keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Näin voi käydä vain elokuvissa

En katso olevani tavallista vahingoniloisempi suomalainen. Mutta täytyy myöntää, että kerrankin nauttisin, jos Martti Ahtisaari nimitettäisi ensimmäiseksi EU:n presidentiksi. Haluaisin niin kovin mielelläni olla seuraamassa esimerkiksi Tarja Halosen, Paavo Lipposen ja vaikkapa Matti Vanhasen ilmeitä juuri silloin, kun he kuulevat uutisen ensi kerran.

2 kommenttia:

Tobe kirjoitti...

Vaikka en Marttia äänestänyt edes taktisista syistä nauttisin samasta tilanteesta suuresti.Heinäluomakin innolla ajaa molempia demareita unohtaen, että juuri hänen kaltaisensa ajoivat Sorsaa siihen virkaan.Ahtisaari oli kansanvaltaa ja siihen ei listavaaliporukat voi innostua.

hakki47 kirjoitti...

OrNot

Siinäpä se. Eikö olekin mielenkiintoista, että Harri Holkeri, Juha Rihtniemen jakojäännös on ilmoittautunut listavaalin kannattajaksi. Homo politicus on ihan oma rotunsa. Se ei enää vähään aikaan ole tunnustanut muuta, kuin UKKn kaikkivaltaisen puoluepoliittisen perinteen. He todella kuvittelevat olevansa sekä jonkin valtakunnan uusi rotu että tekevänsä yhteiskunnan kannalta jotain hyödyllistä.

Minun mielestäni kansakunnan vastuullisten elementtien olisi korkea aika opastaa nämä veijarit takaisin todellisuuteen.