torstai 26. toukokuuta 2011

Viimeistään kun euro kaatuu on kotipesä pantava kuntoon

Olen aikoinani ilmaissut mielenkiintoni siihen, minkälaista kepulointia kepun 8 vuotta jatkuneen hallintakauden jälkeen substanssiministeriöistä löytyy. Samoin kirjoitin jo kauan sitten Meidän 15 miljardin puoluetuesta. Nyt alkaa, ehkä vähitellen ja pikku hiljaa paljastua, että ainakin jälkimmäistä on syytä korjata. Korjauksen tarve on vaivaiset 450 miljoonaa. Kas näin se käy:


"Kuittaat pari mrd euroa ARVONLISÄVEROTTOMIKSI säädettyjä yritystukia ( eli kansallisia maataloustukia ) ja ostettusi niillä (lähes mitä tahansa)) arvonlisäverollisia tuotteita ja palvelua saat 23 % arvolisäveronpalautuksen eli n. 450 milj. euroa.

Syntyisikö jakovaraa jos puolet napataan pois ja loppu maksetaan arvonlisäverollisina ?

Veikkaus on, että olennaista selitysta tulee lähitulevaisuuden ajan tuutin täydeltä MMM suunnalta."


Mauri Pekkarista ja Sirkka-Liisa Anttilaa kompaten; lakia on noudatettu. Tässä vasta ensimmäinen. Jään odottamaan lisää.


 

8 kommenttia:

Oijoi kirjoitti...

Lainmukainen tapaus

*

"Köyhiä täälä v.. tuttaa."

*

"Aluksi köyhä, ko et ole tähän saakka ymmärtänyt ni et ymmärrä koskaan.

Yritä kuiteki.

Son köyhä tievoksi sulle vaan et keskimäärätarhurille tullee nuin 5 tonnia/vuosi alvin pallautusta tällä 23 % verokannalla ko vain jaksaa eväs, kenkä, rehu, kelkka, mönkijä, puhelin, pensa, löpö, sähkö, aitakuitit keräillä muovipussiin ja viijä net porosihteerille joka hakee ne tältä laastarilappu Ahtisaaren hyväksymältä tililtä pois.

Siksi ja vain tämän vuoksi SDP on tästä hiljaa kuin kusi sukassa.

Mitäs köyhä tekisi 5 tonalla puhtaana käteen ja molemma kuitanneet jo joka vuosi ainaki 4 kuukautta a 500 työvoimatukia per nuppi.

Teile köyhille pitäs saaha oma SDP:N laastarilapputili alvin palautukset syömisistä, vuokrasta, ryysyistä jne. joita ostatta takkueläkkeellä jonka tämä meijän rakas Kepu, Kokkari ja retkussa mukana pakosta olevat Kommunistit pian suo niile jokka ei muistanu maksaa eläkevakkuutuksiaan itse.

Eivät ees Kommarit uskalla ennen vaaleja vastustaa takkueläkerahan lisäjakoa niille jotka unohti maksaa eläkevakuutuksen. Nämä Vihriät inisee jo takkueläkkeseen satasta lisää. Tet että ymmärrä vielä kuitenkaan tätä, kunnasta että saa toimeentulo tai asuntotukia kun anotta takkueläkkeen.

Met piämmä huolen, että valtio ostaa porot siitoshintaan ja avustaa net jolleki uuvelle ko lopetamma ja tet köyhät palkansaajat maksatta meille eläkkeet ko meiltäki on unohtunut maksamatta eläkevakuutus siihen Myllin Mela sontakassaan joka oli pätkähtää nurin kun sinne eivät perkeleen sosialistit ja SDP luvanneet enää syöttää valtion velkarahaa.

Näin net meijän Keput, valtion hyvä raha nämä mettähullutuksen mettärahat nussittiin sikatilan Anttilan ja Hyssylän voimin eläkekassaan ja luontoplvelut ja nämä meijän perässä telan jälkiä tutkivat saatanan rajavartiopoliisien palkat maksetaan valtion ottamalla velalla.

Ei kantsi kajehtia jos meikillä suurin tarhuri kuittaa reilun 10 000 alvin palautusta joka vuosi. Vihjeekis vain, ny kon on tämä Haloska lähössä, köyhät, niin viekää sille paperi nokan eteen että se perustaa teillekki salakassan josta saatta viina-, ryysy- ja ruokuitit kerättyänne hakea alvit pois.

Son kato poronnhoitolaki poronhoitoalueelle sääjetty yksinkertaisella menettelyllä eduskunnassa alueen kaiken maanomistuksen rasitukseksi.

Kukaan ei uskalla laskea haittoja yhteen. Siitä tulee hullunleima othaan ja panka perseeseen ja mennee virka tai toimi jos on.

