tiistai 7. syyskuuta 2010

Arvot kohdallaan?

Eduskunta aloittaa syysistuntokautensa ilman puhemiestä. Sauli Niinistö on seuraamassa potkupalloa Hollannissa kertoo ainoa valtakunnallinen. Missä Seppo Kääriäinen luuraa ei lehti kerro. Demaraiden Tarja Filatov tarttuu nuijan varteen.


Niinistö ei lähde enää ehdokkaaksi saatuaan puhemiehenvaalissa näpäytyksen kavereiltaan. JOKU MUU vei voiton vaalissa. Tuskin lähtee presidentin paikastakaan kilpailemaan. Mitä sitä nyt vallattomiin touhuihin sotekeutumaan? Varmaan kauppakamaripojat kaivavat ehdokkaakseen jonkun muun. Jonkun sopivan.


Eduskuntatyön merkityksen nykyarvon kuva?


 


PS.


Ei sota yhtä miestä kaipaa. Miksi siis kahtakaan? Onhan meillä tytöt.

4 kommenttia:

GranpaIgor kirjoitti...

Jos Niinistö ei lähde kilpailemaan presidentin paikasta niin lupaan sympatiseerata kaveria vaikka en mikään kokkarien suurihailija ole enkä ole ollut. Siinä on silloin kaverilla arvot kohdallaan.

Tunnen ja olen aina tuntenut itseni konservatiiviksi liberaaliksi vaikka olenkin käväissyt harharetkillä vihreissä.

hakki kirjoitti...

IsoIgor

Mutta eduskunnan puhemies seuraamassa potkupalloa Hollannissa, kun uusi istuntokausi alkaa? Ja taidettiin siellä hiljainen hetkikin viettää runoilevan kollegan muistolle.

Sen sijaan presidentinvaaleihin lähteminen tai niistä pois jääminen tuskin kovin paljon kertoo?

GranpaIgor kirjoitti...

Hakki! Nojaa, en ajatellut tuota aspektia niinkään, ehkä olet oikeassa. Niinistö on toisaalta Palloliiton puheenjohtaja. En ole seurannut tuota asiaa sen tarkemmin.

tobe kirjoitti...

Niinistö oli ihan oikeassa paikassa.Syksy alkoi ja edustajat palasivat lomiltaan.Ei mitään eritysitä syytä olla paikalla.
Kääriäinen piti kauniin ja viisaan puheen Tommy Tabermanin muistolle.Oli mukava havaita että oli todellakin kirjoittanut sen ihan itse....ainakin haluan uskoa niin.