torstai 22. lokakuuta 2009

TED - luovan talouden elementit

Taisi olla IsoIgor, joka aikoinaan tutustutti minut TEDiin. Ja siitä lähtien olen aika ajoin siihen tutustunut. Erityisesti tapaan, jolla Barry Schwartz käsittelee jo kadottamaamme viisautta. Hänen esittämäänsä ja meidän jo kadottamaamme viisauteen on syytä todella tutustua.

Olin yllättynyt havainnosta, että tapahtuman pelisääntöjen mukainen tilaisuus  järjestetään tänään täällä Helsingissä. Paikallisena TEDxHelsinki tilaisuutena. Valitettavasti en pääse mukaan tilaisuuteen, mutta järjestäjät vakuuttavat lähettävänsä sen netissä, reaaliaikaisena klo 13 - 17. Linkki yllä.

Teknology, entertainment, design. Toivottavasti jotain uutta, yllättävää ja stimuloivaa. Ei Marimekkoa, Iittalaa eikä ainakaan Turhapuroa.

2 kommenttia:

Ari Kormi kirjoitti...

Poikkea www.businesstrainers.ilg.tv

hakki47 kirjoitti...

Kiitti vaan linkistä.

Asia on varmasti mielenkiintoinen osoitus tavasta, jolla nettiä voi käyttää kansainvälisen verkostomarkkinoinnin tehokkaana välineenä. Muita nimiä tälle markkinointitavalle voisivat olla ketjukirje, pyramiidi"huijaus", ponzi tai vaikkapa viimeaikaisena versiona WinCapita? Koska hinnat ja sitoutumiset eivät käyneet ilmi tutustuessani sivuihin tai googlettamalla nimesi, jätin kuitenkin varmuuden vuoksi painamatta nappia JOIN NOW.