torstai 30. syyskuuta 2010

Ovatko kaikki Muumit laaksossa?

Alan olla yhä vakuuttuneempi, että Vanhasen-Kiviniemen-Kataisen hallituksen ministerit ja heitä tukevat, puolueitaan edustavat kansanedustajat, olisi syytä panna rautoihin. (Ei, en uhkaa heidän henkeään.) Tai ehkä riittäisi asiantuntijalääkäreiden Niuvanniemessä suorittama mielentilatutkimus? Tutkimusaikaa tarvittaisi tästä noin huhtikuun puoliväliin 2011. Sillä ei tuolla porukalla voi olla kaikki Muumit laaksossa.


Eilen he olivat tukehduttamassa pääkaupunkiseutua ja erityisesti luonnollisesti Helsinkiä liikenneratkaisuillaan, joista osan heidän edustajansa kielsi välittömästi. Koepallo kuitenkin heitettiin. Mutta tarkistuksen jälkeen jäi ilmaan ajatus siirtää virastot pois Helsingin ja ilmeisesti kaikkien muittenkin kaupunkien keskustasta, halvempien neliöitten perässä. Haittavaikutuksia kukaan ei varmaankaan ole vaivautunut miettimään. Mutta elvytysrahassa riittää?


Tänään uutisoi MTV 3, valtiovarainministeriön työryhmän selvittävän, voitaisiinko valtionyhtiöiden toimintoja alueellistaa maakuntiin. Selvittelyssä ovat mukana muun muassa Destia Oy, Finavia Oy, Finstaship Oy, Alko Oy, Altia Oy, Finnair Oy, Fortum Oy ja VR-yhtymä Oy. Päätellen kiireestä ja tavasta, jolla entinen Lääkintäviraston siirtopäätös tehtiin, hajasijoitusta voidaan pitää jo päätettynä.


Saanko tehdä ehdotuksia sijaintipaikoiksi:  • Destia Oy,  Houtskariin

  • Finavia Oy,  Iisalmelle

  • Finstaship Oy,  Kuhmoon

  • Alko Oy,

  • Altia Oy, Kitee

  • Finnair Oy,  Pertunmaalle

  • Fortum Oy,  Sodankylään

  • VR-yhtymä Oy, Kittilä


Alkoon en uskalla oikein kajota. On tässä, meinaan omiakin intressejä.


Kataiselta löytyy varmasti samanlaista velkaelvytysrahaa, jolla mm. Seinäjoelle on nousemassa tai peräti jo noussut Maatilahallitukselle uusi pesä? Varmaan se samanlainen toimistotalo siinä lähistöllä on jo saanut uudet käyttäjät? Kaipa rakentajat kuitenkin tulivat muista EU-maista, jättäen verot ja sosiaalimaksut maksamatta ja lähettäen koko palkan kotiväelle?


Jos kävisi niin ikävästi, ettei muu auta ja rahat loppuu, säästetään sitten Kelan hoitokorvauksista tai vaikkapa puolustuksesta. Eihän kohta kukaan kuitenkaan ole työkuorman alle läkähtymässä, kun ei työpaikkojakaan ole. Eikä puolustuslaitosta tarvita, kun ei enää tule sotia.


 


PS.


Haluaisin muistuttaa hallitusta siitä, että sen ensisijainen tehtävä ei ole kurittaa kansalaisia, ei edes säästää kansakuntaa hengiltä .Tuskin toissijainenkaan?


 


 


 

21 kommenttia:

juhamatti kirjoitti...

Jotenkin nousee mieleen toisen maailmansodan lopun ajan koittaessa Saksalaisten omaksuma poltetun maan taktiikka kun seuraa hallituksen, lähinnä kai Suomen keskustan kiivasta halua valtionyhtiöiden alueellistamiseen.

Sitä yritetään ajaa ikäänkuin viime töiksi, mahdollisen vaalitappion häämöttäessä.
Alueellistamisen nimissä kuulostaa täysin järjettömältä jo vakiintuneiden
ja hyvin toimivien laitosten hajasijoittaminen vain periaatteen vuoksi.
Kaikki maakuntiin mikä vain irti lähtee. Ei siitä mitään säästöä valtiolle lyhyellä tähtäimellä synny. Jos pitkälläkään.

