torstai 23. kesäkuuta 2011

Katainen tahtoo komissaariksi

Sekä ainoa valtakunnallinen, että uusi suomi julkaisivat tiedon, että Jyrki-boy on tuplavarmistanut kokiksille demareilta oikeuden nimittää Suomen seuraava EU-komissaari. Varsin epätavallista lienee se, että hallituksen juokseviin asiohin kuuluva nimitys otetaan esille hallitusneuvotteluissa ja vielä epätavallisempaa, että se erityisesti tuplavarmistetaan.


Mutta se selittäisi hyvin, miksi kokikset hyväksyvät vasemmistolaisen hallitusohjelman. Miksi he luopuivat lähes kaikista omista tavoitteistaan ja reunaehdoistaan hallitusta muodostettaessa. Sen miksi mikään ei saanut heitä ja häntä luopumaan hallituksen muodostamisesta. Miksi he tulevat pitämään kynsin hampain kiinni neuvotellusta hallituspohjasta ainakin siihen asti, että demarit kuittaavat lupauksensa. äitän siis myös toisin päin. Vasurit, ja luonnollisesti demaritkin saavat tehdä melkein mitä tahansa, eikä Katainen luovu pääministeriydestä.


Kataisen arvio on monessakin suhteessa oikea. Taatusti komissaarin posti on paremmin palkattu, näyttävämpi ja vaikutusvaltaisempi kuin Suomen pääministerin posti. Ja liittovaltiokehityksen myötä antaa paremmat kansainväliset uramahdollisuudet kuin se, mihin suomalainen poliitikko voi tähdätä. Liittovaltiokehityksen muodosta riippuen, siinä saattaa vähimmillään päätyä vaikka EUn Suomen ylikäskynhaltijaksi.


Mutta, että kolmas perättäinen savolais-komissaari Suomesta! Ja pysyykö hallitus siihen asti, että asia ajankohtaistuu? Vai onko se sovittu jo kolmen entisen suuren kesken?


 


PS.


Mikä rooli mahtaa olla Bilderbergillä tässä kuviossa? Sitä voisi valottaa vaikka EVAn Apunen, joka kai tämänvuotiseen osallistui? Uskon, että en ole kovinkaan taipuvainen uskomaan salaliittoteorioihin, mutta mikä tämä Bildenbergi oikein on?

10 kommenttia:

tutkija Pohjanmaalta kirjoitti...

Hakki,

käy googlaamassa Bilderbergiä vaikka tästä

http://www.google.fi/#hl=fi&source=hp&q=bilderberg.org&oq=bilderberg&aq=9&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=6446l8210l0l10l5l0l3l3l0l396l516l0.1.0.1l2&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=a6ae9243631bd948&biw=1024&bih=564

ja perään googlaa vaikkapa New World Order

http://www.google.fi/#hl=fi&q=new+world+order&oq=new+world+&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=144725l147431l0l10l9l0l2l2l0l648l2995l2-2.1.2.2l7&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=a6ae9243631bd948&biw=1024&bih=564

Ei savua ilman tulta. Mutta nämä ovat mitä ilmeisimmin ne apparaatit, joilla maailmaa hallitaan. Eivät nämä kuprut joita parhaillaan isojen pankkien avulla muotoillaan, voi olla itsestään syntyneitä.

hakki kirjoitti...

tutkija Pohjanmaalta

Kiitti linkeistä. Näin teen.

dfdfdfdf kirjoitti...

Mikäkö Bilderberg on ?

Ei sen vähempää kuin epävirallinen kerho vaikutusvaltaisimmista poliitikoista ja pankkiireista.

Kerhon pitämät kokoukset ovat tottakai salaisia eikä sinne ole toimittajilla mitään asiaa.

Kuten ei myöskään kenelläkään ei amerikkalaisella taikka eurooppalaisella.

Mitään muuta ei tuosta ryhmästä voi varmuudella sanoa ...

Ja Katainenhan on tainnut kyseisissä kokouksissa käynyt vuosina 2007, 2009 ja 2010 (?)

hakki kirjoitti...

Kävin läpi muutaman linkin. Kun en juurikaan ole vakuuttunut salaliittoteorioiden oikeellisuudesta, en oikein jaksa suhtautua Bilderbergiin vakavammin kuin mihinkään muuhunkaan keskustelukerhoon. Ja niitähän riittää.

Valitettavaa varmasti on se, että kävijät edustavat ns. taviksen kannalta, varmaankin alkuperäisestä tavoitteista riippumatta, varsin "elitististä" porukkaa. Mutta pitäähän samassa "paskamaisessa" tilanteessa olevilla olla joku areena, jolla esille tuodut asiat taatusti jäävät suurelta yleisöltä pimentoon? Ettei käy kuin Risto Rytille ja spiritualisteille aikoinaan. Kansa ymmärsi, hymähti, nauroi tai halveksi.

fundeeraaja kirjoitti...

Meidän politiikot tuntevat olonsa turvalliseksi kun uskaltavat maksattaa ansioluettelonsa veronmaksajilla. Kroatia on kuulemma se maa Euroopassa, jonne on edullista suunnistaa kun tähän touhuun kyllästyy.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Täh?

tutkija Pohjanmaalta kirjoitti...

Hakki,

minulla on sellainen käsitys, että Bilderbergiläiset ovat niitä ylimmillä asteilla olevia vapaamuurareita. Niiden antama vala velvoittaa ja siksi noista tapaamisista / kokouksista ei mitään tietoa tihku. Samalla tavoin kun ei siitä, että noiden rappariveljien looshien rituaaleista ja veljien välisistä suhteista ei mitään infoa jaeta. Kysessä on monisäikeinen hierarkinen järjestelmä, joka verkostonsa kautta ohjailee demokraattisiksi kuviteltuja yhteiskuntia.

Ihan aikuisten oikeata demokratiaa ei ole olemassa, on vain ison rahan kansainvälinen valta. Demokratia on meidän tavisten cusetuksen apparaatti.

fundeeraaja kirjoitti...

Täh? Taisi mennä yli hilseen. No, tarkoitin, että kun Qatainen syytää meidän veronmaksajien rahoja EU:n järjettömiin projekteihin kasvaa hänen ansioluettelonsa esim. juuri komisaarinvirkaan. Kotimaassa ei ole enää uralle jatkoa, mutta EU:ssa on. Siellähän Brysselissä on entisten kansallispolitiikkojen hautausmaa. Kotimaisen kansansuosion hiipuessa on pakko ruveta katselemaan virkoja Brysselistä.
Kroatiaan vihjasin siksi,että se on edullinen maa asua jos täällä Kotisuomessa olo käy sietämättömäksi.

hakki kirjoitti...

tutkija Pohjanmaalta

Egonpönkitys ei salaliittoteorioita tuekseen tarvitse. Ja isojen egojen ponkitys vielä vähemmän. "Ihan aikuisten oikeata demokratiaa ei ole olemassa." Näinhän se varmaan on.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Ja minä ajattelin, että mitä sitä Jyrki-boyta sinne Kroatiaan pitää kuskata, kun ilmeisesti Brysseliin haluaa. Nyt selvisi. Kiitti vinkistä.