sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Aksiooma

Aksiooma eli peruslause on matematiikassa peruskäsitteiden epäsuora määritelmä, jota käytetään päättelyssä muiden tulosten todistamiseen. Tässä yksi:0 0 0  ...


Sehän olisi maailman kahdeksas ihme jos Kepun maalaisporvarien kenttä ei hinkuisi porvarihallitukseen, on pyhät ja yhteiset edut ja rakenteet Kokoomuksen kanssa puolustettavina.


MOT, Jyrki-boy?

16 kommenttia:

fundeeraaja kirjoitti...

Aksiooma, voi hemmetti, että Sinä keksit. PerusÄssät on ahdistettu tangenttikulmaan. Eiväthän he voi hallitukseen mennä ennekuin lainakuorman perälauta on kiinni. Niinhän he ovat tähän saakka kailottaneet. Erehtyykö Soini luulemaan, että äänestäjien muisti olisi näin lyhyt? Kepulla on pajatso aivan tyhjä. He menevät tosiaan hallitukseen kuin hallitukseen välttääkseen mahdolliset uudet vaalit.
Äänestystulos muodostuu suurelta osin niistä ennakkolupauksista, joita puolueet jakelevat ennen vaaleja. Miksi käydä dramaattisia hallitusneuvotteluja? Eikö riittäisi, että hallituksen muodostaja lukisi puolueitten vaaliohjelmat ja muodostaisi hallituksen niistä saamiensa tietojen pohjalta. Vaaleista on kulunut runsas kuukausi ja tinkiminen lupauksista on täydessä käynnissä.
Sanoin vaalien jälkeen, että PerusS lupasi äänestäjilleen niin mahdottomia, että tiesi jo siinä vaiheessa jäävänsä oppositioon korkoa kasvamaan. Ensiviikolla nähdään hallitusneuvottelijan vaihdos.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Kepuko "He menevät tosiaan hallitukseen kuin hallitukseen välttääkseen mahdolliset uudet vaalit."? Varmasti, mutta erityisesti siksi, että se on ainoa tapa estää puolueen konkurssi. Enkä todellakaan, valitettavasti, tarkoita henkistä konkurssia. Pelkästään taloudellista. Ja sehän on aina korjattavissa puoluetuke nostamalla.

Timo Soinin valitsijamiesorganisaatio on luvannut kaikkea kaikille. Eikö sekään enää riitä? ;-)

Karl Fransen kirjoitti...

Hakki

Sanomastasi päätellen poliittiset puoluerajat ovat horjumassa? Sehän kuulostaa olevan ikään kuin alkua poliittisten mielipidetyperyyksien jättämistä syrjään ja ihmisten katseiden kohdistuvan siihen kuinka riidan-alaiset asiat voitaisiin ratkaista - itse asioiden vaatimien loogillisten tarpeiden mukaisesti - ilman mielipiteiden kangistamia aivokuvaväärennyksiä, mitä poliittiset mielipiteet poikkeuksetta ovat. Niille kaikille on ominaista katsoa itsekeskeisyyden, itsetehostavien aivokuvien puitteissa, jolloin on tärkeintä kuka on oikeassa ja se mikä on oikein jää toisarvoiseksi, useimmiten täysin ilman huomiota.

”Timo Soinin valitsijamiesorganisaatio on luvannut kaikkea kaikille”. Mitä muuta politiikka on kuin lupauksia - niille jotka eivät tiedä - että lupaukset palvelevat korvikkeina teoille ja siksi tulevat välttämättömiksi niille, jotka etsivät tukea omille mielipiteilleen - tietämättömien laajasta mielipide valikoimasta. Useimmat ihmiset ovat tietoisia näistä tekijöistä, eikä ota osaa äänestämällä poliittisten perusteiden mukaisesti, vaan elävät elämäänsä aina vaihtelevien poliittisten virtauksien ulkopuolella. Sellainen elintapa ei ole tietämättömyyttä, vaikka poliittisien käsitteiden edustajat sitä sellaiseksi kutsuvatkin, vaan tietoisuutta poliittisien käsitteiden ihmisiä erittelevistä ja hajoittavista tekijöistä.

