lauantai 12. toukokuuta 2012

Puoluetuelle uudet pelisäännöt vaatii Katainen

Yes!

Isämme Aurinkoinen, Jyrki-boy Katainen haluaa nuorisojärjestöjen tuelle uudet pelisäännöt. Huolena tekaistujen jäsenten mahdollisuus. Ja siitä päätellen miten luotettavia ovat puolueiden jäsenmäärät ja puolueiden asettamien ehdokkaiden vaalirahailmoitukset menneinä vuosina olleet, syytä onkin.

Keiltä lienevät nykyiset puoluenuoret toimintatapansa apinoineet? Mahtaako Katainen muistaa omia toimintatapojaan vielä nykyistäkin nuorempana? Pöytäkirjoineen kaikkineen? Vaan mitäpä sitä vanhoja kaivelemaan?

Kannatan ehdottomasti uusien pelisääntöjen luomista puolueiden kaikkien mahdollisten järjestöjen tuelle. "Kokoomus on jo aiemmin ajanut mallia, että poliittiset nuorisojärjestöt saisivat rahansa osana puoluetukea." Jopa tätä tuen edellytyksellä, että verovaroista osoitettava julkinen puoluerahoitus muutetaan puhtaasti yksityisistä lahjoitusvaroista osoitettavaksi puoluerahoitukseksi.

Mutta lisäksi, niiden kokemusten perusteella, joita on saatu puolueiden lehdistötuen siirtämisestä puolueiden määräysvaltaan, on nyt pidettävä huolta siitä, etteivät puolueet omi näitäkin rahoja ja ala käyttää verovaroja "kurinpitoruuvina" nuoriaan kohtaan. Valta kun korruptoi. Ja ehdoton valta ehdottomasti.


Ei kommentteja: