torstai 17. maaliskuuta 2011

Puhuvatko kohta taas kolmesta suuresta

Nyt Kepusta, Kokiksista ja Persuista?


0 0 0 . . .


Nyt Hesari kertoo Persujen ohittaneen kepun. Ja muutamassa viikossa voi todella vielä käydä niin, että potin kerää Persut. Ja hallituksen muodostaa Timo Soini, yhdessä kokiksien ja kepuleiden kanssa. Kolmen suuren hallitus, mukana RKP - luonnollisesti.


Siinä sitä painajaista itse kullekin. Kolme konservatiivisinta puoluetta hallituksen tukijalkoina. Jokohan perustavat islamien koululaitoksen ja Shariaa vastaavan oikeuden.


 


 

13 kommenttia:

ToBe kirjoitti...

No johan nyt on.Onko meilläkin tarjolla Unkarin tie? Uusi Persustuslaki alle vuodessa kasaan.Persustuslailliset oikeudet muutetaan velvollisuudeksi.Suomi palaa juurilleen ja jotkut jopa Juurakoille jonka Hulda on näytelmiemme ykkönen.Pakollisena opinnäytteenä joka koulussa.Eroamme EMU:sta ja voi niitä joilla on jotain lainaa vierahassa valuutassa.Käy kuin Unkarissa jonka veljespuolue Fidez saa näyttää meille mallia nuorison uudesta pukumuodista.Toki Putin nuoret riittää.Kaikille sininen ripipuku.
Hallitukseen otetaan RKP:n liian liberaalin asenteen vaihdokkini uskovaisten Kristilliset.Räsänen saakin kulttuuriministerinsalkun ja kokouksset aloitetaan" Isä meidän" rukouksella.Soini osaa sen myös Latinaksi.
Vielä sinne Unkariin.Eihän ne populistit sitä maata sekaisin saaneet vaan sosialistit.Kun se nyt on oikein syvällä niin mikä tahansa muu kelpaa paitsi se sosialismi tai konservatismin läntinen versio.Onko eurooppa kohta täynnä eurooppalaisia itsetuntoisia ja tuhoisia omia Gaddafeja.Tyyppejä joiden kansansuosio ylittää järjen rajat ja joiden apuun luotetaan enemmän kuin Jeesukseen koskaan.Tätä siitä seuraa kun ei osata kuunnella.Puolue jolla on hörökorvat edes yritti, mutta sitten ministeri "Käteinen"meni puhumaan muista rumia.Eivät kuulemma osaa puhua asioista niiden oikeille nimillä. Mari Koo sauhuaa itsensä samaan suohon haukkumalla epäisänmaallisiksi.Siinä ne nyt sitten istuvat kohta samassa veneessä selittämässä asiaa itsensä näköiseksi.
Suomen uusi toimitusministeriö valitaan ja meno jatkuu.Miksi sanon toimitusministeriö? No kun sen ainoa tehtävä on puheenvuoroja käyttämättä hyväksyä laskut brysselin yössä.Samaan Mousselisoppan se Soinikin kohta hukkuu.
Moules mariniere!

fundeeraaja kirjoitti...

Kohti kansanvaltaa, pojat! Älkää surko. Antakaa hevosten surra, niillä on iso pää.

hakki kirjoitti...

OrNot

Unkarin tie? Vaiko Tshekoslovakian? Siellä sentään ministerit heitettiin ikkunoista ulos. Noista suomalaissukuisista kun ei oikein tiedä.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Yhä huolestuneemmin mietinkin, määrittelevätkö hevospäiset uskovaiset tulevaisuutemme.

ToBe kirjoitti...

Heikko oli YLE:n show Hämeenlinnassa.Kukaan ei saanut ääntäni joka on jo luvattu EN MAKSA liikkelle.

hakki kirjoitti...

OrNot

Näin olen kuullut. Siis, että oli huono show. Hyvä siis etten katsellut. Miksi varman äänestäjän, joka tietää ehdokkaansa kannattaa moista teatteria katsella?

Olisko sielläkin jo mukana tuomarit, jotka käsittelivät kilpailijoita samalla kuin Sikke Sumari tai Jone Nikula? Kerro, kuka lähetettiin pois tältä lierrokselta?

ToBe kirjoitti...

