keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ei päivää ilman paljastustaOnkohan Suomen suomenkielisten ja Suomen ruotsinkielisten eettisissä arvoissa ja moraalin vaatimuksissa olennaisiakin eroja?

Kuten muutama viikko sitten totesin pujahtaa Toffe nyt julkisuuteen harva se viikko. Vai olisiko peräti harva se päivä? Tuskin kuitenkaan ainakaan oman imagokampanjansa seurauksena?

Nyt on vuorossa Eläkevakuutusyhtiö Veritaksen hallituksen puheenjohtaja Kjell Sundström, joka asuu alivuokralaisena Veritaksen omistamassa, mutta Åbo Akademin säätiölle vuokraamassa huoneistossa. Tämä Sundström on säätiön toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtajana istuu tunnetusti Christoffer Taxel.  

Tasapuolisuuden nimissä olisi varmaan syytä kaivella kaikkien eläkevakuutusyhtiöiden, siis myös Suomen suomalaisten ja Ahvenanmaan suomalaisten taatusti vastaavat järjestelyt. Avuksi Finanssivalvonnalle tässä Wikipedian luettelo yhtiöistä:

Työeläkevakuutusyhtiö on työeläkevakuutuksia myöntävä yhtiö. Suomessa toimii seitsemän työeläkevakuutusyhtiötä Eläke-Fennia, Ilmarinen, Varma, Etera, Eläke-Tapiola, Veritas Eläkevakuutus ja Pensions Alandia.[1]

Ei kommentteja: