tiistai 1. joulukuuta 2015

Tumpin törmäilyt hallintarekisterien ihmeellisessä maailmassa


Hallitus on ilmoittanut, että hallintorekisterin pelisääntöjen aikaansaaminen ei enää uuteen arvopaperilainsäädännön uudistamisehdotukseen sisälly. Suurin virhe, minkä puolueet - lähinnä kai oppositiopuolueet ja hallituspuolueitten itsenäisesti ja vastuullisesti ajattelevat kansanedustajt ja media voivat nyt asiassa tehdä - kansalaisten kannalta - on todeta, että homma hoidettu, hallintorekisterihän ei enää etene.

Silloin seurauksena on sama kuin Kehittyvien Maakuntien Suomen tuppeen sahattujen lautojen; kukaan ei selvitä Vanhasen mökkirakennelmien tilaa. Huomio keskittyy yksin asuntoon. Itse rakennetusta omakotitalosta lautoja ei todellakaan löytynyt. Kukaan ei vaivautunut mökillä edes käymään.

Nyt syyteoikeus tämän asian osalta on jo vanhentunut. Ja sattumapääministerimme potkii edelleen. Nyt kepulien eduskuntaryhmyrinä.

Tumppikin valehteli, toistuvasti, "omaa etuaan ajaen" ja tarkoituksellisesti eduskunnalle olennaisessa lainsäädännön perusteisiin liittyvässä asiassa. Ministerinä hän harhautti kansanedustajia uskomaan mustaa valkoiseksi. Miten ihmeessä kukaan voi enää häneen luottaa?

Tointa antaa myös konkreettisen viestin kokiksien vakaumuksellisille tytöille. Pelkkiin lupauksiin ja vakuutteluihin ei aina pidä uskoa.


17 kommenttia:

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Stubbi ei ole tarpeeksi härski valehtelija, siinä sen ongelma on.

Kun kattoo mitä on tapahtunut silloin SDP on päähallituspuolue niin silloin on yksityistetty pää märkänä, liikelaitoistettu kaikki mitä ei ole saatu yksityistettyä, avattu rajat ulkolaisille yrityksille ja niin pois päin, mutta demarit ovat kuin kaikki tällainen olisi porvareiden syytä.

Sitten niillä on vielä pokkaa huudella, että kepu pettää aina, mikä ei ole ihan perätön väite, mutta demarit ovat ihan samanlaisia ja sen päälle vielä tyhmiä.

Niitten talouspolitiika on sitä, että yritetään keksiä joku ihmerikastumiskeino ja seurauksita syytetään porvareita. Jos isompaa tihutyötä ei saada aikaiseksi niin ainakin ollaan tukahduttamassa taloutta verotuksella.

Kokkereillakin on hyviä valehtelijoita ja kyllä veronkorotukset porvaripuolueillekin sopivat, koska tulee enemmän mistä kahmia tulonsiirtoja, mutta se tehdään ikäänkuin vasemmiston mieliksi, että omat ainakin pitäisivät sitä syyllisenä.

Duunari kiroaa punikkeja ja kaikkien puolueiden virkamiehet saavat enemmän millä mällätä.

Stubbi on oikeastaan hyvin samankaltainen kuin Halla-aho, joka myöskään ei ole patologinen valehtelija. Hommat eivät oikein etene kun ei tajua poliitikan perusolemusta, mutta henkilökohtainen kannatus on hirmuinen, joten ura etenee kumminkin.

Stubbi vain kouhottaa eri asioista.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Olen kanssasi samaa mieltä. Samaa paskaa hallituspuolueeista jokainen, eikä niiden ulkopuolisesta porukasta tarvitse edes välittää. Niissä kaikissa meillä piisaa enemmän kuin edes tarvitsemme. Siinä sitä onkin pienellä kansakunnalla kimurantti paikka. Tuleepa valtapuolueeksi niistä mikä tahansa, mikään ei muutu, paitsi valehtelun kohteet ja asteet.

Olisiko meidän siis tyytyminen siihen, että Valehtelijoitten klubin jäsenten annettaisi rauhassa jatkaa johtamistaan? Sehän tarkoittaisi, että valta hyväksyttäisi puolueiden keskeisimmäksi toiminnoksi ja taivaasta omien opetuslasten päälle laskeutuneena messiaanisena etuoikeutena. Vaaleilta silloin ainakin säilyttäisi, kun kansalaisten kannalta on ihan yksi hailee, kuka kulloinkin puikoissa suhmuroi. Kukkojen tappelus tunkiolla saattaisi hyvin toimia valintakriteerinä.

Eikä meidän tarvitsisi olla huolissamme tribuuniemme valehtelusta, kun tiedämme jok´ikisen valehtelevan kaikesta, kaiken, minkä sylki vain suuhun tuo.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Mun mielestä tilanne on siinä määrin toivoton, että kannattaa miettiä mitä venäläiset tekevät kun Suomi ajautuu kaaokseen ja kannattaisiko muuttaa Itä-Suomeen siinä toivossa, että se liitetään osaksi Venäjää.

Kansa alkaa olla niin tyhmä ja riidanhaluinen, että se voi enteillä jotain pahempaa kuin tavallinen sisällissota, koska on vaikea kuvitella, miten se enää osaisi järjestäytyä vain kahdeksi osapuoleksi.

fun kirjoitti...

Tuskin kansa niin kovin riidanhaluista on. Kyllä kansa tietää joutuvansa maksamaan näitten puoluegallopawojenjen kukkotappelut, mutta kansa, johon itsekin tunnen kuuluvani, ei yksinkertaisesti mahda tälle näennäisdemokratialle yhtään mitään. Sanoin näennäisdemokratia, sillä sitähän tämä pelkästään on. Jollei valehtele Tumppi niin sitten joku muu. Viimekädessä pannaan media syöttämään kansalle väärää oikeana niin ei tarvitse edes poliitikkojen valehdella.

Samaa paskaa on tämä suoimalainen demokratia, paketit vaan ovat eri värisiä.
Fransenin Karl sanoisi, että tämä kataluuus on kaikessa elollisessa. Niinpä sanon minäkin me ihmiset olemme samanlaisia loisia kuin muutkin, emmekä muutu vaikka voissa paistettaisiin.

Hakki kirjoitti...

Fun(deeraaja)

Saattaa vielä tulla sekin, että sadan vuoden tauon jälkeen taas tappelemme toistemme kanssa.

Sen sijaan kuten tiedät, olen kanssasi vahvasti eri mieltä mahdollisuuksistamme vaikuttaa demokratiaamme. Fatalismi ja defaitismi eivät rakenteita korjaa.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Olipa kansa sitten kuinka tyhmä ja riidanhaluinen tahansa väitän, että maahanmuutto ei sitä ainakaan vielä ole voinut saadaa aikaan. Kyllä me keskenämme tappelemme. Riidanhaastajia vaan alkaa olla tarjolla liian monelta suunnalta. Avainkäsitteitä ovat huono herraonni, yksisilmäinen yhteiskuntasopimus, rapautunut demokratia ja olematon johtajuus.

Eivätpä tuolla Syyriassakaan ole rajoittuneet kahteen keskenään taistelevaan porukkaan. Miksi meidän pitäisi?

Jotain tarttis varmaan vähitellen alkaa tekemään?

Satunnainen kirjoitti...

Me elämme liberalismin aikoja ja mitä olen historiaa lukenut, niin se johtaa vallan keskittämiseen yhdelle tyypille, puhdistuksiin ja maailmanvalloitussuunnitelmiin.

Toteutus vaihtelee, mutta kuvio on aina sama.

Ranskan suuri vallankumouskin johti hillittömään sotimiseen ja keisarivaltaan, vaikka tarkoitus oli päästä eroon kuninkaasta, jonka alaisuudessa muka sodittiin liikaa ja jolla muka oli liikaa valtaa.

Seuraava Venäjän valloittaja syntyi saksalaisien liberalismikokeilusta, ja siinä välissä venäläisien liberalismikokeilu nosti valtaan niin hullun tyypin, että maailmanvalloituspuolta piti yrittää toisin keinoin, koska utopia ei ollut hirveän hyvä sotimaan ja tappioita tuli aivan liikaa.

