lauantai 17. huhtikuuta 2010

Susi! Susi! huusi Matti

Ties kuinka monetta kertaa.


"Pääministeri Matti Vanhanen (kesk) oli perjantaina tuohtunut siitä, että Merikukka Forsiuksen (vihr) rahoitusasia nousi Helsingin Sanomissa uudestaan esiin. "Tämä käsiteltiin jo 2008. Silloin kerroin osuuteni tähän rahoitukseen. Nyt HS yrittää niin kuin uutena juttuna tätä samaa asiaa, ja sitä en hyväksy", Vanhanen sanoi perjantaina toimittajajoukolle." Näin ainoa valtakunnallinen tänään.


Kuinka monta kertaa annamme anteeksi tai meidän edellytetään antavan anteeksi sen, että pääministeri ja Kepun puheenjohtaja jää kiinni valheesta?

19 kommenttia:

enola G kirjoitti...

Parastaennen Matti päivämäärä mennyt umpeen
jo aikoja sitten. Pilaantuneet tuotteet on
ollut tapana heittää tunkiolle.
Vahinko vaan että se tunkio on eduskunta talo
Ja ainahan niitä kärpäsiä tunkiolla riittää
Merikukka pörriäinen ja yks sun toinen.

hakki kirjoitti...

Mutta asian kauneus lienee siinä, että Matti ei itse moista ymmärä. Ja vaikka ymmärtäisi, ei hyväksi.

On ihmeellistä, että pelätessään uutta Urkkia puolueet ovat muuttaneet perustuslakia siten, että syntynyt on uusi Matti. Ammattimiehiä nuo puolueet?

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Kuinka kauan suomalaiset jaksavat odottaa että rysän päältä kiinni jäänyt hävytön liero alkaa hävetä tekoaan? Tuomio jää helposti antamatta jos sitä varten tarvitaan syyllisen antama lupa tuomita.

hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

Kysymys on hyvä. Mutta vastaus on, että tuskin koskaan. En usko, että hänellä on edes kykyä moiseen. Mutta sen häpeääkö hän ei pitäisi tässä asiassa olla ratkaisevaa kun me "kaikki muut" olemme sitä mieltä, että hänestä on päästävä. Ihan jo maan maineen vuoksi. Mutta kun samassa porukassa ovat Tasavallan Presidentti, Eduskunnan puhemies ja 40 vuonna 2007 kansanedustajaksi valittua, joille Maan Tapa on ollut oikea tapa toimia jo vuosia, ei ole kovin todennäköistä, että seuraavissakaan vaaleissa mikään muuttuisi. Ellei JOKU MUU saa massiivista vaalivoittoa.

helanes kirjoitti...

http://helanes.blogit.kauppalehti.fi/blog/2914

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Perusongelma tässä on että porukka pitää noita hyypiöitä johtajina. Ne saavat tehdä melkein mitä tahansa ilman että kannatus laskee vaaleissa, ja jos joku ei ihmeen kautta tulekaan valituiksi, niin ei hätää, hyväkaveriverkosto järjestää rannalle jääneelle hyvän homman ja roppakaupalla kulissientakaista vaikutusvaltaa.

Mitään kapinointia tätä(kään) käytäntöä vastaan on turha edes odottaa, koska suurin osa suomalaisista on rehellisesti sanottuna ruskeakielisiä luusereita, jotka eivät uskalla panna hyypiöille vastaan, koska siitä voisi aiheutua jotain haittaa omille rakkaille perskarvoille. Päin vastoin, enemmistö yrittää valita roistoja jotka ymmärtävät jakaa vähän hyötyä äänestäjilleenkin ja hännystelee heitä jos siihen vain tulee tilaisuus, vaikka nurkan takana muuta mutiseekin.

Tuo JOKU MUU -kampanja onkin sikäli mainio, että JOKU MUU on tässä tasavallassa velvollinen panemaan hyypiöt järjestykseen, koska enemmistö ei uskalla tehdä mitään itse. Vaalisalaisuuden rikkoutumiseen on kumminkin varauduttu jo ennalta niin hyvin, ettei se JOKU MUU pääsisi protestiäänillä kovin pitkälle, vaikka jostakin ilmaantuisikin.

