lauantai 28. toukokuuta 2011

Persut ovat aikamme Taistolaisia

Persut ovat valloittaneet median keskustelupalstat. Jokaisen uutisen kommentoinnin. Ja ottaneet siten aloitteen Ainoan Oikean Totuutensa julistamiseen. Ja alkaa olla yhä ilmeisempää, että me muut vain vaikenemme. Kuvittelemmeko todella, että olemalla hiljaa, kommentoimatta, väittelemättä he lopettavat tai peräti häviävät? Ei pelkoa.


Mutta jättämällä pelikentän avoimeksi syyllistymme samaan kuin vanhempamme ja varmasti osa meistäkin UKKn aikana. Heistä, kuten taistolaisista ennen heitä tulee aikakauden "ikoni". Ja kuten sen ajan eläneet,  "toisinajattelija" ainakin muistavat 1970-luku oli kansakunnan syvimmän suomettumisen aikaa. Ja miksi?  ?  ? Vain siksi, että todellinen enemmistö salli, oman mukavuudenhalunsa ja urakuvitelmiensa vuoksi sen tapahtua.


Ja elleivät "toisinajattelijat" tälläkään kerralla viitsi vaivautua, kyseessä on itsetuhoisen kansan geenivirhe.


 


 

5 kommenttia:

fundeeraaja kirjoitti...

No jokos ne Persut omistavat kaikki tiedotusvälineetkin. Kaikissa tuntuvat olevan pääroolissa. Juuri kun aloin uskoa näitä blogeja ja väitteitä persujen olevan natseja niin hakki pilaa uskoontuloni ja väittääkin Persuja taistolaisiksi. Ensi viikolla taitavat olla jo noitia, matoja kun jo ovat. Tällaista lapsellista vainoamista en ole eläissäni havainnut. Voiko tämä paskankirjoittelu johtua kansanvallan pelosta?

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Eivät omista. Onneksi vielä on medioita, jotka antavat sanan olla vapaan. Jopa nimimerkillä.

Eikä tässä ole uskoon tulemisesta kyse. Ei ollenkaan. Toimintatapojensa ja arvojensa osalta teitä kahta on itse asiassa hyvin vaikeaa erottaa toisistanne, natseja ja taistolaisia. Tuskin muustakaan.

"Ensi viikolla taitavat olla jo noitia, matoja kun jo ovat." Juuri näin. Sinäpä sen sanoit.

EU rautalankaa kirjoitti...

Lapissa asia on Keskussa jo ymmärretty ja toimiin ryhdytään.

http://www.lapinkansa.fi/cs/Satellite/Lappi/1194680638123/artikkeli/petopaita+veti+hampaat+irviin.html

ToBe kirjoitti...

Persuihin suhtaudutaan kuin johonkin kivaan ja uuteen."Saivatpas nenilleen ähäkutti!"
Persujen ratkaisuja emme päässeet näkemään ja ihmettelen jos joku uskoo tuon hömpän kantavan ikuisesti.
Voi olla että 4 vuotta menee, mutta sitä ennen olisi syytä saada jotain näyttöä ja ohjelmaa johon uskoa.
Me elämme nyt tyhjiössä jossa kukaan ei näytä tietävän mihin suuntaan pitäisi mennä.
Demarien historiallinen missio on toteutunut ja 150% ja heillä ei ole mitään uutta annettavaa.Kokkareilla ei ole visiota koskaan ollutkaan, vaan he elävät ikäänkuin ajassa.Toimivat kuin markkinataloudessa, jossa vastataan kansan kysyntään ja saadaan siten valtakirja.Kommunistien missio meni ns persuksilleeen ja kokeilu osoitti aatteen kauheuden.Vain hullu uskoo sosialismiin.
Jäljelle jää nämä omituisuudet ja yhden asian liikkeet.Jotain vastaan liikkeet.Melkein kaikki puolueet ovat meillä ajautuneet sellaiseen rooliin jossa vain vastustetaan.Vihreät yddinvoimaa vastaan...aborttia vastaan...homoliittoja vastaan..pakkoruotsia vastaan...muutoksia vastaan...Kokkarit pärjää koska muut on niin hiton huonoja..silloin pärjää keskinkertainen popcornikauppiaksin.Olisi kohtuullista saada demareilta joku uusi avaus, mutta se lienee turha toivomus.

Ps. Miten on mahdollista että maata johti 8 vuotta Maalaisliitto niminen historiallinen jäänne.
Jos asiat on huonosti-syyttäkää Maalaisliittoa-ketäs muuta?

hakki kirjoitti...

OrNot

Niinpä. "Persuihin suhtaudutaan kuin johonkin kivaan ja uuteen."Saivatpas nenilleen ähäkutti!" Muuta kivaa ei näillä tietämillä ole luvassa. Mutta ei meillä vielä hallitusta ole. Ja, jos "oikein hyvin" tai "oikein hyvin huonosti" (näkökulmasta riippuen) käy, meillä on kohta demarijohtoinen kansallissosialistinen työväenhallitus. Siinä sitä sitten riemua piisaa.