Olen vallan hämmästynyt, jollei sama kuvio toistu nytkin, ja kansa on niin hajanainen, että sen pitää ilmeisesti tapella keskenään ennen keisarikuntaan tai diktatuuriin siirtymistä, jotta moinen järjestäytyminen olisi mahdollista.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Mielenkiintoinen näkemys ja ilmeisesti varsin tosi. Logiikka toimisi kai seuraavasti: Kun tavalliselle kansalle annetaan oikeus ajatella ja toimia itsenäisesti, heistä suurin osa ensivaiheessa viis veisaa näistä mahdollisuuksista, mutta kun eriarvoisuuden kasvun myötä kateus sitten iskee, he keskittyvät iskemään kaveria?

Oli miten oli, kyllä me vielä toisiamme vastaan tapella saamme. Toivottavasti siististi, siis verettömästi.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Se menee silleen, että on suunnitelma täydellisestä yhteiskunnasta, joka toimii paperilla.

Sinne pitää sitten päästä ja siihen tarvitaan vahva johtaja, joka raivaa esteet tieltään.

Sen jälkeen yleensä ollaan syvällä nesteessä ja tarvitaan vahva johtaja pitämään järjestystä.

Tässä on toki paljon vaihtelua.

Ranskalaisien vallankumouskommuuni romahti nopeasti omaan mahdottomuuteensa ja Neuvostoliitto kesti vuosikymmeniä, koska Stalin pani sen toimimaan kommunisteja säästelemättä.

Natsit pääsivät kaatopaikka-asteelle häviämällä sodan eivätkä voittajat antaneet etsiä uutta vahvaa johtajaa.

Tätä kaavaa se kuitenkin pyrkii noudattamaan.

Hakki kirjoitti...

Satunnainen

Siinä kai se keskeisin ongelma onkin; visio jostain täydellisestä yhteiskunnasta? Ehkä meidän kannattaisi hyväksyä, että ennen keskinäiseen voimankäytöön tarttumista kannattaisi kaikki muut vaihtoehdot happotestata?

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Saksassa on laskeskeltu monikulttuuriutopian hintaa ja paras arvaus on 900 miljardia euroa.

https://translate.google.fi/translate?sl=de&tl=en&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.welt.de%2Fwirtschaft%2Farticle149234485%2FFluechtlingskrise-koennte-fast-eine-Billion-Euro-kosten.html&edit-text=&act=url

Kohta ne tarvii taas vahvan johtajan pitämään jöötä, koska ei niillä olisi tämmöiseen varaa, vaikka pankit eivät olisikaan täynnä luottotappioita.

Ehkä kohta alkaa taas tehdä mieli tehdä ryöstöretki Venäjälle?

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Saksa on tähän mennessä jo hoitanut holtittomien poliitikkojensa ja pankkiensa ylenmääräisten ja ylimitoitettujen vientiponnistelujen aiheuttamat luottotappiot maksattamalla ne kaikilla euro-alueen kansalaisilla. Ne ovat ohjeistaneet EKPn ylläpitämään jo yli viisi vuotta ainoastaan Saksalle sopivaa rahapolitiikkaa mikä on raunioittanut jo Kreikan, ajanut Portugalin, Espanjan, Italian ja Irlannin konkurssin partaalle ja suuren osan niiden väestöstä työttömyyteen ja köyhyyteen ja muuttamaan ulkomaille. He ovat kurjistamispolitiikallaan ajaneet maailman toiseksi suurimman kuluttajamarkkinan kysynnän tilaan, jossa maailmankaupan kasvu jo vaaraantuu. Samanaikaisesti he parantelevat valtionsa taseita.

Tarvittaessa Saksa löytää miljardinsa jatkamalla samalla tavalla. EKlle annetaan ohje tuplata nykyinen uuden rahan luominen. 60 miljardia lisää kuukaudessa hoitaa homman noin vuodessa. Ei siinä tarvita ryöstöretkiä Venäjälle, kun omalla valuutta-alueella on riittävä määrä munattomia poliitikkoja ja muita yes-miehiä.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Nuo mainitsemasi konkurssimaat ovat tuhonneet taloutensa ihan itse ja Saksan osuus tässä on vain se, että niille annetaan lainaa, jotta niillä olisi varaa lyhentää lainojaan saksalaisille pankeille.

