keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Taas uusi torjuntavoitto! Liput salkoon! 


 


"EU-komissio on hyväksynyt Suomen ohjelman viljelijöiden tilapäisestä valtiontuesta. Suomi saa myöntää loppuvuoden aikana yhteensä 22 miljoonaa euroa suorina avustuksina talouskriisistä kärsineille viljelijöille. Yksittäinen viljelijä voi saada enintään 15 000 euron tukisumman." Näin asiasta YLE.


Kun EUiin liityttiin sain käsityksen, että maatalouden tuki rahoitetaan EUn yhteisin säännöin ja EUn toimesta. Miksi, jos kerran talouskriisistä viljelijät ovat kärsineet, maksun täytyy tapahtua meidän kassasta? EUn se pitäisi maksaa, jos yhteisesti todetaan, että apua tarvitaan. Tässä maassa kun on viljelijöiden lisäksi monta muutakin tahoa kärsinyt talouskriisistä.


Eikö kepulien torjuntavoitoille todella saada loppua?2 kommenttia:

äänivyöry kirjoitti...

Hakki, älä huoli kepu on kohta god bye. Persut nostaa kannatustaan. Siinä Sinulle JOKU MUU kepun tilalle. Maataloustuista sen verran, että humuksenpolttotuen jälkeen maksetut kansalliset tuet ovat lähes samaa luokkaa kuin ennen EU:iin liittymistä. Kun lypsämään kerran oppii niin sen osaa aina.
Viimeinen gallup tietää kertoa Perujen ajavan Vassujen ohi oikealta ja Vihreitten vasemmalta. Kepun kannatus hiipuu. Vuoden päästä näihin aikoihin Suomeen rustataan hallitusta, jossa on mukana kok, sdp,vihreät, rkp ja persut, jotka saavat kaksi ministerinpostia.Suunnilleen näin se menee, - valitettavasti. Tulee vielä aika, jolloin kepu ei enää petä ja se aika on aivan tuossa tuokiossa! Keväällä 2011, Turun korruptiokaupunkivuonna, se sitten tapahtuu, - veret seisahtuu. JOTKUT MUUT astuvat Suomi-laivan peräsimeen. Ei kun täysin purjein kohti uusia seikkailuja.

hakki kirjoitti...

äänivyöry

Niin mielelläni kuin sinua siltä osin uskoisin, että kepu on bye, bye niin turha nuolaista ennen kuin tipahtaa. Suurin osa valtion ja kuntien virkamiehistä on kepuleita, jotka ovat äänensä velkaa tälle maalaisten konservatiivipuolueelle.

Ja mitä taas tulee kaavailemaasi hallituspohjaan, voit olla valitettavan oikeassa. Silläkään asiat tässä maassa eivät korjaannu. Välistävetäjät vaan vaihtuu.

Siksi muistan omalta osaltani ainakin äänestää muutoksen puolesta. Käyn kirjoittamaan lippuun JOKU MUU.