Kai sitä koko maa saadaan pidettyä asuttuna kun joka kylässä on jonkin valtionlaitoksen konttori. Ennen oli sentään Posti, mikä Itella se nykyään onkaan.
Osoitus suomalaisten heikosta itsetunnosta kun kansainvälinen, lähes kaikissa muissa
maissa asiaa kuvaava nimi posti piti vaihtaa Itellaksi. Käyttääköhän valtio nimivalinnoissaan samaa mainostoimistoa, koska kaikki laitosten nimet on muutettu
A- loppuisiksi- Itella, Destia, Altia,Finavia, jne... No, mentiin taas vähän sivuraiteelle mutta....mielenkiintoista.

hakki kirjoitti...

juhamatti

Poltetun maan taktiikka taitaa kyllä olla huomattavasti aiempaa perua?

Mutta taktiikallaan kepu tuhoaa sen vähänkin, jonka perusteella voisimme panostaa kehittämiseen. Ja siitä taas Mauri & kumppanit ei joko ymmärrä tai ei vain välitä.

Virastoja, yrityksiä, osaamista, työpaikkoja ei ole syytä noin vaan, oman Ainoan Oikean Totuuden ideologian tai edes maatalouden intressin vuoksi siirrellä hallinnollisilla päätöksillä. Voi vielä käydä niin, että sitten kun maahamme iskee se todellinen kriisi, ja se varmasti iskee, ei edes hallitus toimi.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Mitähän mahtaa kepulainen aluepolitiikka maksaa sen jälkeen kun tuo tihutyö on tehty?

Muualla länsimaissa on ymmärtääkseni tajuttu, että väestön keskittymistä kaupunkeihin on turha edes yrittää estää eikä tulosta synny vaikka periferioihin kaadettaisiin kuinka paljon rahaa, koska kaupalliset palvelut vetävät väen kuitenkin pois niistä. Puhdas neurologinen fakta on, että lähes kaikki ihmiset haluavat sinne missä ympäristö tarjoaa paljon virikkeitä eikä pönde muuttuisi yhtään kiinnostavammaksi paikaksi, vaikka valtion yhtiöt siirrettäisiin kokonaan sinne.

En löydä tästä touhusta muuta logiikkaa kuin Kepun pyrkimyksen estää äänestäjiään muuttumasta muita puolueita äänestäviksi kaupunkilaisiksi hinnalla millä hyvänsä.


Ps. Äänestyslipukkeeseen ei kannata kirjoittaa JOKU MUU vaan PÄÄTTÄJILLE TIEDOKSI: EN AIO OSALLISTUA AIHEUTTAMIENNE TUHOJEN KORJAAMISEEN.

hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

Jaa, että mitäkö maksaa? Sitä tuskin kukaan tietää, eikä pyhän aluepolitiikan toteuttaminen varmaankaan edellytä päätösten taloudellisen vaikutuksen arviota. Mutta varmasti vielä nykyistäkin paljon enemmän. Ehkä vaikutukset arvioidaan samaan tyyliin kuin taidettiin tehdä, oliko nyt Lääkevirasto tulevan sijoituspaikan valinnassa. Nykytilan säilyttäminen ei ollut vaihtoehto ollenkaan.

Mitä tuohon jälkikirjoitukseen tulee, siitä vaan. Mutta taitaa olla turhan pitkä liturgia viemään yksinkertaista asiaa tiedoksi? Samaahan nuo ajavat kumpikin. utta rakkaalla lapsella on seuraavissa vaaleissa monta nimeä, jos äänestäjät saadaan ymmärtämään, että hylättyjen äänien massiivinen "vaalivoitto" on ainoa mahdollinen, tehokas protestiääni.

hakki kirjoitti...

Anonyymi

Minä en ymmärrä jutustasi muuta, kuin että Pekkarinen ja muut eivät mielestäsi ole jotain ymmärtäneet. Mutta miten se sitten liittyy valtionyhtiöitten ja virastojen pakkosiirtojen jatkamiseen periferiaan on arvoitus. Pekkarisen puoliintumisajasta minulla ei ole tietoa. Mutta oli mikä oli, se on liian pitkä.

Halleluja halulle kirjoitti...

