maanantai 15. elokuuta 2011

Kari Stadigh osti Nokiaa

Kuten Risto Siilasmaa häntä ennen.


Kauppalehden artikkelin mukaan Kari noudatti Riston hyvää esimerkkiä. Risto taas oli ostamut 3. maaliskuuta 63.000 osaketta yhteishintaan 390.000 euroa. "Keskeinen motivaatio tehdä osakeostot oli tukea uutta toimitusjohtajaa (Stephen Elopia) pienellä symbolisella eleellä, Siilasmaa totesi tuolloin kauppojen jälkeen Kauppalehdessä."


Siitä kun Risto omansa osti, osakkeiden arvo ehti jo tipahtaa noin puoleen. Kun Kari osti 100.000 osaketta yhteishintaan 375.000 kurssi pamahti nousuun, parhaimmillaan yli 10 % nousuun. Kauppamiehiä tuo Kari.


Markkinat ovat aina oikeassa?


 

7 kommenttia:

fundeeraaja kirjoitti...

Jokainen vastuuntuntoinen suomalainen osti mahdollisuuksiensa mukaan Nokiaa ja muitakin kotimaisia pörssiosakkeita pois ulkolaisilta silloin kun hinnat olivat pohjassa.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Tuskinpa jokainen. Minä en ainakaan. Luovuin varsinaisesta osakesäästämisestä 1972. Siitä huolimatta katson olevani vastuuntuntoinen suomalainen.

fundeeraaja kirjoitti...

Aikoinaan talvisota ja siihen osallistuminen oli suomalaisuutta parhaimmillaan. Tänään suomalaisuutta on puolustaa tämän maan itsenäisyyttä kaikin keinoin,- myös pitämällä suomalainen omaisuus omissa käsissä. Sinäkin saat sanoa itseäsi miksi haluat. Muut arvioivat Sinut tekojesi ja ajatustesi perusteella.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Talvisota oli 40 ulkoministerin työtapaturma, jonka jälkeen muutamaan kuukauteen vaihtoehtona oli vain ehdoton antautuminen. Ja olen valmis myöntämään, että yksi tapa ylläpitää tämän maan itsenäisyyttää on pitää tuotnnon tekijät omissa käsissä. Mutta vähintään yhtä tärkeää on pitää julkisen sektorin velka järjellisissä mittasuhteissa maan kantokykyyn. Eikä ainakaan ota jatkuvasti lisälainaa ylikalliiden rakenteittensa ylläpitämiseen.

ToBe kirjoitti...

Mä ehdin ahneuksissani ensin...sain alle 4 juron...uskomatonta miten taitava sijoittaja olenkaan...nyt minulla on 200 Noksua ja plussalla...mitä tekisin saavutetulla pääomalla?

hakki kirjoitti...

OrNot

On se vaan niin hyvä, että edes joku kantaa kansalaisvelvoitteensa suoraselkäisesti, kunnialla.

Varmaan myös Lottoat? ;-)

ToBe kirjoitti...

LOTTO...MIKÄ SE ON