Hämäläisen kirnu kirjoitti...

Vanhanen varmaankin tietää mitä etua puolustaa. Osinkojen verovapaus 90 000 euroon saakka mikäli ei enempää jaeta kuin 10 % nettovaroista. Syötetään sisään arvolisäverollista ostoa joita tuetaan arvonlisäverottomilla yritystuilla.

Ja jaetaan suvulle osinkoa veroitta.

Esimerkiksi aksioomaan tätä "Hakkaraista" joka paidatta kansakunnan kaapin päällä neekerukoista puhuu, irvikuvana paidatta tanssaa ja uskoa tunnustaa.

Laittamaton esimerkki, 100 me tuilla, avustuksilla ja korvauksilla saadaan aikaan n. 50 me liikevaihto.

Saavutettua puolustetaan maaseutuporvaristossa ja kokoomuksessa keinoja kaihtamatta.

Jotakin muuta täällä kuuluttaneet repäisivät pelipaitansa ymmärrettyään Haaviston, Väyrysen, Ahon ja Pokan v. 1994 juonimat yritystukirakenteet sekä niiden kytkennän automaattikehykseksi verotuksen kanssa.

Ahtisaaren on kerrottu olleen hyvässä lähtötuiskeessa kun laki yhteisöalvien palautuksesta vietiin nenänsä alle.

No jaa, samalla julistettiin asiat salaisiksi 50 v. ajaksi.

Heinluoja kehuskelee itse päätöksissä valtiovarain ministerin ominaisuudessa mukana ollen Lipposen hallituksen luomaa pöhötutia. SDP vaikenee omasta ja punamullan pöhötaudista - voi saatana - koneita ja tavaraa vajat pienyrityksissä, maatiloilla täynnä eikä varaa palkata työntekijää.

Vihreät korottaisivat arvolisäveroa. Sinnenmäki ei uskalla kertoa sitä, että ministeriönsä hallinnoimat työttömät, pätkäläiset ja opiskelijat ovat maksajia. Sinnenmäki ja vihreät eivät ymmärrä edes sitä että arvolisäveron korotus nostaa kynnystä työllistää.

Palvelut ostetaan sukulaisilta ja se tehdään alihintaan - kun on vajassa sopiva kone tai tuettu lomamökki tunturissa jolla työ vaihdetaan.

Tähän maahan on luotu EU hankkeissa korkeakoulun käyneiden ja papereita ja asioita tyhjää pyörittävien byrokraattien joukko joista osa jo pyrki ja pääsi eduskuntaan. He, EU hankkeiden broilerit puolustavat asemiaan liitossa ajan eurokommunistien ja -fasistien kanssa.

He ovat tehneet itsensä korvaamattomiksi ja ikuisiksi Kepu ja SDP johtoisissa kunnissa, vastustavat kehitystä jonka vastustamisen tarpeen ovat itse havainneet jo vuosikymmen sitten.

Laittamattomasti kerrottua.

Valtio rypee veloissa, kunnat mankuvat lisää ymmärtämättä, että Kreikan tie oli meidän tie.

Mitäpä tässä meillä "Joku muu" tai Persut tekevät ?

Perin ikävää, jos luetun ymmärtäminen tekee kipeää ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneelle ja toimittajalle.

Hakkarainenkin tietää, että "Opinnot eivät ole viisauden tae"

hakki kirjoitti...

Karl

Luulet siis, että puolueet pääsisivät kiinni kansalaisten asioiden hoitamiseen? Valitettavasti en jaa optimismiasi. Puolue on ryhmä itsekkäitä ja itsekeskeisiä itsensä tehostajia, joiden ilmeneminen joukossa tiivistää tyhmyyden. Eikä prosessin tarvitse edes kauan kestää, ennen kuin nokkimisjärjestys jo selviää. Sellaisia me ihmiset, laumaeläiminä taidamme vain olla?

Hallituskysymys kirjoitti...

Persujen "Hakkaraisen" ja Hämäläisen kirnulla on kansankielessä toinenkin liukasta asiaa tarkoittava perin proosallinen nimitys.

hakki kirjoitti...

