maanantai 27. syyskuuta 2010

2010?

 


Arvopaperimarkkinoita valvova Finanssivalvonta (Fiva) aloitti itse ympäristöministeri Paula Lehtomäen (kesk.) lähipiirin osakekauppojen tutkinnan, sanoo Finanssivalvonnan markkinavalvontaosaston osastopäällikkö Jarmo Parkkonen.


Ensimmäinen kommentti kertoo:


ei kaikki tiedä, tänään klo 18:24


en oo minkään puolueen jäsen mutta en tiedä alaikäsen lapseni osakkeista. oon nääs ite liitosamme köyhä eli varaton osapuoli ja ukkoni suku on hälle rahaa tilille laittanut. allekirjotuksia on papereihin pyydetty ja thats it. joskus erehdyin kysymään että mitä vareten ja paljonko laittavat sanottiin että ei kuulu mulle ja minä en niistä mitään hyödy niin ei kannata kysellä. JOTEN EI KAIkki tosiaankaan TIEDÄ.


Onkohan Paulalla samanlainen suku vastassaan?


En oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Voi olla provo tai voi olla ressukka. Päätä sinä.


 


PS.


Hallituskauden loppua leimaa kepunaisten hiljaisuus. Kiviniemi ei suostu puhumaan vaalirahoituksestaan eikä Väyrysestä, Lehtomäki taas ei suostu puhumaan perheen osakesijoituksesta eikä paskalain järjettömyyden perusteista. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille, joka saa Pekkarisen hiljaiseksi.


 


 

2 kommenttia:

Oijoi kirjoitti...

Paavo sen tekee.

hakki kirjoitti...

Oijoi

Täh? Paavo - kuka? Vai että Paavo Väyrynen hiljentäisi Pekkarisen? Jälkimmäistä en ainakaan jaksa edes toivoa. Mutta jos tätä tarkoitat kerro ihmeessä perusteet miksi hän vaivautuisi ja sen miten hän sen tekisi.