perjantai 29. elokuuta 2008

Niitä näitä, muttei politiikasta

29.8.2008 9.24 | hakki47 | Uutiskommentit

Miltä tänään maistuisivat kommenttini aamun uutisantiin? Kommentit luovutuslakoista, suomalaisten innovaatioista ja valkoisen miehen taakasta, supervallan kunnian palauttamisesta?

Luovutuslakoista

Monia vuosia ovat erityisesti kokikset ja kepulit kantaneet suurta huolta erilaisista lakoista ja lakonuhista. Silloin organisaattorit ovat edustaneet työntekijöitä. Ovat, saatanan sosialistit, uhanneet lakolla saadakseen paremman hinnan työstään.

No, osaa ne omistajatkin. MTK metsänomistajille: Keskeyttäkää puun myynti, uutisoi Kauppalehti tänään. Lakko mikä lakko. Ja nimenomaan siitä on tässä kysymys. Ja aika vakavassa asiassa. Pitäisi varmaan hallituksen nopeasti valmistella poikkeuslaki, jolla metsänomistaja, tuo saatanan kapitalisti, pakotettaisi luovuttamaan puuta metsästä?

Kunpi on enemmin valtiovallan suojeluksessa? Kansalaisten työ ja toimeentulo, vai hänen omaisuutensa?

Ja ennenkuin taas joku alkaa marmattaa yksityisen omistusoikeuden koskemattomuudesta, teen selväksi, että itse hyväksyn myös MTKn kehoituksen.

Mutta Quid pro quo.

Innovaatioista ja maaotteluista

Arlandan läheisyyteen on kuulemma perustettu hosteli vanhan Jumbon, eli Boing 747, sisälle.

Vielä kai olisi mahdollista ryhtyä perinteiseen Suomi - Ruotsi maaotteluun? Finnjet Enson pääkonttorin laituriin ja molemmat hotelli- ja konferenssitiloiksi. Investointi kannattaisi, laskettuna miten tahansa. Siis jos paatti on vielä kasassa, eikä sitä ole liiaksi kannibalisoitu.

Ja samalla saataisi sitä paljon toivottua 100 % suomalaista WAU arkkitehtuuria Suomen paraatipaikalle.

Tarkemmin artikkeleissani 6.9.2008 ja 29.5.2008.

Valkoisen miehen taakasta.

Amazonilta löytyi suuri muinainen asutusalue. Jälleen on valkoisen rodun ylemmyys todistettu. Olemme ilmeisesti tuhonneet ja tappaneet, riistäneet ja raiskanneet enemmän ns. väriviallisia kulttuureja kuin yksikään näistä väriviallisista kulttuureista. Ennaltaehkäisyä?

Afrikkakaan ei varmasti koskaan nouse jaloilleen. Ihanaa Leijonat, Ihanaa!

Kunnian palauttamisesta

Barak Obama aikoo kuulemma korjata Yhdysvaltojen kansantalouden, lopettaa Irakin sodan ja palauttaa maan maineen ulkomailla. Nyt meneekin kimurantiksi. Putin ja hänen sylikoiransa palauttavat Venäjän kunniaa “hyökkäämällä” Georgiaan. Täytyykö tästä tehdä johtopäätös, että Obaman USA hyökkää Kuubaan, tai esimerkiksi Iraniin?

Tutkimattomia ovat suurvaltapolitikkojen tiet.

Toivotan hauskaa viikonloppua.

Pysyvä linkki | 2 kommenttia »

Ei kommentteja: