maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kotomaani koko kuva

Turku. Sdp:n puoluesihteeri Ari Korhonen on valittu Turun apulaiskaupunginjohtajan viransijaiseksi. Kaupunginvaltuusto päätti yksimielisesti asiasta.


Korhosen pesti kestää joko vuoden 2012 loppuun tai kunnes virasta pidätetty Tero Hirvilammi palaa virkaan. Hirvilammi on pidätetty toistaiseksi virastaan muun muassa pahoinpitelyepäilyn vuoksi.


Apulaiskaupunginjohtajana Korhonen johtaa Turun osaamis- ja elinkeinotoimea.


 


PS.


Kuten sanottu, ei tämä ole yksin kepuleiden kiimaa.

10 kommenttia:

helanes kirjoitti...

Osaamistointahan tämä on. :))

hakki kirjoitti...

helanes

Eikö sinusta ole hämmästyttävää kun sinäkin "noin vain ohimennen" kuittaat poliittisen virkanimityksen eli jälleen yhden tarpeettoman ja siksi tyhjänpäiväisen kulurasitteen julkiselle sektorille? Otamme moisen nimityksen itsestään selvänä, muka normaalina tapahtumana. Mitä ihmeen normaalia siinä on? 300 tällaista vuodessa ylläpitäisi kaksi tai jopa kolme Reumasairaalaa.

Mutta kun kyse on Turusta saattaa olla, että poliisin tutkimukset asiassa aloitetaan vasta vitkaan?

Tobe kirjoitti...

Korhonen tietää sisäpiireistä, että pidätys kestää pidempään ja vaikka ei kestäisikään miekkoselle on tarjolla Turkulainen virka jatkossakin.Ilmaiset kaffeet Aschanilla ja mukavaa moikkailua pitkin Turuuuun toria.Mitä nämä miehet ovat joille pedataan ilman mitään järkevää syytä upeita virkoja ja huippupalkkoja vailla vastuuta ja työtä? Ne ovat miehiä ja naisia joilla on jäsenkirja.Samoja nimiä kuin eduskunnan urheilukerhon rahojen tuhlaajina.Nämä kaikki kuuluvatkin yllättäen suomen sosiaalidemokraatteihin.
Puolueen, jonka nimen kirjoitan nykyään pienellä.Tuollaista olisi siis tarjolla ns. vaihtoehtona.

hakki kirjoitti...

OrNot

Esität väärän kysymyksen. "Mitä nämä miehet ovat joille pedataan ilman mitään järkevää syytä upeita virkoja ja huippupalkkoja vailla vastuuta ja työtä?" Kysymyksen pitäisi kuulua; "Miksi me äänestäjät sallimme tällaisten nimittämisen verovaroistamme elämään?"

helanes kirjoitti...

Ironiaahan se oli.

hakki kirjoitti...

helanes

Ironiaahan se, toki. Vaan miksi? Ne eurot jolla elätetään tämän maan Korhoset on poissa tämän maan Reumasäätiöiltä.

Ei tämä sillä muutu, että me toistamme.... ironiaahan se oli.

Tobe kirjoitti...

Ei ihan kaikki Korhoset.Tunnen yhden joka tarjosi minulle Turussa tuopin, vaikka en sitä edes halunnut.Ehkä hän halusi ääneni?
Samaa kummallista sakkia kasautuu EU:n mammonavirkoihin.Jos jo vahtimestari saa siellä 3.500 euron palkkaa eikä kukaan huomaa sitä kritisoida ei ole ihme , että Kreikan tapaisia virkamiesvaltioita tässä nyt yhdessä autellaan.Jos joudumme samaan tilanteeseen niin syyllinen on selkeä.Liian moni elää ilman tuottavaa panosta.Liian monesta ei ole hyötyä vaan haittaa.En puhu vanhuksista vaan niistä turhimuksista jota ilman maailma ei voi toimia, mutta lukumäärä..haloo lukumäärä on aivan pielessä.Se puolue joka lupaaa puolittaa kunnat ja virat ei saavuta johtavaa asemaa.Olemme siis umpikujassa.Liian moni hyötyy siitä ettei asioita panna kuntoon.
Lopulta joku masentuu liikaa ja pistää pommin jonnekin.Ei sentään.Huonoa tyylitajua minulta.Puolueet saavat oikeastaan olla iloisia kun kaikki paska heitetään täällä virtuaalisesti ja Kaikkoset saa kulkea katujaan rauhassa.

hakki kirjoitti...

OrNot

Aivan liian moni meistä uskoo, että olemme umpikujassa. Että mitään ei voi tehdä. Kuten tiedät olen eri mieltä. Me voimme tehdä, sillä loppujen lopuksi valta antaa äänemme on meillä. Niin kauan kun sillä vielä on väliä.

Aivan moni kuvittelee, että sellainen annettu ääni, joka joutuu pakosta hylättäväksi, olisi turha ääni. Näinhän ei ole. Koska se on annettu se on aivan yhtä merkittävä kannanotto kuin äänen antaminen "numeroehdokkaalle". Sitä äänestämättä jättäminen ei ole. Ja kun on osoittautunut aivan selväksi, että politiikka on meillä degeneroitumut eliitin elättämiseen ja heille suojatyöpaikan ja isojen tulojen tarjoamiseen, tarjoamatta meille tavallisille kansalaisille yhtään mitään. Siksi minä käyn seuraavankin kerran äänestämässä ja kirjoitan lippuun JOKU MUU.

Sillä mitä siihen kirjoitan ei ole väliä. Pontti on se, että se on pakko hylätä. Yksinäisenä, tai edes "normaalimääränä" esiintyessää hylätty on aivan yhtä yksinäinen kuin muutaman äänen saanut numeroehdokas. Mutta jos laaja joukko kansalaisia ilmaisee halveksuntansa ja ylenkatseensa "ilmoittamalla", että haluaa äänestää mutta ei näihin toisiaan seuraaviin, mitättömiin äänestysleikkeihin enää osallistua eliitille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa toimintatapojaan tai riskeerata ihan oikea vallankumous jossain myöhäisemmässä vaiheessa.

Ja ihan oikeasti. Jos maassa kuolee yksikään lapsireumapotilas siksi, että maamme Korhoset, Krohnit, Kanervat tai Kaikkoset tallustelevat vapaina, nauttivat palkkansa ja palkkionsa verovaroista hommista, joita he eivät edes tee, on viimeistään siinä vaiheessa pantava ensin hallituksen ministerit, sitten eduskunnan puolueet vastuuseen tekosistaan.

Sillä sieniäkin voi kasvattaa pimeässä ja ruokkia paskalla pitempään kuin ihmisiä? Vai?

Tobe kirjoitti...

Taas saamme esimerkin mitä "Turun tauti" tarkoittaa.Onneksi Korhonen menee Turkuun.Siellä on Ike ja moni muu joilla lipsuu voitelemattakin.

hakki kirjoitti...

OrNot

Huolettomammassa tarkastelussa saattaa käydä ilmi, että päinvastaisista vihjeistä huolimatta Turku on edelleen yhä osa kotomaatamme? Vai onko minulta jäänyt jotain huomaamatta?