maanantai 24. joulukuuta 2012

Mitäpä muutakaan?

Hyvää Joulua ja Menestystä Vuodelle 2013
Meille Kaikille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hakki,

"Tämä EMIn musiikkisisältö ei ole saatavilla Saksassa, sillä GEMA ei ole myöntänyt musiikin julkaisuoikeuksia"

Siitä huolimatta sinulle Hyvää Joulua ja menestyksekästä bloggausvuotta 2013. Aiheita ei tule puuttumaan, sillä aina merkillisemmäksi tämä aika näyttää menevän.

tutkija Pohjanmaalta

Hakki kirjoitti...

PohjanPoika

Samoin sinulle. Sääli ettei John Lennonin Now this is Christmas tästä linkistä Saksassa soi. Mutta YouTube varmasti tarjoaa elämyksen a)tavalla tai b)toisella.

Onkohan samat tunteet "sillä aina merkillisemmäksi tämä aika näyttää menevän" saattaneet myös aiempia meneviä (=poistuvia) miehiä?

Vaan vanhenevin silmin, ei hyvältä näytä.

Toivottavasti kohtaamme myös jatkossa.

Anonyymi kirjoitti...

Hakki,

kyllä tuo video tavalla sun toisella avautuu; googlella löytyy myös sopiva versio tälle alueelle.

Ikä, jos jotain älliä ja ymmärrystä on päähän kertynyt, on aikaisemminkin vanhenevia kohta rivistä poistuvia miehiä samoilla frustraation pohdinnoilla varustanut.

Ihminen joka ei opi (= viisastu), kasvaa kuin härkä; lihat lisääntyy, tieto ei. Luulen ja toivon, että en ole kasvanut härän tavoin.

Ei näytä tulevaisuus nyt hyvältä, lähes jokainen indikaattori osoittaa nyt kaakkoon.

Inkojen kalenteri ei osunut ihan nappiin, mutta suurena kokonaisuutena, se kertoo meille ison sivun kääntymisestä ihmiskunnan historiassa. Erään aikakauden sukkessiivinen kehitysvaihe on lopussa ja tuhkasta nousee uusi aika.

Aikani kuluksi, kyllä aika ajoin ilmestyn tällekin sivustolle. Ja myös muillakin foorumeille "tutkija Pohjanmaalta" on äänessä. Siinä mielessä kuitenkin ikävää, että yhä useampi sivusto vaatii rekisteröinnin, johon toimenpiteeseen en ole halukas.

tutkija Pohjanmaalta