keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pitäisikö arvata?

Nyt kun sinipuna on löytänyt toisensa, myös viherpeipposet, kristilliset ja RKP löytävät toisensa? Ja kyllähän siitä enemmistö siunautuu.


Vaan mikä mahtaa olla hyöty meille taviksille?

12 kommenttia:

ToBe kirjoitti...

Me tavikset olemme nyt suuria voittajia.
SDP saa ajettua läpi pankkiverot ja muut pikkukiusansa.Miten asiaan suhtautuu jatkossa pankin asiakas kun huomaa palvelumaksujen nousseen ja korkoihin lisätään lisävero.Sille on jo nimikin "URPILAINEN".
Ei kai kukaan kuvittele että rikkaat maksaisivat nämä kustannukset.Rikkaita on liian vähän ja siksi köyhät maksavat.
Jos halusi tätä ei pidä valittaa-ei tämä nyt ainakaan huonommalta näytä kuin eilen.Olo on kuin sillä entisellä uimarilla.Joka toisella vedolla pää on veden alla.Kun saa happea hetken niin taas helpottaa.Kysymys kuuluu riittävätkö voimat rantaan saakka ja missä on se ranta mihin uidaan?

Seuraavaan hallituksen muodostavat suuret ja pienet häviäjät keskenään koska suurin voittaja ei halua.
Puuttuu enään että Keskusta hiipisi mukaan takaovesta.Olis Maria tarjolla nääs.
Soini laskee väärin jos luulee tämän kumuloiutuvan hänelle 4 vuoden päästä.Tämä humala ei kestä sinne saakka.
Joku muu saattaa sitä ennen tulla vaihtoehdoksi jos vain joku osaa sen muuksi muuttaa.

hakki kirjoitti...

OrNot

Sinäpä sen sanoit. JOKU MUU tulee.

fundeeraaja kirjoitti...

Juuri tätä minä taannoin pelkäsin. Tuntuu menevän käsikirjoituksen mukaan. Seuraavaksi empivät hallitukseen menoa demarit. Tobe, seuraava hallitus ei istu neljää vuotta. Ovatko PerSut kasvaneet siihen mennessä muitten eurooppalaisten kansallisuuspuolueitten vanavedessä niin, että olisivat silloin valmiit muodostamaan hallituksen. Aika näyttää! Pelosta ei pidä luopua. EU:n amoksuoksun lähtölaukaus on ammuttu.

ToBe kirjoitti...

Fundeeraaja...en usko teoriaasi pätkääkään.Ihmiset eivät halua kyykyttää EU:ta joka tuo leipää paljon enemmän kuin Impivraa koskaan.Nyt vaan otti päähän ne jotka ei pela sääntöjen mukaan.Pannaan ne ruotuun ja aloitetaan alusta.
Kansa haluaa ainoastaan rauhaa ja työtä-ei muuta.Ei mitään muuta paitsi kivaa eds joskus.Kohta syntyvä pankkivero on sitten ihan kotimainen keksintö ja hauskaa maksamista vaan kaikille.Eeroextra menee joka nostosta.Panot saa pikkurahalla ja niitä kutsuttakoon Urpilaisiksi.

fundeeraaja kirjoitti...

Eivät nämä mitään uskon asioita olekaan! Eikä EU mihinkään häviä. Siitä ei kuitenkaan haluta liittovaltiota. Saksa ehkä haaveilee EU:sta Suur-Saksaa ja Ranska omaa imperiumiaan, mutta kaikki pienemmät EU-maat eivät halua liittovaltiota. Siitähän PerSujenkin kannanotoissa mitä ilmeisimmin on kysymyt. Vasemmisto Euroopassa tekee kauppaa pääomaveroista. Jos saavat tavotteensa läpi voimme kiittää niistä näitä tuettavia maita ja tukipolitiikkaa. Toisaalta demareitten vaatimukset ovat veteen piirrettyjä. Ne on unohdettu ennen kuin hallitussopimuksesta on muste kuivunut. Ovatpahan demarit ikäänkuin pitäneet lupauksensa äänestäjilleen.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja ja OrNot

Kun teille foorumin mahdollistan, pidän oikeutenani myös ottaa kädenvääntöönne kantaa.

Seuraava, mahdollisesti Matti Vanhasen pikkuveljen hallitus tuskin istuu neljää vuotta. Parasta mitä Euroopalle on viimeisten vuosikymmenien aikana tapahtunut on EU ja euro. Edellinen takaa maanosamme rauhaa ja jälkimmäinen pakottaa siirtämään ideologian reaalimaailmaan.