Täst paskasta joissa ymmärtää saman kuin kyllästyneest Kryptonist, jok o poks yhdest neutronist ja ketjua maailmas piisaa.

Sama paskalla joissa..

Joten valitsemme lopuks.

Tämä tarkoittanee sitä, että lopuksi paska räjähtää ja se tapahtuu Maailman jokiluontopäivänä josta kuullun uutisen mukaan 5 mrd ihmistä kärsii vesistöjen pilaamisesta.

Mummot kuitenkin jatkavat syrjäperillä hulvatonta pissimistä kuiville käpykankaille rakennetuissa kuivakäymälöissä, sisäpiirin Talvivaarat valuttavat jatkossa uraania ja porotarhojen lannat kuten ennenkin valuvat jäätyneeltä maalta suoraan lähteisiin, puroihin, jokiin..

Lehtomäki "sisäpiireineen" odottaa kaivososakkeiden tuplien ohessa vaalien jälkeenkin muumeja kotiinsa.

Ja Kepu pelkää syrjäperien persuttumista, vanhan ja menneen ajan kommunisti Tennilä lähtee viimeiseen taistoon sloganinaan, "vapauttakaa köyhät ja mummot" mutta laskekaa edelleen porotarhojen lannat Lapin puroihin ja jokiin sekä kuljettakaa tarhaporon lihat MMM tukemilla pakuilla kehäkolmosen sisälle.

Yritteliäimmät tuovat jo paluukuormassa Virost Valgea ja kokemuksella ohi kirjapidon

Kepu parkuu, saneeratkaa Metsähallituksen luontopalvelut ja valvonta sekä rahdatkaa Lapin tuulenkaatokuitupuut säästyneillä rahoilla Ruotsiin.

(Salainen kansio, ei jakoon)

Viljelkää EU tuilla Lapin ja Kainuun turvepelloilla ruokohelpeä joihin lisäämme poronhoitoalueelle tarkoitetun kansallisen rahtiosion Metsähallituksen saaneeraamisesta säästyneistä varoista.

Kolminkertainen Hallelujah, paskalle ja Kepulle.

Se räjähtää.

hakki kirjoitti...

Hallelujaa vaan sitten sullekin.

Vox Populi kirjoitti...

Olemme tainneet juuri todistaa, että puheripulilla on myös kirjallinen vastineensa. Nyt tarvittaisiin rautalankatulkki, joka vääntäisi kirjoitusripulin selkokielelle. Viesti taisi olla se, että tuhannen vuoden kuluttua ydinjätevarastot toteuttavat megayrjön.
Mutta onhan kaameampaakin tulossa: Mannerlaatat liikkuvat ja törmäilevät, maa järisee, tulivuoret syöksevät tulta ja tulikiveä maan päälle, meteoriitit tappavat nykydinosaurukset ;-(
- Ja sitten on tämä kepu, ja se hallitus.
Mielentilatutkimuksen saisi sujuvammaksi, mikäli Niuvanniemen ohella hyödynnettäisiin myös Vanhan Vaasan sairaalaa, joka N-niemen ohella on toinen valtion kriminaalikallonkutistamo.

Mutta ehkemme ole ymmärtäneet hallitusta sen paremmin kuin nimimerkki anonyymiä. Suuri viisaus voi kätkeytyä näennäisesti tyhmältä vaikuttavaan puuhasteluun. Te kaikki helsinkiläiset ! Kuinka suun panisitte, ellei Kustaa Vaasa olisi aluepoliittisella päätöksellä perustanut Vantaanjoen suulle pikku hörskälää, Helsinkiänne, ja pakkoasuttanut sinne rintamaiden porvareita !

hakki kirjoitti...

Vox

Satun kuulumaan siihen suureen väestöryhmään, joka voi väittää polveutuvansa Kustaa Vaasasta. (Usko tai älä. Siitä on ihan mustaa valkoisella.) Kun hän Helsingin perusti, hän teki sen pottuillakseen Tallinnalle. Vaan ei onnistunut. Itse asiassa helsinkiläinen kalastajakylä alkoi muuttua edes isoksi kyläksi sen seurauksena, että Ruotsin kunkku tarvitsi suojan Tukholmalle.

