

Tavallisesti luotettavilta tahoilta olen saanut kuulla ja antanut itseni ymmärtää, että jonkinlaista noottia ollaan tilaamassa isolta itäiseltä.Nootissa vaaditaan Tarjalle jatkoaikaa nykyisessä turbulentissa tilanteessa jossa suuret kansalaisryhmät eivät salli ystävvyden ja avunannon loppuvan vääriin valintoihin.Näissä oloissa Tarjan terveyteensä vedoten luopuessa suostutaan myös Väyryseen joka jo Janajevin juntan aikaan osoitti suurta ymmärrystä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.Kansa valitsee siis Väyrysen...siis Venäjän kansa.

hakki kirjoitti...

OrNot

Tietolähteesi eivät ole ajan tasalla. Jutta luopuu VVMstä Jyrki-boy hyväksi ja Tavja ryhtyy pääministeriksi. Persut ja kepu yhdistävät oppositiovoimansa ja Tasavalla Presidentiksi valitaan Paavo. Siis se Väyrynen. Kolme suurta kasassa taas.

Näin on kansa päättävä.

ToBe kirjoitti...

Jos Paavo saa Persut taakseen hän menee toiselle kierrokselle.Jokainen jota silloin v...taa äänestää häntä ihan kiusallaankin...ja montaa v...taa ensi keväänä.

hakki kirjoitti...

OrNot

Vaan kumpi tippuu ensimmäisellä kierroksella?