Pankkivero ei suinkaan ole suomalainen keksintö. Se on jo, eri muodoissa olemassa olevaa todellisuutta monissa Euroopan maissa. Nopeasti katsoen ainakin Isossa Britanniassa ja Ruotsissa. Ja sikäli kun ajatellaan tapoja varautua pankkikriiseihin, ihan oikein niin. Valitettavasti saattaa taas kuitenkin käydä niin, ettei siitä luodakaan kriisien puskuri vaan osa valtioiden finanssitaloutta.

Itse kieltämättä toivoisin EUn kehittyvän liittovaltioksi mahdollisimman nopeasti. Vajaan 500 miljoonan ihmisen alue kun on riittävän iso pitämään huolta asujamistostaan. Yhteistä valuutta, ulko- ja turvallisuuspolitiikka ja arvot.

fundeeraaja kirjoitti...

Liittovaltioksi, totta kai, mutta millä edellytyksillä. Katso mies uutisia. Ei näin heterogeenisesta porukasta ole liittovaltioksi, EU on tyypillinen valtioliitto aivan samin kuin NL:kin aikoinaan. NL pysyi kasassa terrorin, aseitten ja pelon voimalla liian kauan. EU:ssa eletään sivistyneemmin. Sisäiset levottomuudet alkavat sata-varmasti, jos pienet maat pakotetaan suurten ruotuun. USA on meille liian houkutteleva esikuva liittovaltioksi. Siellä olivat lähtökohdat aivan erilaiset kuin Euroopassa. Minä toivon hartaasi rauhaa ja löysää valtioliittoa.Liittovaltioon pakottaminen ei tapahdu ilman suuria levottomuuksia.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Liittovaltioon pakottaminen? Jenkkien sisällissota? Siinäkö todella vaihtoehto?

ToBe kirjoitti...

Hävinneiden hallitukseen kuuluisi myös Kepu ja ikuinen alamäkiporukka nimeltään VAS.
Toisaalta myös nukkuvat ja eläkeläispuolue ja isänmaalliset tms.ja mitä niitä nyt olikaan, kuuluvat mukaan.
Kaikki saavat halituspaikan jos hyväksyvät tukipaketit.Siitähän vaaaleissa oli kysymys ja nyt eduskunta kertoo mikä oli kansan tahto.
51% riittää. Soinin 19% ei riitä kuin tuskanhikeen.
Toisaalta kuka hävisi?
Kokoomus voitti suurimman puolueen paikan.Eka kerta!Onnea. Demarit voitti kakkospaikan ja hirmuinen alamäki tuntui jo pelkältä voitolta.Keskusta voitti kun sen kentän syvä ja möreä ääni kuului vihdoinkin ja helssinkin herrat sai nokilleeen.Vihreät voittivat vasta nyt kun päävastustaja joutui paitsioon.Kristilliset voittivat koska arvokonservatismi voitti.Ruotsalaiset saavuttivat Hangon rintamalla torjuntavoiton.Dragsvik tackar.Lopultakin me voitimme kun saimme haluamamme eduskunnan ja kohta enemmistön kannattaman hallituksen.Demokratian juhlat jatkuvat ja Johtajakeskeisyys joutui paitsioon.Fuhrer Soini odottaa jo pressanvaaleja ja Kuntajytkyä.
Sama meno jatkuu ja Kepu...se Kepu menee nyt kahtia...ei se kestä eurooppa ja impivaara samassa puolueessa.Persut on uusi Kepu.
Soini on ovelampi kuin uskommekaan.Soini nousee suurimmaksi jo 4 vuoden kuluttua jos miehen kunto kestää.Johtajakeskisyydessä on vaaransa.Persut ilman imaami Soinia? Mahdotonta.

hakki kirjoitti...

OrNot

Pressajytky? Kuntajytky? Maalaat synkkiä kuvia.

Jos, kuten uskon, hallitukseen joutuvat puolueet eivät mitään toimintatavoissaan ja ravoissaan näkyvästi muuta, on jatkuva jytkytys aivan mahdollista. Jopa todennäköistä. JOKU MUU olisi tehnyt kaikille selväksi, että kaikkien puolueiden on muututtava, mikäli ne aikovat uskottavuutensa kansan silmissä säilyttää.

Mutta ainahan voi toivoa, että he oppisivat? Ja muuttuisivat? Ja muistaisivat mikä politiikassa on tärkeää. Kansan palveleminen ja sen tahdon toteuttaminen.

fundeeraaja kirjoitti...

Odotetaan nyt maanantaihin. Eikös demarit luvanneet vasta silloin lyödä hallituskantansa lukkoon. Maanantaina saattaa tulla toinen jytky.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Riitely alkoi jo ennen lähtöä! Tyylitaju taitaa opettajattarella olla huipussaan?