torstai 24. maaliskuuta 2011

Palkkamalttia kansalaiset, vaalit ovat tulossa

Palkka-ankkurit on heitetty, kasvavan inflaation myötä palkansaajan leipä kaventuu, veroja on korotettava,


0 0 0 . . .


palveluista karsittava, euro-maita rahoitettava, lisälainaa otettava, eriarvoisuutta lisättävä, maahanmuuttajia tarvitaan lisää sadoin tuhansin, työttömiä oikeesti yli 300.000, pitkäaikaistyöttömyys lisääntyy, johdon palkat ja bonukset hurjassa kasvussa, syrjäytyminen kasvaa, eläkeikää nostettava, tuista sosiaalituet poistettava, köyhyyttä vähennettävä, eduskuntavaalit kaataa euron, lasten huostaanotot nousussa, teollisuus muuttaa pois, Suomi on sodassa, hallintohenkilöstön määrä jatkaa kasvuaan, investoinnit Suomeen vähenevät, mutta suomalaiset investoinnit ulkomaille kasvavat edelleen. Ja kansakunnan eväät ovat niin totaalisen levällään.


Mutta puolueilla on homma hanskassa. Niillä ja heitä edustavilla menee hyvin.


 


PS.


Melkein unohdin; populismia on varottava.

8 kommenttia:

Jaassu kirjoitti...

Näin ne maamme poliittiset edustajamme hoitavat maamme asioita.

ToBe kirjoitti...

Hakki! Unohdit listalta meidät.Me olemme kohta se suuri äänekäs enemmistö.Me erilaisilla foorumeilla kiukkuaan purkavat kansakunnan tylsät.Me joille mikään ei riitä.Ei kelpaa yksikään puolue.Kahvikin on joko kylmää, kuumaa,laihaa tai luomua .Viallista kaikki kaikkityynni.Meidän investointimme ovat nollassa ja sen alle emme pysty menemään.Työntekoa emme aio aloittaa kuin omaksi iloksi ilman palkkaa.Me jatkamme itsemme kiihotusta ja kuohumme yli äyräiden.Puolueet saavat meiltä käsimerkkejä koska takapuolemme ei mahdu enää auton ikkunasta.Palkka ankkuri vetää meidät lopulta pohjaan.Armollinen itämeri jota olemme suojelleet antaa lopullisen rauhan.Amen!

hakki kirjoitti...

Jaassu

Herra antoi, toinen otti, kiittäkäämme...nykyisiä? En vaan tiedä keitä pitäisi ja mistä heitä pitäisi kiittää.

hakki kirjoitti...

OrNot

Juu. Meidät on elätettävä. Tosin siitä riemusta olemme saaneet ihan riittämiin maksaa vuosikymmenet. Sekä veroina, että sivukuluina että lasten elättämisenä. Ja jos oikein huonosti käy joudumme vielä töihinkin, eikä palkasta silloin puhu kukaan. Ihan vaan ruokkiaksemme itsemme.

fundeeraaja kirjoitti...

Juu, piirrellään vaan hävyttömyyksiä äänestyslippihin niin saadaan rutista kansanvallan puutteesta seuraavakin eduskuntakausi. Voi veljet, miten jakomielistä!
Vanhat ankkuriköydet joudutaan katkomaan heti vaalien jälkeen. Maamme haluaa olla ajopuu ajast´aikaan. Aina löytyy naru, jolla Suomi-pässiä viedään kuin litran mittaa. Ollaan iloisia, sillä sitähän me ilmeisesti haluammekin.

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Hävyttömyyksiä? Tällä hetkellä olen kahden vaiheella siinä, mitä äänestyslippuun kirjoitan. Joko JOKU MUU tai sitten MINÄ EN MAKSA. Mutta ei noista ole hävyttömyys kumpainenkaan. Lisäksi alleviivaan, että aikaisempien vuosien tapaan käyn käyttämässä demokraattisen oikeuteni äänestää ja käytän ääneni vastuullisesti. En kylläkään puolueitten tarjoamien vaihtoehtojen mukaan.

Sehän tässä huolettaa, että puolueet ovat onnistuneet aivopesemään äänestäjät uskomaan, että vain heidän vaihtoehdoista pitää valita. Viimeiset 4 vuotta ovat konkreettisesti osoittaneet, että äänestää pitäisi mitä tahansa muuta. Ja todella; "Aina löytyy naru, jolla suomalaista äänestäjää viedään kuin litran mittaa."

fundeeraaja kirjoitti...

Minä en ole vielä päättänyt kirjoitanko lappuun "minä joudun maksamaan, vaikka en haluaisikaan" tai piirränkö kirkkoveneen. Toisaalta olisi ihan kiva kirjoittaa "kuka muu tahansa, mutta ei politiikko" tai "kyllä minä tiedän, mutta en sano". Tätäkö tämä vapaan yhteiskunnan intellektuellien demokratiakäsitys onkin? Ellei demokratia kiinnosta niin silloin on kiivettävä barrikaadeille, jos kantti kestää!

hakki kirjoitti...

fundeeraaja

Kirjoita mitä kirjoitat. Väliäkö sillä mitä kirjoitat? Kunhan kirjoitat, jos sitä tarkoitat.

Silloin kun äänestäjä on valmis käyttämään lähes ainoan kansalaisoikeutensa siten, että ääni varmasti hylätään, lienee aika voimakas kannanotto? Omasta mielestäni vertaisin sitä nousuksi barrikadeille. Ilman ikävää hien ja veren hajua.

Kyllähän demokratia edelleenkin on vähiten huono niistä kaikista yhteisön johtamistavoista, joita ihmiskunta on kokeillut. Siksi demokratian aikaansaaminenkin kiinnostaa. Muuallakin kuin arabimaissa. Meillähän se ei ole seksikästä, kun valtaosa kuvittelee elävänsä demokratiassa.