tiistai 16. maaliskuuta 2010

Rouva Beckhamin Turku

Rouva Beckham kuulemma palasi miehensä tueksi Turkuun. Voin hyvin ymmärtää, että kuka tahansa meistä kaipaa Turkuun tueksi ihan mitä tahansa. Enkä väitä tietäväni pariskunnan yhteisestä tietä mitään, kun en seurapiiripalstoja juurikaan seuraa.


Minulle on kuitenkin jäänyt käsitys, että ao. rakastavainen pari on viime aikoina tehnyt paljon muutakin kuin rakastanut toisiaan? Jos käsitykseni on oikea, mikä mahtaa olla rouvan huolenpidon syynä? Turku?

10 kommenttia:

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Äijän rahat ja julkisuusarvo?

hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

Siltä ainakin asiaa tuntemattomasta tuntuu. Tuskin se puoliromahtanut silta ainakaan.

Tobe kirjoitti...

Turku on todella kaunis kesäkaupunki ja vielä parempi ilman Turkulaisia.
Vitsi vitsi vitsi.Olen aina pärjännyt Turuus ja saanut sieltä leveää leipää vuosikausia.
Yhtä en vaan käsitä.Miten vain Turuus osataan leikata akillesjänne?

hakki kirjoitti...

OrNot

Akillesjännettä leikellään varmaan kaikilla mantereilla, Antarktis mukaan lukien. Mutta kaikilla aloilla on huippunsa. Ilmeisesti Sakari Orava on riittävän monen mielestä juuri tämän alan huippuja. Tuskinpa turkulaisuutta pidetään Milanossa erityisenä rasitteena?

Lisäksi tietoisku oravasta: "Orava osaa kiivetä taitavasti puissa. Sen pitkä tuuhea häntä toimii peräsimenä, kun se hyppii kevyesti puusta toiseen."

Samppa kirjoitti...

Pojat, pojat malttia kommentteihin. Meille lentää yksi maailman supertähdistä saamaan hoitoa melko yksinkertaiseen vammaan. Mies voisi hakea apua vaikka mistä, mutta hän lentää TURKUUN. Hän tulee tänne koska täällä on maailman paras kirurgi. Ratkaisu tänne tulemiseen ei ole Beghamin vaan ihmisten, jotka tietävät lääketieteestä jotakin.
Ymmärtäkää hyvät veljet, että SAKARI ORAVAHAN on se sankari tässä asiassa.
Olemme kummaa porukkaa.Emme ymmärrä, ennen kuin sen joku fiksumpi sanoo, että meillä on todella pätevää väkeä monella alalla.

Tobe kirjoitti...

Tuota rouva Beckhamia olen aina ihmetellyt.Mikä siiinä niin kovasti kiehtoo? Osaako se edes maaleja tehdä? Tuskin edes leipoa?
Mitä käyttöä sille on? No toisaalta rakkaus on sokea ja onhan se hienoa kun rampaa miestään auttelee...niin oikeastaan rouva onkin omaishoitaja.Siinä mallia kaikille kirkuville faneilleen.Menkää koteihinne hoitamaan vanhempianne.Turussakin asuu vanhuksia kuulemma.

hakki kirjoitti...

Samppa

Sekä potilas että hänen tukenaan nyt seisova vaimonsa, ovat varmasti tervetulleita Turkuun ja Suomeen. Ja kun en lääketieteestäkään mitään ymmärrä, mikä minä olisin väittämään, että Sakari Orava ei olisi maailman paras kirurgi juuri Akillesjänteitten osalta? Sankari hän tuskin on. Hän on ilmeisen kuuluisa kirurgi.

Mistä muuten olet saanut päähäsi ajatuksen, että emme arvostaisi suomalaista huippu-osaamista, kun siitä kuulemme?

hakki kirjoitti...

OrNot

Nyt taidat vanheta turhan nopeasti? Mitä käyttöä on rouva Beckhamilla? Entkö todella muista? Samaa kuin vaimoilla yleensäkin. Tukevat miestään tämän kohdatessa elämän kolhuja, tietenkin. Ai niin; ja tekevät ruokaa, siivoavat, pyykkäävät ja nalkuttavat. ;-)

atm kirjoitti...

Vuosia sitten Sakari Orava operoi polveni Turussa Sairaalasta sai poistua jos saattajana on henkilö, joka on kanssani samassa huoneistossa seuraavaan päivään. Vaimoni suostui tukemaan minua yön yli kotonamme Turussa.

hakki kirjoitti...

atm

Sepä hyvä.