lauantai 17. lokakuuta 2009

Kari Nenonen vahtimestariksi Kuntien Eläkevakuutukseen?

Kertokaa GRECOlle; Suomessa kaikki hyvin.

Sen lisäksi, että meillä ei ole ongelmia vaali- eikä puoluerahoituksessa, ei politiikan korruptiossa, ei puoluetuissa, ei kansanedustajien haluttomuudessa noudattaa itse säätämiään lakeja, ei eduskuntaryhmien perustuslain vastaisissa sitovissa ryhmäpäätöksissä, eikä puolueiden oikeudessa ulosmitata halunsa mukaan verovarojamme omiin tarkoituksiinsa, ei meillä ole ongelmia poliittisissa virkanimityksissäkään.

"Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) kiistelty toimitusjohtaja Kari Nenonen (sd.) jättää tehtävänsä. Iltiksen siteeraaman Hesarin mukaan Nenonen siirtyy Kuntaliiton varatoimitusjohtajaksi. Kokoomus ja keskusta ovat sopineet keskenään valinnasta. Nenonen ei ole vahvistanut suunnitelmiaan."

Mikäköhän tässä on se varsinainen uutinen? Sekö, että Hussin tj valitaan puolueitten toimesta? Vaiko se, että Kuntaliiton varatoimitusjohtaja valitaan puolueiden toimesta? Vaiko se, että (sd.)n valinnasta ovat kokikset ja kepulin sopineet keskenään? Vaiko se, että Nenonen ei vahvistanut suunnitelmiaan? Vaiko se, että hän ei vahvistanut kokiksien ja kepulien suunnitelmia? Vaiko se, että demarit eivät olleet sopimassa? Vaiko se, että Nenonen ei ehkä tiennyt asiasta mitään?

Onkohan Kari Nenonen vielä Hussin toimitusjohtaja? Vai olisiko jo siirtynyt Kevaan? Kun sielläkin joku poliittinen virkanimitys on meneillään?

PS.

Ei kai ole ihme, että sen paremmin puolueemme kuin Meidän 15 miljardin puoluetukemme ei saa aikaan muuta kuin lisää ongelmia?

2 kommenttia:

Seppo kirjoitti...

Nenonenon tottunut toimimaan yhteistyössä Kepulien kanssa. Asiasta poiketen, Vanhanen on tänään pienessä Pohjois-Pohjalaisessa kunnassa laatimassa vastatoimiaan lautakasan takana yhdessä kepulais-lestadiolaisten kanssa. Jäljet näkynevät tulevalla viikolla.

kirkkovene kirjoitti...

Seppo

Älä pelottele. Tai ehkäpä siitäkään ideariihestä ei seuraa Rukan latuja kummempaa?