torstai 16. kesäkuuta 2011

Pääministeriys, joka tuhoaa taloutemme

Onneksi tästä hallituksesta ei tule pitkäikäinen. Siinä ehkä hallitusohjelman sisällöstä tällä hetkellä olevien tietojen perusteella parasta, mitä siitä voidaan sanoa?0 0 0 . . .


Voisi siitä sanoa myös "Tuleepa kallis hinta persujen rasismin ja populismin torjumiselle." Tai vaikkapa "on yhtä nurinkurinen kuin useimmissa Euroopan viimeisten 15 vuoden aikana. Poliittisista syistä lipsuttiin vakauskriteereistä ja velkaannuttiin kilpaa poliittisista syistä. Nyt korjataan satoa. Mitkä ovat ne poliittiset syyt, jotka pakottavat talouskasvua tukahduttavaan politiikkaan Suomessakin? Pitääkö pysyä vallassa hintaan mihin tahansa?" Vai kävisikö tämä "hallitus käy suhteessa yli kaksi kertaa rankemmin pienituloisen kuin rikkaan kukkarolla."


Mutta varmaa on, että Suomea vaivaavaan Kreikan tautiin, ei tästä hallitusohjelmasta löydy lääkettä. Siis ainakaan nykytiedoin.


Kalliiksi meille suomalaisille tämä Jyrki-boyn pääministeriys tulee. Vaikka kuinka lyhyeksi jäisi. Aivan liian kalliiksi.


 


PS.


Kauan se kesti, eikä virallinen ole vieläkään, mutta mahtavan jäsenhankintakoneen Timo Soinille saivat aikaan.


 

17 kommenttia:

Oijoi kirjoitti...

Hmm.

Seuraavan kierroksen odotuksessa.

Oijoi kirjoitti...

Hmm.

- seuraavan kierroksen odotuksessa.

Oijoi kirjoitti...

Hmm.

-seuraavan kierroksen odouksessa.

Roskapostia kirjoitti...

Hmm.

- seuraavan kierroksen odotuksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm.

- vehiisi sihisee hisissä.

fundeeraaja kirjoitti...

Sä alat oppia, hakki! Koko EU;n ja erityisesti Suomen pelastaa vaan raaat ratkaisut. Niitä eivät poliitikot pysty tekemään. Heidän on ostettava suosio ja äänet seuraaville vaaleille. Tätä tilannetta eivät pysty pelastamaan edes PerusÄssät. Leikkauksia nyt olisi pitänyt uskaltaa tehdä. Karsia kaikki, joka ei käy ihmisten peruselämän päälle. Velkaongelma pitää saada pois niin pian kuin mahdollista sillä kohta niskaamme sataa pelkkiä heinäsirkkoja. Neljän vuoden päähän ei yksinkertaisesti voi siirtää velkojen takaisinmaksuja. Verotuksen tarve pitäisi pienentää ei siirrellä veroja kohteesta toiseen. PerusÄssät ovat hyötyneet kohtuuttomasti valtapuolueitten virheistä. On jo raskaan päivän ilta. Kömminpä tästä sänkyyn ristin käteni ja pyydän Suomelle kaikkea hyvää! Ensimmäinen kerta elämässäni kun jätän kaiken iltarukouksen varaan.

Anonyymi kirjoitti...

./.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

"PerusÄssät ovat hyötyneet kohtuuttomasti valtapuolueitten virheistä." Mutta ihan vain itseään saavat syyttää. Vaan tuskinpa sitäkään ymmärtävät.

Levolle lasken Luojani,
armias ole suojani,
jos sijaltain en nousisi,...

Vox Populi kirjoitti...

Hakki

Entäpä jos persujen sijasta 20 % äänistä olisi mennyt Kirkkoveneelle tai Joku Muu-liikkeelle !
Eikö persutulva ole juuri sellainen varoitushuuto, johon "vanhojen puolueitten" odotustesi mukaan olisi pitänyt reagoida !?
Ja nythän ne reagoivat :-(

Ja lopuksi laulakaamme moniäänisesti Ateenalaisten laulu !
"... joukon maine mustuvi aina ... "

hakki kirjoitti...

