maanantai 2. toukokuuta 2011

Osama Bin Laden in memoriam

Kosto on harvoin oikeudenmukaisuutta mukanaan tuova toimenpide. 0 0 0 . . .


Ja Barakin sanoin taistelu terrorismia vastaan jatkuu. Edes ristiretkillä, eikä varsinkaan niillä, terrorismia saada lopetettua eikä oikeudenmukaisuutta toteutettua. Tarkoittaako muistopuhe vakuutusta sotatilan jatkamisesta tästä iäisyyteen?  Terrorismi on sana sanojan huulilla.


Eikö parempi tulos olisi sittenkin saavutettavissa yrityksillä tulla toimeen toistemme kanssa?
PS.


Vai olisiko sittenkin ollut vain enneltaehkäisevä toimenpide?

3 kommenttia:

GranpaIgor kirjoitti...

Hakki: 'Eikö parempi tulos olisi sittenkin saavutettavissa yrityksillä tulla toimeen toistemme
kanssa?'

Ihan varmasti noin. Mitenkähän tuo oppi menisi perille? Jos toiset osapuolet eivät kuuntele niin väkivallallako? Ja kenen ketä pitäisi kuunnella ketä ja vielä uskoakin vahvasti?

Ja mitä jos uskonto sallii vastapuolelle valehtelemisen?

Siinäpä lisää kysymyksiä.

hakki kirjoitti...

IsoIgor

If it is to be,
it is up to me.

Ei kai maailman parantaminen voi alkaa paljon muualta kuin itsestä? Se kun on ainoa, jota edes periaatteessa voimme täysin omin päätöksin hallita.

Sillä taas salliiko uskonto valehtelemisen ei liene niin kovasti väliä? Meillä uskonto ei kai sitä salli, mutta sujuvasti valehtelemme suut silmät täyteen?

ToBe kirjoitti...

Missä uskonto-siellä ongelma.


Sori Timo Soini...ei ollut tarkoitus...uskonne mukaan edellinen paavi on tuonpuoleisessa saavuttanut pyhimyksen aseman, jonka tänne jääneet vahvistavat seuraavan ihmeteon jälkeen...ensimmäinen ihmeteko oli vaalivoitto ja toinen on hallituksessa maan asioiden tasapainoinen hoitaminen koko kansan parhaaksi ilman jatkuvaa vaalikamppailua.

Miten ihmeessä tässä ajassa nuo nimet ovat päässeet kummittelemaan...Osama..siis oikealta nimeltään USAma....ja vastapuolella on OBAMA.Peruilla on Niinistö vahvoilla ministeriksi, Vihreillä puheenjohtajaksi ja se aito Niinisto pääsee pressaksi jos halajaa.
Onko täällä koku salaliitto menossa?

osamasta taisin kirjoitta ajo toiseen blokkaukseen ihan riittävästi...nostan maljan Intian valtamereen putoavan Ladenin loiskahdukselle.