Lopullinen niitti tuli siitä, että Venäjän tsaari ei halunnut suuriruhtinaskunnan pääkaupunkia niin lähelle Tukholmaa. Joten Helsinki on olemassa siksi, että on olemassa Tallinna ja Tukholma. Ja Ruotsissa Kunkku, Venäjällä Tsaari. Ei meillä suomalaisilla ole ollut asiaan nokan kopauttamista.

Kun itsenäisyys sitten lopulta koitti, ei muuta yhtä majesteettista kaupunkia ollut pääkaupungiksi edes tyrkyllä. Itse olisin kyllä ollut valmis hakemaan pääkaupunkia vaikkapa Hämeenlinnasta tai esimerkiksi Jyväskylästä. Vaan kun en silloin ollut edes syntynyt. Joten Vox, turha minua on asiasta syyttää.

Mitä taas tulee mielentilatutkimuksen sujuvuuteen, varmaan tarkoitat nykyhallituksen mielentilatutkimusta, olet varmaan tämänkin asian ymmärtänyt väärin. ;-) Sen ei todellakaan tarvitse olla sujuva. Päin vastoin. Mitä kauemmin se kestää sen parempi meille. Parhain vaihtoehto olisi se, että tuo loisporukka saataisi sisään, ao. virkamies lukitsisi portin ja heittäisi avaimen Suomenlahteen.

Mutta ei kaikkea voi saada.

juhamatti kirjoitti...

Jos se Helsinki olisi kehittynyt maantieteellisesti alusta alkaen sen vanhan kylän
ympärille, eikä sinne niemelle, juonne ruttoruumiit aluksi raijattiin, olisi nykyinen Helsinki paljon laajemmin levittäytynyt, eikä niin ruuhkautunut kuin nykyään.

Voisiko Suomenlinnaa käyttää sen loisporukan säilytyspaikkana. Olisihan se historian
kunnioittamista viimeisen päälle.

hakki kirjoitti...

juhamatti

"Voisiko Suomenlinnaa käyttää sen loisporukan säilytyspaikkana. Olisihan se historian
kunnioittamista viimeisen päälle." Varmaan olisi, mutta en oikein usko sen paremmin Suomenlinnan hoitokunnan kuin Museovirastonkaan ideallesi hurraavan. Tuo porukka tuhoaisi hienon linnoitussaaren alta aikayksikön, jolleivät sitten pirulaiset uimalla pakenisi.

Vox Populi kirjoitti...

Hakki
Jos Mari Kiviniemi ja Mauri Pekkarinen saataisiin Vanhan Vaasan sairaalan muurien sisään, tuskin vaasalaisruotsinkieliset heitä enää ulos päästäisivätkään. Portin avain vain sinne ankkalammikkoon.

Jos niin on kuin kirjoitat, että sukurasitus painaa helsinkiläismielteisyytesi taustalla, on sinun jäävättävä itsesi Helsingin statusta koskevista mielipiteenvaihdoista ! ;-) Ettei käy kuin joillekin kepulaisille ! ;-(

hakki kirjoitti...

Vox

Ehdotuksesi on hyvä ja kannatettava. Miten ajattelit saada Marin ja Maurin edes sinne Vaasaan? Mari tahtoo kuulemma Ouluun ja Mauri myydä taulujaan.

"sinun jäävättävä itsesi Helsingin statusta koskevista mielipiteenvaihdoista" -ei tarvi. En ole koskaan ollut, en ole, enkä tule koskaan olemaankaan julkisessa virassa. En Helsingissä enkä muuallakaan.

Vox Populi kirjoitti...

Hakki
Vankivaunulla voisi näille mainituille Vaasan-matkaa tarjota. Tuskin itse hakeutuisivat, jos edes tietävät, missä Vaasa sijaitsee !
Tähän " Vaasa, valkea läiskä Suomen kartalla " liittyvänä anekdoottina hiljattain sattunut tositapaus: Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen oikeuslääketieteestä vastaava johtaja Riitta Kauppila kutsuttiin itse aiheuttamansa ongelman vuoksi palaveriin Vaasan keskussairaalaan. Ei tullut. Rkp-läiskansanedustajalle R K oli vain tokaissut : " Miten sinne Vaasaan edes pääsee ? " !
Tuo " valkea läiskä " tarkoittaa tietenkin sitä, että valkoinen kenraali M aloitti talvella 1918 Suomen valkaisun juuri Vaasasta.