Vox

Mietipä sitä, mutta mielestäni persutulvaan liittyy sellaisia riskejä, joita tähän mennessä ei vielä ole edes kunnolla näkynyt.

Ei reagoinnin välttämättä tarvitse johtaa itsetuhoon. "Taistossa kaatuen hän kaunis on kuolossa myös." Vaan kuka tai mikä kuolee?

Karl Fransen kirjoitti...

Hakki

On helppoa pyyhkia pois nimet jotka eivat miellyta tai muuten "sotii" vastoin hyvaksyttyja mielipiteita. Mutta ei tosiasioita joita emme edes kaikkia tunne - niilla - tosiasioilla on paha tapa seurata niita jotka eivat halua nahda tosiasioita.

hakki kirjoitti...

Karl

"A man's private thought can never be a lie; what he thinks, is to him the truth, always"

Marcus Aurelius

fundeeraaja kirjoitti...

"...nuorukaisten kuolla kuuluu kun heillä vielä kutrinsa tuoksuavat.." Ateenalaisten laulu. Siellähän kuolevat tai ainakin vahingoittuvat omien poliisien pampuista. Kohta tarvitaan EU:n nopean toiminnan joukkoja. Ajatelkaa, että tämän "Ateenalaisten laulun" sanoja päntättiin vielä 1950-luvullakin koululaisten kalloihin. Oli vielä muistoja Marski jugendin ajoilta. Eipä murehdita, tänään jaetaan salkut ja kaikki on taas hyvin.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

"Kohta tarvitaan EU:n nopean toiminnan joukkoja." Kyllä varmasti. Vaan riittävätkö?
Salkut sen sijaan riittävät varmasti, sillä aina on synnytetty se ainoa oikea määrä.

Anonyymi kirjoitti...

Masentava joukko säätyjen talolla toisiaan halaa.Kaikki voittivat.Vuoden päästä katsotaan uudelleen sanoo ohjelma.
Ehkä katsotaan joka kuukausi uudestaan kun päälle kaatuu uutta tietoa maailman menosta.Nämä hyväkkäät pudottivat omaa pientä palkkaansa 5% ikäänkuin malliksi muille.Yksi ministerinposti kadotettiin turhana ja niillä leikkauksislla sitten maa lähtee nousuun.
Jos tämä talouspolitiikka ei toimi on syytä osoittaa sormella sinne missä paketti on luotu.Hakaniemen torin reunalla riemuitaan ja siksi myös vastuu kaikesta on nyt siellä.Marionetti Katainen seuraa katseella.
Ehkä saimme kerrankin hallituksen joka edustaa koko kansaa ja antaa jokaiselle vähän.Vie kaikilta paljon ja lopulta osoittaa ettei kiva hallitus ole kansakunnan etu vaan tuho.Kataisen kuminaaman hymy ei hyydy vaikka aamasta näkee , että se on kuminauhalla viritetty perusnauruun.Silmisssä seisoo suuri suru."Tätäkö se valta nyt sitten on?"
Urpilaiselle tuli jokerikortti kouraaan ja siitä kannattaa nyt nauttia kun vastuuta tuli.Osaako peruskoulun opettajamme hoittaa koko kansan talouttaa jää nähtäväksi.Ei se Eero ehdi auttamaan ihan joka rakoon varsinkin jos aikoo peräti presidentiksi?
Miksi muuten?
Kunnallisvaaleissa annetaaan taas sitä kuuluisaa rotestia.....
Ps.Olen lisännyt vahvasti aidon Fetan syöntiä ja Kalamata oliivit kuuluvat jokaiselle aterialle.Näin tuen osaltani Kreikkaa.Jassu vaan.

hakki kirjoitti...

Anonyymi

Niukkuuden sosiaalia sillisalaattia näyttää olevan tarjolla. Selkeät, vahvat tulevaisuuden linjaukset loistavat poissaolollaan. Juustohöylällä jatketaan.

Voi ristus, mikä johtajuus. Onneksi tästä hallituksesta ei tule pitkäikäinen.

ToBe kirjoitti...

Kas perskuta..olin anonyyminä hetken verran..anteeksi.