Kysy torvelo lisää näiltä edustajiltasi miten eläkeläiset, köyhät ja nämät aivan liikaa lukeneet akat jokka pakkaa ittiään hajusteineen meiän völjyyn tässä maassa luomulla ruokitaan.

Saat ainaski nähä et naamans väri muuttuu näillä uuven ajan eurokommunisteilla ja eurofaskisteilla jokka tässä maassa pian politiikka johtaa.

*

Vakavampi juttu jos renkiä v*tuttaa mutta pakkoko on tämä tietää, että nettoalvit pallautuksena lisättynä ohimyyntiin tekee reilun kymppitonnin vuojes eksraa eikä niitä laskelmiin panna joita lehtiin porotallouven huonosta tuotosta palstan täytöksi on survottu.

Ajan köyhästä ohi uuvenkarhialla mersupakulla."

*

Asiaa. Köyhyys periytyy.

hakki kirjoitti...

Lupaan ottaa kantaa kommenttiisi kun sen sisällön ymmärrän. Voisitko siis kirjoittaa suomeksi?

EU rautalankaa kirjoitti...

http://www.lapinkansa.fi/cs/Satellite/Lappi/1194680617907/artikkeli/markus+mustajarvelle+vankka+tuki+lapista.html

ToBe kirjoitti...

Kun kaikki ukot, jopa ne Hakkaraisen haukkumat tummat tietävät että tuhlata saa vaan senverran kuin tienaa niin luulisi M.Mustajärvenkin päähän sellaisen tiedon uponneen.Ei se leikkaamista ole jos ei pyydetä toisia maksamaan omaa elämisenmallia.
Jopa halveksimassani peruskoulussa on laaja porukka joille se aukeaa pelkästään välitunneilla käymällä.
On edesvastuutonta istuksia säätytalolla pasta carbonaraa syömässä ja sitten hypähtää korpeen kertoilemaan miten väärin taas muut tekevät.Säälittävää oman edun ajamista näinä aikoina.
Mustajärvi kuuluu oikeastaan kepuun, koska siellä on oman asian tukemisen perinne viety taiteeelliselle tasolle.
Tuet meille ovat oikeudenmukaisuutta ja niiden lakkautus riistoa.
KOTIPESÄN kuntoonlaittoon ei siis Vasureista ole.NYT On syytä median kertoa se asia isoilla kirjaimilla.

EU rautalankaa kirjoitti...

Laittamaton totuus
"Tuet meille ovat oikeudenmukaisuutta ja niiden lakkautus riistoa."

Kehitys kehittyy.

http://www.lapinkansa.fi/cs/Satellite/Lappi/1194680638123/artikkeli/petopaita+veti+hampaat+irviin.html

Kertovat, että valtio petojen ohellä elättää myös tämän mustapaidan.

hakki kirjoitti...

EU rautalankaa

Taitaa olla niin, että petojen, porojen, poroisäntien ja virkamiesten lisäksi me veronmaksajat elätämme koko Lapin asujamiston? Matkailuyrittäjät mukaan lukien. Mutta kun euro kaatuu saattaa syntyä tilanne, ettei rahaa enää riitä. Kun sitä ei ole. Sittenkö taas pannaan puolet petäjäistä?

ToBe kirjoitti...

Yhtä asiaa en ole koskaan ymmäränyt.Miksi Suomessa pitää pitää koko maa asuttuna vaikka menis viimeisetkin sieemenperunat.
Miksi pitää saada tukea vaikkapa maataloudelle alueella joka on puhdasta poronhoitoaluetta.Mikään ei ole niin kaunista kuin villi ja vapaa luonto.Kanadassa on sellaisia Lapin läänin kokoisia länttejä ilman ainuttakaan ihmistä pysyvästi.Se on muuten samalla huikean vihreää politiikkaa antaa luonnon olla rauhassa.
Jossain vaiheessa on alettu puhua oikeudenmukaisuudesta kun on jaettu rahaa sinne missä se ei tuota mitään.Siinä on taas se Göebbelsin viisaus.Kun vääntää jonkun jutun 180 astetta niin se näyttää todelta vaikka olis ihan muuta.
Nykyään ei jaksa edes säätiedotuksia katsoa kun niissä jauhetaan aina joka kolkkaa jaa maannurkkaa vaikka täällä etelässä asuksii melkein kaikki.Keskittykää päättäjät asioihin hiukan ihmisten määrän mukaan , koska hirvet ei äänestä.
Suuttuiko joku? Hyvä.Se oli tarkoituskin.

hakki kirjoitti...

OrNot

Kyllä kai me tiedämme miksi koko maa pitäisi pitää asuttuna. Tai siis piti. Siksi, että veli venäläinen ei tule ja ota. Ja aika hyvä perustelu se kyllä nykyaikanakin on.