Moraalinen ja uskottavuusjääviys voi iskeä päälle, vaikkei virassa toimisikaan. Aina kun kirjoitat jotakin Helsingistä, sinun tulisi liittää artikkelin loppuun sidonnaisuuksiasi koskeva selvitys ( Kirjoittaja on sukua Helsingin perustajalle ).

hakki kirjoitti...

Vox

Sinäkinkö!? ;-)

Ei kaikkeen pidä uskoa vain siksi, että siitä on mustaa valkoisella.

hakki kirjoitti...

Anonyymi

Jos keskustelua peräät kommenteillasi olet valinnut väärän foorumin. Sillä ainakaan minä en edes jaksa kommenttejasi kunnolla läpi lukea. Puhumattakaan, että osaisin paneutua niiden sisältämään informaatioon. Mutta tosi hienon näköisen tekstin voisi ehkä toimittaa jollekin asiantuntijalle? Siis jollekin muulle.

raijasivu kirjoitti...

Maassamme on yhden ja toisenluokan EKO-intoilijoita.

Sitten on suunnaton joukko "käytännön tasollaan kädettömiä insinööristöjä".
Enempi aidosti toimeen tarttumattomia, epämääräisempiä suunsa soitattajia.
Jotka kannattaa yksisilmäisyyttään ties mitä "valtiomonopoleja" tekemään
itsellen suunnattoman kallita "puolalaisturkkilaisvoimaansa".

Sitten on, niin tosiaan tällaisia a i d o n 100% puhtaan EKO- energian
pyyteettömiä pioneereja. Joiden puurtamistensa työn hedelmiä on suorastaan
ilo katsoa! Katso ja opi siis sinäkin, miten aidot asiat osaavissa
maakunnissamme pannaan toimimaan:

http://www.youtube.com/watch?v=FJhLVkbYHJY

http://www.youtube.com/watch?v=2lwjyXYUrtE

raijasivu kirjoitti...

------------
07.12.2010 maahamme SUPO ruhjoi lain, jolla se nyt EU:n sananvapauksia
systemaattisesti rikkoen rikollisesti sensuroiden m y ö s yksityisiä
nettiposteja! Siksi lisäsin seuraaavaa materiaalia. Jota lisäilen
tarveharkinnan mukaan myös jatkoon.

sfnet.keskustelu.energia

16,17, 18.11.2010 mumeroisarjat 300-310 > 610-620.
+Korjattu SUPO:n jäljiltä, Päivitys 24.11.2010.
http://sfnet.fi/group.php?id=27984&news ... ergia&sid=
Tuosta vaan eteenpäin. . .

Lisättynä parin pykälärivin yli hypäten mm. SUPO-sensuroinnin takia
07.12.2010

sfnet.keskustelu.energia
2-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-51, 100-110, 111-120, 121-130, 131-140,
141-151

hakki kirjoitti...

raijasivu

Olisiko mielestäsi mahdollista, että artikkelini otsikko suorastaan houkuttelee juttua kommentoimaan ihmisiä, joilla Muumit, kaikista kuitenkaan puhumatta, aivan ilmeisesti loistavat poissaolollaan?

Heille kaikille tiedoksi, että jatkossa poistan kommentit, joita en taatusti ymmärrä.

raijasivu kirjoitti...

Täytyy oikein hämmästellä sitä vihan kiivautta, jolla ydintuhoala on taas
startannut maamme kattavat lobbaus, lahjustu , niin ja systemaattiset
virkamiesvetoiset uhkailukierroksensa.

Jottei vaan yhdessäkään tiedotuskanavistossa tunnetusti maaailman
vaarallisinta ja tuhoisinta ydinteollisuuttaan k u k a a n uskaltaisi
kritisoida. Niin tai siis. . .k y k e n i s i saamaan järjen ääntä tässä
julki. Sen estääkseen on valjastaneet ydinrikolliset niin poliisit,
armeijat kuin suuren rahanpesuorganisaationsakin!

Esim. täällä yksikin kriittinen ydinaiheinen kirjoitus ja maamme
korruptoitunein ja ydinalan avoimen vankasti voideltuja SUPO-.
ydinkarhuryhmäläisten päälle hyökymistä ei tarvitse kauaakaan odottaa.. . .
Saamme sen täälläkin nähdä!!
________________________________

**Hurjan mielenkiintoista uutisointia Paulalta! Että eläimet on JO todettu
lentäneen "energiakenttien silpomiksi!" On päivän selvää, miten säteilyn ja
energiakertymien aiheuttamat lauttumat ja sisäiset veripurkaumat eivät jätä
juuri muita syitä kuolemien tutkijoille. Outoa vaan, ettei kaloista
uskalleta kertoa missään?
-----
*** Olen tosiaan ITSE omin silmin nähnyt TVO:lla olo vuosikymmeninäni miten
tonneittain säteilyyn savuten kuolleita lintuja vuodesta toiseen poistettiin
lapioiden TVO:n pihoilta. Seurasin myös vuodesta toiseen miten hehtareittain
kaloja tapettiin samaan säteilyyn TVO:n lauhdekanavavirtoihin. Ikinä ei YLE,
MTV, Radiot uskaltaneet kommentoida, tai iottaa edes yhtä kuvaa!

***Länsi -Suomi julkaisi TVO:n tappavan säteilyteurastajillaan vuosittain 10
000 000kalaa. Mutta kun 2007 joulukuussa TVO:n Pertti Simola antoi
tuhansille ydinorjille sisäministeriön uhkaukaasit vaieta näkemistämme
kirjallisena kukaan ei lisäkseni ole uskaltanut julkisesti näkemistään toki
puhua! Jopa tuhannet TVO:lla tekemäni ydinturvaraportit sisäministeriön
maailman korruptoitunein POLIISI varasti TVO:n sisäisistä vartioiduista
erikoisarkistoista. Näin taataan valtiorikollisuuksille oikeudet tappaa myös
jatkon kansamme säteilyynsä paljastumatta!
---

Pasi foorumin satoa:

Styrge/ Arto/ Paavo 2010

Hankkija
Hero Member

Vs: Styrge/ Arto/ Paavo 2010.
« Vastaus #12 : tänään kello 00:25:10 »

----------------------------------------------------------------------------
----
Lainaus käyttäjältä: TV:stä tuttu Arto - Tammikuu 11, 2011, 21:48:19 pm
Mitäs pidät tästä:

[video=youtube;X3iuLxfGp-8]http://www.youtube.com/watch?v=X3iuLxfGp-8[/video
]

Mielenkiintoinen pätkä. Näitä lisää. Tällaiset videot päihittivät mennen,
tullen ja palatessa korruptoituneen valtaeliitin tiukassa pakkopaidassa
olevien Ylen, MTV3 ja Nelosen pläjäykset.
---------
Tässä saksalaisamppareista näyte:

[video=youtube;uX0iFOamNmw]http://www.youtube.com/watch?v=uX0iFOamNmw[/video
][/quote]
--------
***USA:ssa sisällissotajulistus!***

Vai on FBI paniikissa siitä miten kansainvälisen ydinteolisuuden annetaan
tappaa säteilypäästöillään esteittä kansaansa kuin kärpäsiä! Tilanne siis ON
jo sisällisodassa kansa vastaan sitä tappava kansainvälinen ydinrikollisuus!
Saa nähdä tappaako IAEA seuraavaksi jo FBI:n johtajiaankin!

Katselitteko muuten eduskunnan kyselytuntia tänään 20.01? Oli meinaan maamme
ydinkeisarit v a i k e i n a ! Pekkarinen kakoi ja sekoili lukusarjoissaan.
Katainen huusi pää punaisena ja ylitti alinomaa puheenvuorojaan niin, että
otteli Niinistönkin kanssa ihan alvariinsa. Kataisella oli kyllä s e l v ä s
t i aivan poikkeukselisen hermostuneen henkilön elkeet muutenkin. Jokohan
oli kuullut tästä FBI:n johtajan kommenteista ja pelko hiipii nyt maamme
ydinkiihkoisten puseroon sellaisella ennenkokemattomalla prässillään,
etteivät ole maamme ydinrikoliset vastaavaa nähneet.

Tässäpä suht arvovaltainen kaveri heittää juttua chemtraileista, check it:
http://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU

raijasivu kirjoitti...