Hämäläisen kirnu

No nyt jaksaa lukea ja alkaa ymmärtämäänkin. Mutta ehkäpä se johtuikin tuotsta tutkinnosta. Kyllä se onneksi alempaan jäi. Ja muka toimittaja, ei edes kynäilijä.

Korutonta kertomaa yleisten ja yhteisten asioittemme hoidosta siinä vaiheessa kun me on muuttunut minäksi, ja huoli kansakunnan perustasta on muuttunut pelkäksi klisheeksi ja menneiden aikojen taruksi.

"Osinkojen verovapaus 90 000 euroon saakka mikäli ei enempää jaeta kuin 10 % nettovaroista. Syötetään sisään arvolisäverollista ostoa joita tuetaan arvonlisäverottomilla yritystuilla. Ja jaetaan suvulle osinkoa veroitta."

"100 me tuilla, avustuksilla ja korvauksilla saadaan aikaan n. 50 me liikevaihto."

"ymmärrettyään Haaviston, Väyrysen, Ahon ja Pokan v. 1994 juonimat yritystukirakenteet sekä niiden kytkennän automaattikehykseksi verotuksen kanssa.""laki yhteisöalvien palautuksesta"

"SDP vaikenee omasta ja punamullan pöhötaudista - voi saatana - koneita ja tavaraa vajat pienyrityksissä, maatiloilla täynnä eikä varaa palkata työntekijää."

Ettei Sinnemäki ymmärrä alvin vaikutusta työllistämismahdollisuuksiin, lienee itsestäänselvyys? Yksinkertaisin tapa kasvattaa yrittäjyyttä aivan uudelle, ja yleisesti tavoitellulle tasolle ja samalla poistaa suuri osa työttömyydestä olisi muuttaa pakollinen alv-järjestelmään siirtyminen tasolle, jolla ihminen voisi edes kohtuullisesti tulla toimeen ilman tukia.

"EU hankkeiden broilerit puolustavat asemiaan liitossa ajan eurokommunistien ja -fasistien kanssa. He ovat tehneet itsensä korvaamattomiksi ja ikuisiksi Kepu ja SDP johtoisissa kunnissa, vastustavat kehitystä jonka vastustamisen tarpeen ovat itse havainneet jo vuosikymmen sitten." Tosin, eipä niitä demarijohtoisia kuntia enää taida montaa olla?

Hämäläisen kirnu kirjoitti...

Papukaijamerkki ja 10 pinnaa.

hakki kirjoitti...

Hämäläisen kirnu

Sokeat kanatkin joskus löytävät jyvän. Muuten ne kuolisivat.

Anonyymi kirjoitti...

TV:stä tuttu Kepun vpj. Anneli Saarikko, Kepun Vanhanen, kokovartalo Kiviniemi, että ajan "neekeriukkojen" kuuluttajana moitteen saanut paidatta tanssaava "Hakkarainenkin" maassa jo tietävät, että "opinnot eivät ole viisauden tae".

.. että tähän on tultu sanoo Rehula.

hakki kirjoitti...

Anonyymi

Opinnot eivät todellakaan ole viisauden tae. Analysoinnin, erittelyn, yhdistelyn ja synteesin eli harkinnan toteuttamista opinnot joillakin helpottavat joskus eivät.

ToBe kirjoitti...

Eniten tässä hommassa ihmetyttää se, ettei Urpilainen ole osoittanut innokkuutta pääministeriksi?Ihan hiljaa ja takarivissä on neito ollut.Tuleeko kaikki nyt liian helposti ja liian varhain.Mikäs kokoonpano SDP:lle sopisi ja kuinka he saisivat Soinin porukan EU paketteja leipomaan?Oikeastaan alkaa senverran yököttämään ettei sillä ole enää väliä.Mitään uutta nämä eivät nyt luo.
Kansalaisten ja yritysten täytyy nyt selvitä ilman poliitikkoja ja ehkä samalla huomaavat että niinhän sitä on selvitty aiemminkin.
Yritykset pääsevät aina sinne missä niitä hyvin kohdellaan jos mene usko näihin päättäjiin ja osaavalle tekijälle maailma on aina ollut avoin.Itseasiassa tällä filosofialla meillä menee suhteeellisen hyvin.Näihin talkoisiin ei ole pakko osallistua jos päätökset eivät ole linjassa oman visionne kanssa.Pois pääsee aina.Ihan lähellä tuossa EU+Euro+Natomaa Virossa on konsensus kohdallaan.

hakki kirjoitti...