Oma veikkaukseni on, että hyväkaveriverkoston sotkema talous yhdistettynä sen niin ikään sotkemaan maahanmuuttopolitiikkaan aiheuttaa vielä kriisin, jonka myötä valtaan pääsevät järjestystä ja iskulauseen mittaisia ratkaisuja tarjoavat opportunistit. Heihin verrattuna nykyinen valtaeliitti vaikuttaa rehelliseltä ja kunnialliselta kööriltä.

Kun järki ei toimi ruskeakielisyyden takia, ongelmat paisuvat räjähdyspisteeseen saakka ja sitten ne yritetään ratkaista primitiivireaktioilla.

hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

"Perusongelma tässä on että porukka pitää noita hyypiöitä johtajina." Tästä olen kanssasi pitkälti samaa mieltä. Sen sijaan siitä, että "suurin osa suomalaisista on rehellisesti sanottuna ruskeakielisiä luusereita" olen eri mieltä. Ei suomalaiset ole sen enempää, vaan ei vähempääkään luusereita kuin muutkaan. Ongelma on kolmiossa VALTA - VASTUU - VALVONTA. Se mikä meiltä taviksilta jää tekemättä on tuo viimeinen, VALVONTA. Puhumattakaan niistä toimenpiteistä, joihin valvonta antaisi aihetta.

Kun JOKU MUU ei ole henkilö vaan tarkoituksella jätetty hylättävä äänestyslippu on muistettava politikoinnin realiteetit. Ainoa poliitikon kiinnostuksen kohde ovat seuraavat vaalit. Luin kauan sitten Alister McLeanin kirjan, Fear is the Key, Pelko on aseeni. Nyt kun poliittiinen eliitti on jo irrottautunut kansalaisvastuun ikeestä, moinen ohje on enää ainoa johtotähti. Millään muulla tämä porukka ei enää suostu realiteetteja näkemään.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

"Sen sijaan siitä, että "suurin osa suomalaisista on rehellisesti sanottuna ruskeakielisiä luusereita" olen eri mieltä. Ei suomalaiset ole sen enempää, vaan ei vähempääkään luusereita kuin muutkaan. Ongelma on kolmiossa VALTA - VASTUU - VALVONTA. Se mikä meiltä taviksilta jää tekemättä on tuo viimeinen, VALVONTA. Puhumattakaan niistä toimenpiteistä, joihin valvonta antaisi aihetta."

Jää kyllä tekemättä se vaaleissa saadun vastuun kantaminenkin eikä tuo vallan käyttäminenkään näy paljoa kiinnostavan. Uuniperunamies olisi kai useimmissa muissa tasavalloissa saanut monoa jo ajat sitten, mutta täällä sen selityksille vain naureskellaan ja salainen hallitusohjelma sen kun etenee.

Mitä sitten tehdään kun eläkesäästöt on käytetty valtion velkojen lyhentämiseen? Sitähän ne yrittävät nyt Argentiinassa ja porukka vaikuttaa nousevan vastarintaan vasta jälkikäteen, kuten vesivarantojen yksityistämisen kanssa kävi. Tällä kertaa jälkiviisaudesta vain ei taida olla hitonkaan hyötyä, koska säästöt haihtuvat samalla sekunnilla kun lait astuvat voimaan.


Olen tässä vapaanpäivän ratoksi lueskellut Homma-forumin kirjoituksia. Asiaa on paljon, mutta jotenkin se ongelmalliseksi laadittu maahanmuuttajapolitiikka vain tuppaa muuttumaan monien kirjoittajien mielissä maahanmuuttajaongelmiksi, aivan kuin se parrakas ankkurilapsi olisi itse syyllinen siihen siihen että on päässyt tänne yhteiskunnan elätiksi ja monikulttuurisuususkovaiset haluavat haalia tänne sukulaisetkin seuraa pitämään.

http://hommaforum.org/index.php/topic,6765.0.html

Ja tämä on maahanmuuttajakeskustelua siitä asiallisimmasta päästä. Rasistien ja monikulttuurisuususkovaisien jutut ovat tosissaan huolestuttavia. En edes osaa arvioida kummat ovat enemmän sekaisin.

hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

Se, että vaaleissa saadun vastuun kantaminen jää tekemättä on itsestäänselvyys, jos valvonta ei toimi. Ja sitä taas ei tee Homma-forum tai mikään muukaan poliittinen yhteisö. Itse se on tehtävä, siihen ei oikotietä ole.

Siitä taas ei ole epäilystäkään mitä tapahtuu kun eläkesäästöt on käytetty ja valtionvelka on noussut uusiin sfääreihin. Koska valtionvelka on vain siirrettyä verotusta ja eläkesäästöt osa kansallista varallisuutta seurauksena on, että veroja on pakko korottaa ja palveluja pakko karsia. Sillä se lienee selvä, ettei politbyrokratian moninkertaisista rakenteista voi karsia?

Satunnainen raportoija kirjoitti...

hakki

Onhan tuota vaalirahasotkua valvottu koko kansan toimesta jo niin kauan etten muista tarkkaa aikaa, mutta ei se hallituksen kokoonpanoon ole vaikuttanut. Jos Kepussa pelättäisiin että se vaikuutaisi seuraavien vaalien tulokseen niin Uuniperunamies olisi lentänyt ajat sitten kuin leppäkeihäs, mutta niin vain ovat puoluekokouksessa seuraavaa pääministeriä valitsevinaan.

Politbyrokratialle ei mahda mitään ennen kuin se saadaan puhdistettua härskeimmistä politbyrokraateista, mutta miten se tehdään käytännössä? Niitä on paljon ja kaikkialla ja puoluerajat unohtuvat heti kun kaikkien etu on uhattuna. Niillä on ollut vuosikymmeniä aikaa levittäytyä, verkostoitua ja kaivautua poteroihinsa.

http://fifi.voima.fi/artikkeli/Miljardin-euron-mies/2870

Voisit muuten lopettaa muotoilumerkkien käyttämisen kommentiessa, koska me muut emme näe niitä, mutta ne ovat kuitenkin olemassa. Ei tulisi enää lainauksien mukana noita ylläreitä.

hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija

Totta kai politbyrokraatit kääntyvät viime vaiheessa puolustamaan toisiaan. Omiaan.

Mutta politbyrokraatit voidaan nykytilanteessa saada poistettua, tai ainakin kuriin, jos heidän kuvitellun kannatuksensa alta saadaan vedettyä matto. Sen voi enää tehdä vain JOKU MUU koska se on ainoa tapa, jota ei ainakaan helposti voi tulkita nykymenolle myötäsukaiseksi. Muuta keinoa ei ainakaan minulle ole tullut mieleen.

PS.

"Voisit muuten lopettaa muotoilumerkkien käyttämisen kommentiessa, koska me muut emme näe niitä, mutta ne ovat kuitenkin olemassa. Ei tulisi enää lainauksien mukana noita ylläreitä." En ymmärrä.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

hakki

Neljä edellistä kommenttia ovat pelkkää lihavoitua tekstiä ja varmaan tästäkin tulee samanlainen.

hakki kirjoitti...

Olen nyt yrittänyt käyttää b-kirjainta sekä < että > ja vielä /. Mutta ei auta. Joskus muistan onnistuneeni poistamaan vahingossa aikaansaamani lihavoinnin jollain tavalla. Vaan ei onnistu nyt.

On kuitenkin olemassa tapa. Ei jatketa tätä.

Paitsi jos asia ohittaa formatoinnit.

enola G kirjoitti...

Suomalaiset eivät ole perseennuolihjoita, poliitikot ovat nyt vaan
onnistuneet luomaan koneiston joka ruokkii itse itseään.
Mutta asiaassa on menty nyt vähän liian pitkälle, Suomen perustuslaki
on menettänyt merkityksensä . Poliitikot ja päättäjät voivat rikkoa
perustuslakia joutumatta siitä vastuuseen.
Nyt olisi keksittävä keino jolla kepulandian konnat saitaisiin pois
pelistä koska ne pitävät nyt koko kansaa pilkkanaan.
Kaikki tämä keplottelu tapahtuu vielä virkavallan ja lain suojassa
Kansalaisadressit ja joukkomielenosoitukset voisivat olla yksi tapa
puuttua asiaan ja saada hallitus hajoamaan. Nyt tarvittaisiin taas
sitä yksimielisyyttä jolla selvittiin sodasta ryssää vastaan. Väkivalta
toimiin ei voida ryhtyä koska kepuleilla on laki ja virkavalta puolellaan
Asiaan löytynee ratkaisu ainoastaan juridiikasta, eli miten hallitus
hajotetaan ja saadaan aikaan uusi lain mukainen hallintojärjestelmä.
Ryssiin ,homoihin ,ja kepuleihin tosin tehoaa vain liekinheitin.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Miten olisi totuuskomissio?