EU on kokonaisuudessaan pekkä vedätys, josta hyötyvät eniten ne, jotka hakeutuivat tukiluukulle ensimmäisenä.

Suomen kaltaiset tyhmät valtiot pääsevät vain maksamaan muiden velkoja, niin että kai me vielä maksetaan saksalaisienkin laskuja.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Näkökulmakysymys tuokin. Joku vastuu se on huluttelujen rahoittajallakin. Varsinkin, jos rahoitettava on itsenäisen valtion julkinen valta.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Tää homma menee sillä tavalla, että kansan valitsemat poliitikot päättävät millaisien sääntöjen puitteissa pankit toimivat, ja pankkiirit ovat sitä materiaalia, mitä kulloisetkin säännöt miellyttävät.

70-lukulaiset pankkiirit nostivat äläkän kun sääntelyä alettiin purkaa, mutta 80-lukulaiset ymmärsivät jo keinottelun päälle ja sen jälkeen homma on mennyt ihan hulluksi.

Jos valtio halutaan hukuttaa velkoihin, tarvitsee vain säätää lait sellaisiksi, että se on mahdollista, ja odotella jonkin aikaa, jotta pankkiirikanta ehtii sopeutua tilanteeseen.

Nykyaikaisessa osakeyhtiöissä se ei ole kovin iso temppu, koska firma tekee mitä osakkeen omistajat ja yhtiön hallitus haluavat, joten riittää kun ne saadaan innostumaan asiasta ja kyllähän se ahne helposti innostuukin.

Eli ongelma voitaisiin välttää kätevimmin siten, että kansanedustajat estäisivät valtion perseen avautumisen lainsäädännöllä, mutta sehän taas ei kansalle passaa, koska sen pitää päästä pelaamaan lottoa talouspolitiikalla.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Irakin ulkoministeriön mukaan Suomessa on aika hyvin Iranin tukemia sotarikollisia turvapaikkaa etsimässä.

http://www.frbiu.com/militias-in-eu-160516061578158715761610-1605160416101588161015751578-16011610-15751608158515761575.html

Yhtään virallista lähdettä, missä lueteltaisiin Suomesta bongattuja ISIS:n tyyppejä, en ole löytänyt, mutta tuskin tilanne on siinä suhteessa yhtään parempi.

Tää tilanne on siitä upea, että näitä jannuja pystytään jäljittämään ihan vaan Facebookin avulla, koska ne postailevat sinne kuvia itsestään ja suurin osa ei varmasti ole yhtä tyhmiä, mutta kumminkin wirallinen totuus on, ettei näitä juurikaan ole.

Sinänsä mulle on ihan yhdentekevää, millaista sakkia kepulaiset kylilleen haalivat, koska niillä vaikuttaa olevan sellainen suunnitelma, että ne tarhaavat pakolaisia niin kauan kuin muut maksavat kulut ja sen jälkeen ne dumppaavat pakolaiset kaupunkeihin.

Nyt on vielä ollut puhetta siitä, että pakolaisia voisi tarhata maakunnissa viiden vuoden ajan muiden kustannuksella ja että määrät kaksin- tai kolminkertaistettaisiin.

Mitäs niille tehdään kun ne on kotoutettu lorvimaan ja nostamaan yhteiskunnan tukia ja välttämään kaikkea, mikä voisi johtaa yhteiskuntaan integroitumiseen? Ei niistä oikein töihin ole ja työpaikkoja on muutenkin turhan vähän.

Eli jos maakuntiin on haalittu terroristeja niin kyllä se mulle sopii niin kauan kuin eivät tule ihmisien ilmoille iskuja tekemään.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

ISIS on alkanut käännyttää ruotsalaisia islamiin uhkauskirjeillä.

http://www.marsta.nu/nyheter/isis-lappar-delades-ut-pa-steningehojden/