OrNot

Urpiaisen ensimmäinen mahdollisuus on huomenna. Ja jos Heinäluoma pitää voittamista mahdollisena, Kataisen pesti loppui siihen paikkaan. Ja Jyrki-boyn ainoa konkreettinen mahdollisuus on enää Kokis-persut-kepu pohja. Ja sekin maksaa maltaita.

fundeeraaja kirjoitti...

Tobe, Juttaa jänistää. Hän on vienyt demareita alaspäin. Jos nyt pääsevät kokiksen jälkeen hallituksenmuodostajaksi on olemassa vaara, että Jutta puolueensa puheenjohtajana hävittää maasta vartenotettavan työväenpuolueen. Heinäluomahan se tuleen heitetään kun tulee kysymys jostain muusta kuin rakkaudesta.
Olette varmaan huomanneet, että olen seurannut PerusÄssien toimintaa poliittisella pokeripöydällä. Jotenkin on alkanut tuntua, että aina kun Sdp tai Kepu ottavat kortin pakasta niin PerusÄssät vetää kortin hihastaan. Systemaattisesti hihakortti on aina suurempi kuin pakan kortit. Kepulla on hätä saada PÄ hallitukseen. Samoin on laita SDP:llä. Molemmat pelkäävät menettävänsä valtaa PÄ:lle, jos se onnistuu jäämään oppositioon. Veikkaanpa, että Suomen osalta pannaan piste EU:n tukipolitiikalle, jotta saataisiin PÄ hallitukseen kulumaan. Jos PerusÄssät vielä siinä onnistuvat niin ovat vienet koko shown vaalinedusajasta lähtien,-ja kohtahan se nähdään.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Kun persuja edustavien kansanedustajien määrä jätetään pois hallituskuvioista, soppa on valmis. Enemmistöhallituksen aikaan saaminen tulee todella haastavaksi, jos kepua edustavien kansanedustajien määrälle tehdään samoin. Se ja vain se on nyt hallitusmahdollisuuksia tunnusteltaessa havaittu.

ToBe kirjoitti...

Kansanvaltaa...kansa on puhunut ja pulinat pois!
Mutta mitä kansa puhui? Siitä asiasta emme ole kukaan ihan varmoja.
Vaaleissahan ei ollut kysymys Suomen irtautumisesta EU:n ytimistä..se asia on nostettu pöydälle vasta nyt.
Vaaleissahan ei ollut kysymys mistään mikä koskee meitä kaikkia joka päivä....kukaan ei puhunut kuin sanapuolikaan verotuksesta.
Pääomaverojen nostosta oltiin samaa mieltä joka ainoassa puolueessa.Se mistä ei puhuttu on syntynyt nyt tämä tilanne.
Siitä mistä vaiettiin syntyi täydellinen umpikuja.Tämä on kohta kuin Venäjä jossa mikään ei toimi, mutta kaikki järjestyy....jos kuuluu oikeaan poppooseen.

Tunnustan että Soinilla on selkärankaa jota Kataisenkin kannattaa nyt seurata.Jos on nyt selkärankainen jää suosiolla oppositioon kun ei usko siihen mitä muut haluavat.Mitä ne muut kuin Kok haluavat-en todellakaan tiedä.Se mantra hyvinvointi yhteiskunta höpö höpö ei tarkoita yhtään mitään...oikeudenmukaisuus..mitä se on.Konkretiaa ...nyt tarvitaan konkretiaa.
Ei hallitukseen meno ole todellakaan sittenkään itseisarvo jos sen tuloksena on politiikkaa jota ei missään nimessä halua.Se on äänestäjän pettämistä sellainen ja vain Soini ei ole pettänyt.Siitä kunnia ja kumarrus, mutta so not!