sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Back to basics

 


Työministeri Sinnemäen mielestä Suomessa on aina ollut uskoa suuriin, yksinkertaisilta tuntuviin ratkaisuihin: Kekkoseen, idänkauppaan ja ydinvoimaan. Samalla silmät on suljettu Kekkosen sairaudelta, Neuvostoliiton ongelmilta ja nyt ydinvoiman ongelmilta, vaikka Olkiluoto 3 on täydellinen epäonnistuminen.


Pitkästä aikaa Sinnemäki puhuu järkeä. Olemme aina uskoneet yksinkertaisiin ratkaisuihin. Kuten selviytymiseen ilman idänkauppaa ja ydinvoimaa.


Mistä näitä runoilijoita tulee?


 


PS.


Ilmeisesti samasta putkesta kuin Kanervojakin?


PPS.


Olisiko meille siitä iloa, että poliisin resursseja lisättäisi jotta poliitikkojen, puolueitten ja niitä lähellä olevien yhteisöjen  törttöilyt saataisi tutkittua ja hutkittua aina ennen seuraavia vaaleja?


 


 


 


 

5 kommenttia:

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Kai ne vihreät siitä samasta lävestä tulevat kuin muutkin.

On kuitenkin muistettava, että vihreät itse ovat yksinkertaisien ratkaisujen kannattajien äärilaitaa. Ympäristökatastrofi vältetään rajoittamalla hiilidioksidipäästöjä, öljyn loppumisen aiheuttamat hankaluudet vältetään sähköautoilla (miten sellainen tehdään nykyteknologialla ilman öljypohjaisia muoveja on meikäläiselle täysi mysteeri) ja kulttuurien yhteentörmäys ratkaisee suunnilleen kaikki muut ongelmat.

Tobe kirjoitti...

TYÖMINISTERI Sinnemäen kyky ottaa vastuuta kansakunnan tulevaisuudesta leimaa kyky nähdä tuhansien vuosien päähän.Uraaniongelman päähän.Hän ei näe tornistaan Toukokuuhun saakka ja silloin puhun tästä vuodesta.

hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija ja OrNot

Vai samasta lävestä? Oletko kuullut keisarin leikkauksesta? Voisiko se olla perussyy kaikkiin ongelmiimme?

fundeeraaja kirjoitti...

Sinnemäki ministerinä nyt on huono vitsi. Yleisesti ottaen kansa tuntuu valittavan ministerien kokemattomuutta. Siitäkin purnataan, ettei poliittinen koneistomme edes edusta kansaa. Asiantilaa voisi korjata arpomalla eduskuntaan 200 eläkeläistä omalla peruspalkallaan ja pääkaupunkipäivärahalla plus asuntoedulla. Uskon, että velvollisuudentuntoisia meniöitä löytyisi pidentämään omaa työssäoloaikaansa. Mitä tuohon ydinsähkön tuottamiseen tulee niin meillä pitäisi olla hyvinkoulutettu ydinrakentamisen iskuryhmä, joka suunnittelisi ja tekisi päätyökseen ydinvoimaloita. Näin meistä kehittyisi ydinvoimateollisuuden huippumaa. Kolme ensimmäistä myllyä takaisi sähkön omavaraisuuden ja niitten valmistuttua meillä olisi niin vankka tekemisen taito, että voisimme rakentaa vientisähkön tuotantoa. Mikään ei saastuta niin vähän kuin hyvin hoidettu sähkön tuotanto ydinvoimalla. Eikä mikään ole niin puhdasta kuin sähkön vienti pitkin kaapeleita.
Sähkön tuottaa aina joku muu ellei sen tarvitsija itse. Joku muu saattaa tehdä sähkön tuotannosta jopa vaarallista. Meillä homma hoituu turvallisesti vihreiden tiukassa valvonnassa.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Väität, että "Sinnemäki ministerinä nyt on huono vitsi." Miksi ihmeessä minua sitten ei edes säälitä? Jos toimisimme reaalimaailmassa työministerinä olisi ihminen, joka edes ymmärtäisi mistä on kysymys. Ainoastaan koska elämme virtuaalimaailmassa meillä on varaa pitää moista työministeriä tilanteessa, jossa noin viidennes tai jopa neljännes työvoimastamme on joko työttömänä tai olennaisesti vajaatyöllistettynä.

Ja kun seuraavaa hallitusta kootaan ja valitellaan edessä olevia veronkorotuksia ja leikkauslistoja, toivottavasti netti muistaa, että meillä on ollut kyvykkäät vihreet työministereinä ja kepuli elinkeinoministerinä.

Itse yritän ainakin huolehtia siitä, että netti ei unohda.