sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Arvotuumailua?

Arvojohtajamme on kertonut harkitsevansa poliittista lausumaa sotasyyllisyystuomioista, ehdittyään tutustua oikeusministeriön selvitykseen. Hän sanoo tutustuneensa työryhmän ajatuksiin toistaiseksi vain median välityksellä.


Ilmeisesti ay-lakimiehiltä ei edellytetä historian tuntemusta?

3 kommenttia:

Harjoitus menossa kirjoitti...

Georgian tv jonkun suunnitelman mukaan säikäytti Tbilisin kansaa. Seuraavaan säikäytykseen ei siellä kukaan usko ja aamulla ovat venäläistankit kadulla.

Hesari taisi yrittää meillä saamaa ?

Kriisin kolmantena vuorokautena omien pikkuparvien lisäksi Jäämerelle Norjan rannikolle ehtii parikymmentä laivaa joissa majailee kymmenen sotalennon varustuksella n. 300 hornettia.

Optio takataskussa vaiko ei ?

Pitkän linja mies kirjoitti...

Poliittisesti tuon asian armotuomitseminen arvojohtajalta olisi arvotonta, sillä olihan lautakunnassa tuomioista päättämässä 12 politiikkoa. 3 SDP:stä 3 SKDL:stä ja 3 maalaisliitosta. Olisi puoluepolitiikolle irvokasta tunnustaa, että 3/4 osaa politiikoista halusi tuomita isänmaan pelastajat. Vain politiikoilta voi odotta tämän kaltaista sankaruutta. Omatunto ja oikeudentaju löytyi oikeuden syytteitä valmistelleelta ja lautakuntaa johtaneelta oikeusneuvosmies Onni Petäykseltä, joka ampui itsensä tuomioiden julkistamisen jälkeisenä päivänä. Hän ei ollut politiikko.

hakki kirjoitti...

PLM

Niinhän siinä silloin kävi. Kotimainen kaunainen tilaustyö, taannehtiva laki, lautamiehinä suomalaiset poliitikot ja tuomarina Zhdanov/Stalin. Siinä tuomion arvot. Ja Kekkonen huolehti siitä, että sananvapaus tapettiin ja sen seurauksena ilmeisesti suurimmalta osalta hävisi myös, ensin ajatteluvapaus ja sitten -kyky.