Tämä oli sellainen Diili, missä kansa antoi kaikille potkut, mutta kukaan ei lähtenyt pois.Nyt sama porukka siirtyy painetehtävään.
Heidän täytyy tunnissa ratkoa verbaalitehtävä, missä on löydettävä sanallinen muoto euroopan vakausrahaston luomista varten.
Tehtävä on onnistunut jos oma suosio gallupeissa säilyy ja kansa ei huomaa lauseen tyhjyyttä.Voitto tulee käy euroopan miten tahansa.
Urpilainen jo yritti omaa versiotaan toistamalla toistamasta päästyään:"Meillä sosiaalidemokraateilla on selkeä linja.....hmmh hmmh hmmmp hmmp hammp...meillä sosiaalidemokraateilla on selkeä linja ja me emme voi olla mukana...hmmp hmmp hmmap hsmmjkp..sellaisessa me sosiaalidemokraatit emme voi olla mukana."
Jutalla oli kampaus ihan kiva.Vaimoväki ei pitänyt meillä.Sanoivat sen olevan jotenkin tutunoloinen. Hetken kun katsoin...siinähän on Margaret Thatcher ihan ilmielävänä.
Show jatkuu.Olishan se upeaa jos homma kävis jollekin niin vahvasti tunnon päälle, että parahtaisi itkuun.
Jos nyt valitsen voittajan niin Sinnemäki oli paras..ei herranjestas sisällössä vaan siinä tavassa kertoa se onttous.

hakki kirjoitti...

OrNot

Mielenkiintoinen formaatti tuo Tyhjänpuhujien Cup. Informaatioarvo nolla ja kaikilla on jumalattoman hauskaa. Ja kansaa viedään kuin karitsaa teuraaksi.

JOKU MUU VIRSUKIN sanoi EN MUUTEN MAKSA.

ToBe kirjoitti...

Meillä turhan haastajilla on selkeä linja ja se on aina auki ja avoin uudelle ja innovoivalle oppiakseen ja kehittääkseen vanhusten asiaa ja nuorten hyvinvointia keskiikäisten antaman tuen turvin yhä tiiviimmän ja lujemman kilpalaulannan kautta eläkeikiä nostamatta ja työtä liikaa rehkimättä elämä soljuu ja sosialidemokratia kehittyy ja vääntyy uudeksi euroopan ja jopa koko maailmanmitassa notkistuvaksi liikkeksi jossa turha pullakahvittelu jää pois luoden saman turvallisuudentunteen kuin enneaikaan mummolassa rukin ääntä kuunnellessa ja samaan aikaan pääministeri ei kerro mitä sanoi ja sanoiko mitään brysselin yössä kun ranskaksi kysyttiin onko se Suomia aina valmis vaan vaan silloin kun se suomelle sopii joka ei meidän näkemyksemme mukaan kuulu verotuksen piiriin ja ainakin sen osalta on annettava huojennuspäätös niille joilta se raha puuttuu ettei saa sanoa ettei sosialidemokraateilla ole selkeä linja hmmmh!

hakki kirjoitti...

OrNot

Wouw! Vedä ihmeessä henkeä välillä. Käsittääkseni et ole aktiivipoliitikko harjoittelemassa uutta tapaa vaientaa lisäkysymykset?

ToBe kirjoitti...

Menin jo huonoon happeen...en tiedä sainko pöpön Urpilaiselta ihan katsekontaktilla.
Ikävä tulee Lipposta jolta tuli sana tunnissa ja toinen kahdessa.Kun poliitikoilla ei ole mitään sanottavaa se pitää näköjään muotoilla lähes Hotakaismaiseen tykitykseen.Pitää ns. kuulla se mitä ei sanota ja ymmärtää mitä oli tarkoitus sanoa, mutta jätettiin sanomatta.Sitten on se toinen tapa.Lippalakkeja melooneille tapa..so not!

hakki kirjoitti...

OrNot

"Pitää ns. kuulla se mitä ei sanota ja ymmärtää mitä oli tarkoitus sanoa, mutta jätettiin sanomatta." Liian kovia vaatimuksia kelle tahansa. Mutta näillä on menty jo kauan. Liian kauan.

ToBe kirjoitti...

Ammatissani opin juuri tuon rivien välistä lukemisen taidon.Pahimmillaan se johtaa salaliittoteorioihin ja sitä rataa mennään piukkaan paitaan.Pitää hiukan jäähdytellä aika ajoin ettei kiuhu ylitse.