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=29046:journalistijohtaja-totuuskomissio-selvittaemaeaen-poliittista-korruptiota-&catid=26:politiikka&Itemid=3

enola G kirjoitti...

Kyllä varmaankin mutta pelkät tutkimukset ei riitä
tarvitaan toimenpiteitä ekä pelkkiä väittämiä.

hakki kirjoitti...

Satunnainen raportoija ja enola G

Tutkimukset ovat aina hyvästä, mutta niitä ei enää tässä asiassa tarvita, juridiikasta nyt puhumattakaan. Ainoa ja alleviivaan ainoa mahdollisuus, joka enää on tavisten käytettävissä on toimia tavalla joka poistaa eliitin oikeuden edustaa kansaa. Se tapahtuu siten, että muistaa käydä äänestämässä ja kirjoittaa lippuunsa mitä muuta tahansa kuin numeroita. Ja se olennainen on, että muistaa käydä äänestämässä.

Jos mielessänne on muista keinoja kertokaa ihmeessä. Ellei niitä löydy kannattaa keskittyä sen varmistamiseen, että JOKU MUU saa massiivisen äänivyöryn.

enola G kirjoitti...

Hakki nyt käy aika vähiin, nyt pitäisi perustaa kansanliike
jonka johtoon pitäisin saada huippu juristi joka vaatisi kaikin
lain omaisin keinoin hallituksen eroa.Kansanliikkeeseen pitäisi saada niin
massiivinen tuki että esim Helsingin keskusta pistettäisiin mielen osoituksella
jumiin. Eli niin massiivinen liike jota poliisivoimat eivät kykenisi hillitsemään
Tällaiseessa tapaukseessa Presidentti voi asettaa maan poikkeustilaan ja
vaatia armeijaa apuun tilanteen selvittämiseksi, mutta olen varma että Halonen
ei tulisi tätä tekemään mikäli häntä olisi oikein informoitu.
Henkisellä ylivallalla hallitus voitaisiin hajoittaa mutta kaikki tulisi tapahtua
lain ja oikeuden mukaisesti.
Tiedän että olet vanha mies ja tehnyt paljon isänmaamme eteen mutta nyt pitäisi ruveta
tositoimiin jos meinataan tämä yhteiskunta pelastaa. Ne vanhat suhteet käyttöön
ja kansanliike pystyyn ,puheiden aika on ohi.

hakki kirjoitti...

enola G

Eiköhän Talonpoikaismarssit, Lapuan liike, Mäntsälän kapina ole jo historiaa. Sellaista ei kukaan hetkessä maasta polkaise. Sitä paitsi suurinta osaa kansalaisista et revi telkkarin tai tietokoneen äärestä kumminkaan. Ja vallankumous, joka ehdottamallasi tavalla siitä taatusti syntyisi, olisi sekä laiton että sottainen. Siitäkin meillä on kokemusta.

Haluamaasi lopputulokseen - kansanvaltaisen demokratian palauttamiseen - pääset siististi, vaivattomasti ja jopa laillisesti ja tehokkaammin huolehtimalla siitä, että JOKU MUU saa massiivisen vaalivoiton. Jos otat tavoitteeksesi neljännes nukkuvista, eli yli 10% äänestäneistä ja se myös toteutuisi tulos olisi varma. Puolueilta menisi valtapohjan uskottavuus ja niiden olisi pakko ottaa kansalaiset huomioon. Sille seuraavana vaihtoehtona voisi olla vain jotain esittämäsi kaltaista.