maanantai 27. huhtikuuta 2009

Matti miinanraivaus-risteilyllä

Taas yksi monumentaalinen mahdollisuus kansakunnan tulevaisuuden turvaamiseksi on töhritty. Kepu-uskovaiset palasivat tänään Helsingin satamaan. Ins Allah. Ans Ollah.

Matti Vanhasen palli heiluu. Sattumapääministerin puolue on kuutena viime vuonna käsittääkseni yltänyt torjuntavoittoon torjuntavoiton jälkeenkin. Se on viimeisten tietojen mukaan kolmonen, Suomen kolmanneksi suurin puolue. Mutta vasurit, virhreät ja persutkin hengittävät niskaan kovasti. Kuka tietää mitä kesäkuussa on edessä? Tällä hetkellä näyttää olevan tulossa uusi torjuntavoitto. Ehkä sen jälkeen Kepu on neljänneksi suurin?

Samasta asiasta näyttävät kantavan huolta jotkut kepulaisetkin, ainakin päätellen Suomen Kuvalehden viime numerossaan julkaisemasta puheenvuorosta. Otsikolla Keskustalle uudet kasvot he päättelevät kirjoitustaan: "Politiikan tekoon tarvitaan tuoreutta. Siksi järjestön toimintatapoja on radikaalistai muutettava." Nimiä mainitsematta, voiko sitä kepuli uraohjus enää tarkemmin kiveään heittää?
Kuten aiemmin näillä sivuilla pistäytyneille ehkä on käynyt ilmi, en ole Matti Vanhasen suuri ihailija. Mielestäni hän on meille kaikille kävelevä katastrofi. Mutta siitä huolimatta, tai oikeastaan juuri sen vuoksi toivoisin, että hän saisi jatkaa Kepun puheenjohtajana aina seuraaviin eduskuntavaaleihin saakka.

Jokainen päivä, jonka Matti saa toimia puolueensa puheenjohtajana on taktinen voitto suomalaiselle politbyrokratialle. Ja auttaa Kirkkoveneen voittoon Euro-vaaleissa.

PS.

Tämä artikkeli on julkaistu alun pitäen sunnuntain 26.4. klo 17.31. Koska se tuli näkyviin vata tänään joskus 8 maissa julkaisen sen uusiksi klo 10.30. Ei käy, koska väliajan se näyttää tyhjää.

1 kommentti:

helanes kirjoitti...

Tuoreutta totta vie:
http://helanes.blogit.kauppalehti.fi/2009/04/27/kekkosen-kalmo-kurkkaa-paaden-alta