perjantai 13. tammikuuta 2017

May the best man win

Olen vilpittömän iloinen siitä, että persutkin ovat huomioineet tarpeen saada myönteistä julkisuutta puheenjohtajavaalilla. Siinähän on syy demareiden vastaavaan teatteriinkin. Ja vihreiden porukoissa akat saavat tapella keskenään.

Sinäänsä kummankaan puolueen sisäinen mittelö ei minua voisi vähempää kiinnostaa. Mutta kun persut ovat katsoneet tarpeelliseksi saada ääniharavansa Halla-ahon seuraavia vaalivankkureita Brysselistä vetämään, se sykähdyttää. Ja selkeyttää.

Rivipersut ovat kaivanneet Suomen Sisua, Odinin sotilaita, vastarintaliikettään ja kumppaneita jo kauan. Saa sitten Jussi muokata puolueen kuvakseen.

Onneksi Paavo vieläsekoittaa omilla puolueenperustustoimillaan kepuleitten kuvioita, eikä Petteri saa otetta oikein mistään.

Yhteinen visiomme Suomi 100 vuotta on läjähtämässä silmille. Herra hyvästi hallitkoon.


13 kommenttia:

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Mun mielestä on vähän uhkaavaa, etteivät demarit ole suurimpana ottaneet opposition johtajan asemaa vaan ne pysyvät vähän erillään muusta oppositiosta.

Ne ovat ikään kuin ottaneet Persujen entisen aseman oppositiossa, mutta Lindtman on olevinaan isompi tappi kuin Soini, joka ei sentään ainakaan mun tietääkseni ole kiikuttanut puhemiehelle listoja siitä, keille oman puolueen tyypeille sopii antaa puheenvuoro.

Demareilla on käynnissä sisäinen valtataistelu, mutta mä en tiedä siitä niin paljon, etä osaisin arvata mihin suuntaan ne ovat menossa. Persuilta saaduista äänestäjistä voisi kumminkin päätellä, että ne ovat siirtymässä jonkun pykälän pipopääoikeiston suuntaan ja jossain vaiheessa joku voi alkaa kiljua, että Suomi suomalaisille.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Anna olla.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Fakta kumminkin on, että pipopääoikeisto on vihainen Soinille takinkäännön takia ja etsii uutta kotia.

On tullut vastaan jo muutamakin uutinen, jossa jytkyn tuoma persu selittelee haluaan vaihtaa puoluetta sanomalla, että em mää tiänny, että ne on rasisteja, vaikka sehän on yksi parhaiten uutisoituja asioita, koska persut eivät ole edes yrittäneet pitää sitä salassa.

Ne odineita kaipaavat ex-persut näyttäisivät nyt kelpaavan demareille, joilla on käynnissä jonkunlainen valtataistelu.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Aktiivinen, tietoinen, tarkoitushakuinen valehteleminen ei jaksa ikuisesti illusioita elättää. Sen uskottavuuden syntymiseen vaikuttaa varmasti ainakin sekä viestittäjän että vastaanottajan alttius ja kyvyt. Onneksi ennen kuin se on institutionalisoitu osaksi hallinnon hyväksyttyä tapaa toimia, on demokratiassa mahdollista "äänestää jaloillaan". Totaritarismissa olet nalkissa.

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005044382.html

Anonyymi kirjoitti...

Hakki,

Nazi-Propagandaminister Joseph Goebbels: „Man muss eine Lüge nur oft genug wiederholen, und sie wird zur Wahrheit“

tutkija Pohjanmaalta

Hakki kirjoitti...

PohjanPoika

"Jytkyn tuoma persu" ei vaan välttämättä ole uskonut, että Joseph tiesi mistä puhui? Tai, ei vain osannut kuvitella, että Josephin totuuden soveltaminen ei tämän kuolemaan loppunut ja hyvin käytännöllisellä tavalla osuu häneen. Nyt, kuten olemme kerta kerran jälkeen jouuneet havaitsemaan ja tämänkin jälkeen.

Ehkäpä juuri siinä mielessä tuo edellä esittämäni linkki antaisi itse kullekin meistä ajattelemisen aihetta.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Mä ymmärrän sen linkin niin, että nyt on alkamassa samanlainen uhkakuvien valehteleminen kuin aikoinaan Reaganin takia, koska ilmapiiri on kehittymässä samanlaiseksi.

