torstai 25. elokuuta 2011

Viha vie ihmisyyden
Verkkolehti Uusi Suomi uutisoi tuloksen kyselystä, jonka mukaan valtaosa eurooppalaisista tyrmäävät maahanmuuton. Viha mediassa, netissä, keskustelupalstoilla jopa kansalaisten arkipäivässä kasvaa.


Elämme nyt niitä samoja 1920-30 luvun aikoja, jolloin Euroopan kansalaiset olivat pettyneet demokratioihin,  puolueiden ja niitä edustavien poliitikkojen toiminnan kyvyttömyyteen, tuloksettomuuteen ja tehottomuuteen ratkaista kansalaisten asiat. Omat asiat tulivat kyllä mallikkaasti hoideltua, kansalaisten kustannuksella. Talouslama ei vielä ole alkanut(?) mutta eiköhän me vielä senkin osaa päällemme hankkia? Merkit ovat ainakin erinomaisen otolliset.

Media on ollut, ja on edelleen täynnä vihaa. Maahanmuuttajavihaa, Herravihaa "ruotsalaisia" suomalaisia ja heidän kieltään ja koettuja etuoikeuksiaan kohtaan, "vanhoja" puolueita edustavia poliitikkoja ja heidän toimintaansa kohtaan ja kerta kerralta konkreettisempia ratkaisuehdotuksia. Sopinee siis, että minäkin esitän oman vaatimattoman ehdotukseni maahanmuutosta aiheutuvien ongelmien ratkaisemiseksi.

Festung Europalle raskaasti vartioidut rajat ja korkeat muurit. Laittomat maahanmuuttajat käännytetään, ammutaan tai niiden annetaan hukkua. Laittomasti EU-maissa olevat palautetaan kaikissa tapauksissa lähtömaihinsa. Jos maa ei vastaanota, sen kansainvälinen kehitysapu lopetetaan.

Mikäli sopivaa vastaanottajamaata ei pystytä määrittelemään, tai määritelty maa kieltäytyy vastaanottamasta, noudatetaan yhtä kolmesta seuraavasta vaihtoehdosta

1. kerätään poistettavat leireille odottamaan lopullista ratkaisua,
2. tuupataan lähimpään valtamereen EU-rajojen ulkopuolelle, tai
3. myydään orjiksi eniten tarjoaville.

Maahanmuuttajaksi katsotaan kaikki islaminuskoiset, juutalaiset, romanit ja muualla syntyneet ja heidän jälkeläisensä 3. polvessa.

Palautuskuljetuksissa käytetään härkävaunuja ilman saniteettitiloja. Niissä ei kuljetuksen aikana tarjota ruokaa, ei vettä. EUn alueella ovia ei missään tilanteessa avata, paitsi loppusijoitusleirillä.

Sama toimintatapa omaksutaan myös Euroopan sisällä jo tapahtuneeseen muuttoliikkeeseen. Väestönsiirrot henkilöiden kotimaihin toteutetaan rotuhygieenisistä ja työllisyyssyistä alkaen heti.

Yksityiskohtaisemmat soveltamisohjeet annetaan Kansallissosialistisen Työväenpuolueen Johtajan ensimmäisessä päiväkäskyssä.

Sieg Heil!

Onneksi historia ei toista itseään?


Varmaan olisi maan, kaikkien EU-maiden ja EUn johdon ja vastuullisten kansalaisten korkea aika herätä?

http://hakki47.blogit.kauppalehti.fi/blog/24806#1053012 kommenttia:

Tiuskea Rakki kirjoitti...

Hmmh, nyt pakkoruotsin vastustaminen sitten vie jo ihmisyydenkin. Aika hurjaksi menee tämä retoriikka jos jotkut eivät ole sellaisia kuin pitäisi ja ehkä kyseenalaistavat ne perustelut joita käytetään...

Hakki kirjoitti...

Tiuskea Rakki, kiitti kommentista.

Valitan, mutta en oikein ymmärrä miten tämä artikkeli antaisi käsityksen, että pakkoruotsin vastustaminen veisi ihmisyyden. Varsinkin, kun itse vastustan nykyisenmuotoista pakkoruotsia.

Aivan ilmeisesti, joko minä en osaa itseäni kunnolla ilmaista tai sinä et vain ymmärrä? Minun kannaltani yhtä huonoja vaihtoehtoja molemmat.