**Hurjan mielenkiintoista uutisointia Paulalta! Että eläimet on JO todettu
lentäneen "energiakenttien silpomiksi!" On päivän selvää, miten säteilyn ja
energiakertymien aiheuttamat lauttumat ja sisäiset veripurkaumat eivät jätä
juuri muita syitä kuolemien tutkijoille. Outoa vaan, ettei kaloista
uskalleta kertoa missään?
-----
*** Olen tosiaan ITSE omin silmin nähnyt TVO:lla olo vuosikymmeninäni miten
tonneittain säteilyyn savuten kuolleita lintuja vuodesta toiseen poistettiin
lapioiden TVO:n pihoilta. Seurasin myös vuodesta toiseen miten hehtareittain
kaloja tapettiin samaan säteilyyn TVO:n lauhdekanavavirtoihin. Ikinä ei YLE,
MTV, Radiot uskaltaneet kommentoida, tai iottaa edes yhtä kuvaa!

***Länsi -Suomi julkaisi TVO:n tappavan säteilyteurastajillaan vuosittain 10
000 000kalaa. Mutta kun 2007 joulukuussa TVO:n Pertti Simola antoi
tuhansille ydinorjille sisäministeriön uhkaukaasit vaieta näkemistämme
kirjallisena kukaan ei lisäkseni ole uskaltanut julkisesti näkemistään toki
puhua! Jopa tuhannet TVO:lla tekemäni ydinturvaraportit sisäministeriön
maailman korruptoitunein POLIISI varasti TVO:n sisäisistä vartioiduista
erikoisarkistoista. Näin taataan valtiorikollisuuksille oikeudet tappaa myös
jatkon kansamme säteilyynsä paljastumatta!
---

Pasi foorumin satoa:

Styrge/ Arto/ Paavo 2010

Hankkija
Hero Member

Vs: Styrge/ Arto/ Paavo 2010.
« Vastaus #12 : tänään kello 00:25:10 »

----------------------------------------------------------------------------
----
Lainaus käyttäjältä: TV:stä tuttu Arto - Tammikuu 11, 2011, 21:48:19 pm
Mitäs pidät tästä:

[v i d e o = y o u t u b e ; X 3 i u L x f G p - 8 ] h t t p : / / w w w . y
o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = X 3 i u L x f G p -8 [ / v i d e o
]

Mielenkiintoinen pätkä. Näitä lisää. Tällaiset videot päihittivät mennen,
tullen ja palatessa korruptoituneen valtaeliitin tiukassa pakkopaidassa
olevien Ylen, MTV3 ja Nelosen pläjäykset.
---------
Tässä saksalaisamppareista näyte:

[ v i d e o = y o u t u b e ; u X 0 i F O a m N m w ] h t t p : / / w w w .
y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = u X 0 i F O a m N m w [ / v i d e o
] [/quote]
--------
***USA:ssa sisällissotajulistus!***

Vai on FBI paniikissa siitä miten kansainvälisen ydinteolisuuden annetaan
tappaa säteilypäästöillään esteittä kansaansa kuin kärpäsiä! Tilanne siis ON
jo sisällisodassa kansa vastaan sitä tappava kansainvälinen ydinrikollisuus!
Saa nähdä tappaako IAEA seuraavaksi jo FBI:n johtajiaankin!

Katselitteko muuten eduskunnan kyselytuntia tänään 20.01? Oli meinaan maamme
ydinkeisarit v a i k e i n a ! Pekkarinen kakoi ja sekoili lukusarjoissaan.
Katainen huusi pää punaisena ja ylitti alinomaa puheenvuorojaan niin, että
otteli Niinistönkin kanssa ihan alvariinsa. Kataisella oli kyllä s e l v ä s
t i aivan poikkeukselisen hermostuneen henkilön elkeet muutenkin. Jokohan
oli kuullut tästä FBI:n johtajan kommenteista ja pelko hiipii nyt maamme
ydinkiihkoisten puseroon sellaisella ennenkokemattomalla prässillään,
etteivät ole maamme ydinrikoliset vastaavaa nähneet.

Tässäpä suht arvovaltainen kaveri heittää juttua chemtraileista, check it:
h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = g R 6 K V Y J
7 3 A U