Silloin kävin niin ikävästi, että jenkit ja neukut tekivät rauhan ja alkoivat vähentää ydinaseitaan. Saas nähdä mitä pahaa tällä kertaa tapahtuu.

https://www.youtube.com/watch?v=ini0PH1bb2w

Jos vanhoja kaivellaan vielä vähän enemmän, niin ihanan Carterin hallinnon neukkujen kiusaksi luoma mujahedin-liikehdintä iskee vielä Suomessakin ja silloin multa pääsee nauru.

http://dgibbs.faculty.arizona.edu/brzezinski_interview

Satunainen raportoija kirjoitti...

Lindtman ei ole lähdössä puheenjohtajakilpaan ja tässä voisi olla kyse samanlaisesta rasvan ja veden seoksen kyhäämisestä, mikä SKP:lla oli aikoinaan. Radikaaleilla eli taistolaisissa oli puolueen sisällä ikään kuin oma puolueensa, joka oli kovasti eri linjoilla kuin muu puolue eikä jotenkin tajunnut, ettei sillä ollut mahdollisuutta päästä valtaan puolueessa, koska se oli vähemmistö.

Lindtmanista ehkä suunnitellaan Sinisalon tapaista puoluejohdon hännänheiluttajaa, joka pitää radikaalit puolueessa puolueen ehdoilla. Järjestää niille tekemiseksi vaikka jotain jonninjoutavia mielenilmauksia, ettei aikaa jäisi puolueen sisäiselle juonittelemiselle.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

On sulla ilmeisesti ainakin vahva usko salaliittoteorioihin. "jonninjoutavia mielenilmauksia"? Toinen tulkintavaihtoehto voisi olla allekirjoittaneen lapsenusko.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Soini käytti jo rasistijuntteja hyväkseen. Oli niille mielin kielin siihen saakka, että pääsi hallitukseen ja käänsi sitten takkia, eikä se ole mikään salaliittoteoria.

Demareidenkin varmasti tekee mieli juonitella, koska kannatus oli alle kymmenen prosentin ennen kuin onni potkaisi ja oikeistolaisuus lakkasi kiinnostamasta liikkuvia äänestäjiä. Niillä ei ole sitä omaa ideaa, joka saisi kannatuksen kasvamaan, joten niiden täytyy yrittää hyötyä muiden vahingosta ja se on hankalaa kun onni potkaisi melkein heti vaalien jälkeen.

Miten säilytetään sattumalta saatu kannatus melkein neljän vuoden ajan kun osaaminen on sillä tasolla, että kannatus laski aikaisemmin kuin lehmän häntä ja puolueen povattiin löytävän paikkansa samasta sarjasta Vasemmistoliiton ja RKP:n kanssa?

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Ajankohtana tämä olisi rasismin kanssa flirttailemiseen vallan mainio, koska terrorismiuutisista päätellen veri tulee roiskumaan kiihtyvään tahtiin vielä jonkin aikaa.

Espanjassa on onnistuttu takavarikoimaan 12 000 asetta ennen kuin ne myytiin terroristeille ja joukossa on lentokoneiden pudottamiseen soveltuvia ohjuksia.

http://www.express.co.uk/news/world/754555/europe-terror-spain-anti-aircraft-weapons-jihadis-isis

Seuraavissa eduskuntavaaleissa voi olla jo salonkikelpoista vastustaa islamisaatiota jos irtisanoutuu samalla muista alalla häärivistä populisteista. Oikeistopopulismin vastavoimaksi keksitty punaviherpopulistinen islamofobia voisi olla ratkaisu demareiden kannatusongelmiin pitkäksi aikaa.

Ei se meidän Ahmed, mutta nuo muut, ja jos demareiden arvostelukyky näissä asioissa pysyy ennallaan, niin se meidän Ahmed on luultavasti ensimmäinen muslimi, joka paljastuu jihadistiksi.

Hakki kirjoitti...

Satumainen

Lopeta nyt tuo, tässä tapauksessa uskontoon perustuva koohkaaminen. Ainakin täällä blogilla. Pls.

Satunnainen raportoija kirjoitti...

Hakki

Ok, mutta sä olet silti hakoteillä. Persujen jytky meni jo ja pipopääoikeisto etsii uutta kotia.